فرسنگ 8 دروس عمومی
-
سلام
وقت همگی بخیر
خسته نباشیدتو آزمون قلم چی رو به رومون بودجه بندی از مباحثی هست که تو فرسنگ 8م قرار داده شدن و خب بهتره همین هفته اول درسنامه هاشونو بخونیم و هفته دوم بریم سراغ تستای تسلط و مرور ولی هنوز فرسنگ 8م تو داشبورد قرار داده نشده، امکانش هست تاریخ دقیق قرار دادن رو اعلام بفرمایید؟
اگه تا آخر این هفته قرار نیست گذاشته شه ما هم اطلاع داشته باشیم تا خودمون بخونیم و عقب نیوفتیم.ضروریه ممنون می شم اگه لطف کنید پاسخ بدید.
@مدیر-محصول-ابریشم
@M-an
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام
وقت همگی بخیر
خسته نباشیدتو آزمون قلم چی رو به رومون بودجه بندی از مباحثی هست که تو فرسنگ 8م قرار داده شدن و خب بهتره همین هفته اول درسنامه هاشونو بخونیم و هفته دوم بریم سراغ تستای تسلط و مرور ولی هنوز فرسنگ 8م تو داشبورد قرار داده نشده، امکانش هست تاریخ دقیق قرار دادن رو اعلام بفرمایید؟
اگه تا آخر این هفته قرار نیست گذاشته شه ما هم اطلاع داشته باشیم تا خودمون بخونیم و عقب نیوفتیم.ضروریه ممنون می شم اگه لطف کنید پاسخ بدید.
@مدیر-محصول-ابریشم
@M-an
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمSara Aliakbari تیکت بزنین بپرسین
-
Sara Aliakbari تیکت بزنین بپرسین
Marzieh Abouei
زدم، گفتن که به ما تاریخ دقیقی اطلاع ندادن و هر وقت آماده شه قرار می دن -
Marzieh Abouei
زدم، گفتن که به ما تاریخ دقیقی اطلاع ندادن و هر وقت آماده شه قرار می دنSara Aliakbari خب دیگه کسی جز آقای یزدیان نمیدونه
-
@M-an
ممنون بابت پاسخگوییتون️
-
چه خوب
پس فرسنگ نهم قبل عید میاد
دمتون گرم -
@M-an در فرسنگ 8 دروس عمومی گفته است:
سلام
فردا قرار می گیرهسلام خانوم مدیر
فردا نشده هنوز ؟
️
گفتید پنج شنبه / الان شب شنبس و هنوز راه ابریشم دینی نیومده فرسنگ هشتمش
-
سلام
فردا نشده هنوز ؟
️
hamed bagheri 0
سلام و شب بخیر
بنده علتش رو از خود استاد رضایی بقا جویا شدم و تیشون فرمودند که بیماری ایشون برنامه رو عقب انداخته و جبران میشه -
hamed bagheri 0
سلام و شب بخیر
بنده علتش رو از خود استاد رضایی بقا جویا شدم و تیشون فرمودند که بیماری ایشون برنامه رو عقب انداخته و جبران میشهMohammad Rahimi یعنی به آزمون ۶ اسفند نمیرسه؟
-
سلام
فردا نشده هنوز ؟
️
hamed bagheri 0
وای دقیقاً، شدیداً به درسنامه دینی نیاز دارم ولی متأسفانه قرار داده نشده:(