رگ ها
-
@Mr-Wick یه سرچ مختصر زدم
مایع بین سلولی: سیتوپلاسم
مایع میان بافتی:همونی که سلولا توش زندگی میکنن و پلاسما میریزه توش
قاطی کردم🥴
یه عمر به مایع بین سلولی همون سیتوپلاسم میگفتیم حالا شک کردم خودمم😑@Zahra-Hamrang اره من خودمم قالپاقام در رفته بود یه مدت نمیفهمیدم😂
-
@Zahra-Hamrang ببین میان یاخته ای ، ای داره میسه همون بین سلولی میانویاخته همون سیتوپلاسم هه
سیتوپلاسم بدون اندامک ها سیتوسل ههMarzieh Abouei مایع بین سلولی همون سیتوپلاسمه دیگه
-
@Zahra-Hamrang ببین میان یاخته ای ، ای داره میسه همون بین سلولی میانویاخته همون سیتوپلاسم هه
سیتوپلاسم بدون اندامک ها سیتوسل ههMarzieh Abouei در رگ ها گفته است:
سیتوپلاسم بدون اندامک ها سیتوسل ههالان مایع میان بافتی کیه؟
مایع بین سلولی کیه؟
میدونیم میان یاخته همون سیتوپلاسمه
و میان یاخته ای همون بین سلولیه
مشکل میان بافتیه؟این کیه؟ -
اینهمه پست دادین نوتیف هیچ کدوم نیومد😑
-
اینهمه پست دادین نوتیف هیچ کدوم نیومد😑
Gharibe Gomnam مکه میشه؟چطوری میشه نوتیف نیاد
-
Gharibe Gomnam مکه میشه؟چطوری میشه نوتیف نیاد
@Mr-Wick
واسه خودمم جالب بود -
بچه ها وقتی کتابی توضیح میدین قاطی میکنم😑
-
@Narjes-Hashemi
hamed bagheri 0
دکترای آینده
میشه اگر نظری دارین به زبان خیلی ساده بگید لطفا؟ -
اول اینکه مایع میان بافتی و مایع بین سلولی یکی هستن و مایع درون سلولی رو بهش میگیم سیتو پلاسم
دوم اینکه پلاسما همون خونابه ، خوناب هم که خب بخشی از خونه ، خون هم که تو مویرگ و سرخرگ و سیاهرگ جریان داره پس بله تو مویرگ هم پلاسما داریم
سوم اینکه فشار اسمزی درون مویرگ از فشار اسمزی مایع میان بافتی بیشتره با توجه به شکل کتاب که یه خط صاف کشیده برای فشار اسمزی متوجه میشیم که اختلاف فشار اسمزی درون و بیرون مویرگ ثابته(توجه کن که اختلافه ثابته) فشار تراوشی (باقی مانده ی فشار اسمزی) در سمت سرخرگی از اختلاف فشار اسمزی بیشتره پس مواد میریزن داخل مایع بین سلولی یا مایع میان بافتی
و در سمت سیاهرگی اختلاف فشار اسمزی از فشار تراوشی بیشتره پس بر اساس شیب غلظت مواد دفعی سلول ها از طریق مایع بین سلولی وارد مویرگ میشه
درباره ی سوال اولت یکم ابهام وجود داه ولی از مویرگ های منفذ دار علاوه بر مولکولهای کوچیک هورمون ها ام میتونن عبور کنن(حالا نمیدونم این هورمون درشت مولکول محسوب میشه یا نه چون میگیم بعضی از هورمون ها پروتئینی هستن پس طبعا نباید بتونن از منافذ مویرگ منفذ دار عبور کنن ولی میتونن اینجاشو خودمم مشکل دارم )
تو مویرگ نامیوشته هم که جابه جایی های عظیم رخ میده مثلا تو طحال و کبد جنازه گلبول قرمز جابه جا میشه 😂این پست پاک شده! -
Marzieh Abouei مایع بین سلولی همون سیتوپلاسمه دیگه
@Mr-Wick
نههه سیتوپلاسم نیست -
@Mr-Wick
نههه سیتوپلاسم نیستGharibe Gomnam گوگل کن
-
Gharibe Gomnam گوگل کن
@Mr-Wick
اقای موقاری گفتن که مایع بین سلولی رابط بین یاخته و مویرگ هست -
@Mr-Wick
اقای موقاری گفتن که مایع بین سلولی رابط بین یاخته و مویرگ هستGharibe Gomnam پس مایع میان بافتی کیه
-
یعنی مثلا وسطشون قرار گرفته
قطعا نمیتونه یاخته باشه -
Gharibe Gomnam پس مایع میان بافتی کیه
@Mr-Wick
این سوال منم هست😑
که اقای موقاری از هردو اصطلاح استفاده کردن -
@Mr-Wick
این سوال منم هست😑
که اقای موقاری از هردو اصطلاح استفاده کردنGharibe Gomnam تو کدوم قسمته؟
-
Gharibe Gomnam تو کدوم قسمته؟
@Mr-Wick
برید تو صفرتاصد زیست دهم بعد تو فصل چهارم گفتار دوم قسمت چهارم یا پنجم -
@Mr-Wick
برید تو صفرتاصد زیست دهم بعد تو فصل چهارم گفتار دوم قسمت چهارم یا پنجمGharibe Gomnam دقیق تر میتونی بگی کدوم دقیقه؟😬
-
Gharibe Gomnam دقیق تر میتونی بگی کدوم دقیقه؟😬
@Mr-Wick
دقیقه ۹ به بعد -
چون با آپ اومدم نمیتونم لینک بدم