رشته فناوری اطلاعات سلامت یا همون IT سلامت
-
@Mr-Wick هر مطلب و تجربه ای که بعدا پشیمون نشم از انتخابم
راستش من میدونم این چه رشتیه و شامل چه مهارت هایی میشه و ...
ولی میخوام تجربه های افرادی که رفتن تو این رشته و الان راضی هستن یا نه رو بدونمMahdeh فک نکنم کسی باشه که این رشته رو انتخاب کرده باشه و تو دانشگاه باشه و اینجا فعالیتشو نگه داشته باشه هنوز ولی تا جاییکه من میدونم چون داییم این رشته رو تا آخر ادامه داده و راضیه و خیلی به علاقه فرد ربط داره این مسائل...باتوجه به گفته خودتون که آشنایی دارین باید با کامپیوتر آشنایی داشته باشین قسمت های اداری مراکز بهداشت یا بیمارستانا یا مراکز پیشرفته خیلی کاربرد داره و یه نوع مهندسیه تو نوبه خودش و باعث بهبود میفیت عملکردی بیمارستان و کاهش هزینه کردها میشه و باید ببینین میتونین تو این فضا مشغول بشین یا اصلا علاقه ای دارین به این فضا یا نه...بعدشم از هر رشته یه مقدار درس داره تو دانشگاه..اصطلاحات پزشکی و فیزیولوژی و بیوشیمی گرفته تا دروس کاربردی خودش...
امیدوارم کمک کننده بوده باشه واستون. -
Mahdeh فک نکنم کسی باشه که این رشته رو انتخاب کرده باشه و تو دانشگاه باشه و اینجا فعالیتشو نگه داشته باشه هنوز ولی تا جاییکه من میدونم چون داییم این رشته رو تا آخر ادامه داده و راضیه و خیلی به علاقه فرد ربط داره این مسائل...باتوجه به گفته خودتون که آشنایی دارین باید با کامپیوتر آشنایی داشته باشین قسمت های اداری مراکز بهداشت یا بیمارستانا یا مراکز پیشرفته خیلی کاربرد داره و یه نوع مهندسیه تو نوبه خودش و باعث بهبود میفیت عملکردی بیمارستان و کاهش هزینه کردها میشه و باید ببینین میتونین تو این فضا مشغول بشین یا اصلا علاقه ای دارین به این فضا یا نه...بعدشم از هر رشته یه مقدار درس داره تو دانشگاه..اصطلاحات پزشکی و فیزیولوژی و بیوشیمی گرفته تا دروس کاربردی خودش...
امیدوارم کمک کننده بوده باشه واستون.@Mr-Wick ممنون
بله قطعا برام مفید بود
از لحاظ علاقه بله من خیلی به IT علاقه دارم حتی میخواستم رشته ام رو تغییر بدم و برم ریاضی ولی خب وقتی فهمیدم این رشته هم مباحث it رو داره هم یه قسمتی از پزشکی و کلا همون چیزیه که دوست دارم
تصمیم گرفتم برم این رشته
ولی از لحاظ آینده شغلی و درآمد هنوز نگرانم ! -
@Mr-Wick ممنون
بله قطعا برام مفید بود
از لحاظ علاقه بله من خیلی به IT علاقه دارم حتی میخواستم رشته ام رو تغییر بدم و برم ریاضی ولی خب وقتی فهمیدم این رشته هم مباحث it رو داره هم یه قسمتی از پزشکی و کلا همون چیزیه که دوست دارم
تصمیم گرفتم برم این رشته
ولی از لحاظ آینده شغلی و درآمد هنوز نگرانم !Mahdeh
یه درس بخصوص و تخصصی این رشته که یادم رف بگم آناتومی و داروشناسی هستش.
کارهایی که برای آی تی میتونه خوب باشه تو حیطه شغلی اینا باشه بنظرم...
مسئول طراحی و پیاده سازی سیستم های اطلاعات سلامت
مسئول طراحی نرم افزارها و اپلیکیشن های موبایلی حوزه سلامت
مسئول طراحی وب سایت های حوزه سلامتدر مورد شغل و درآمدش هم بنظر من خوبه باید ادامه تحصیل داد تا به یه موقعیت ثابت شده رسید. حالا تصمیم گیرنده نهایی خودتونید میتونید بیشتر تحقیق کنین ببینید در موردش چون آدم که به یه چیزی علاقه داشته باشه دنبالش بره متوجه میشه که بدردش میخوره یا نه...
تو دانشگاه آزاد علوم پزشکی هم این رشته هست؟؟ -
Mahdeh
یه درس بخصوص و تخصصی این رشته که یادم رف بگم آناتومی و داروشناسی هستش.
کارهایی که برای آی تی میتونه خوب باشه تو حیطه شغلی اینا باشه بنظرم...
مسئول طراحی و پیاده سازی سیستم های اطلاعات سلامت
مسئول طراحی نرم افزارها و اپلیکیشن های موبایلی حوزه سلامت
مسئول طراحی وب سایت های حوزه سلامتدر مورد شغل و درآمدش هم بنظر من خوبه باید ادامه تحصیل داد تا به یه موقعیت ثابت شده رسید. حالا تصمیم گیرنده نهایی خودتونید میتونید بیشتر تحقیق کنین ببینید در موردش چون آدم که به یه چیزی علاقه داشته باشه دنبالش بره متوجه میشه که بدردش میخوره یا نه...
تو دانشگاه آزاد علوم پزشکی هم این رشته هست؟؟ -
سلام به همه دوستان
آیا کسی درباره این رشته اطلاع داره؟
کسی هست که خواهر یا برادر یا ... در این رشته تحصیل کرده باشه؟!
نظری ندارین در مورد این رشته؟