خوندن دروس
-
سلام وقت بخیر
من چندتا سوال برام پیش اومد که میدونم به خود شخص بستگی داره ولی خب دوست دارم نظراتتونو بدونم
شیمی و زیست که میشن برنامه روزانه فیزیک و ریاضی هم یه روز درمیون ولی خب الان این شیمی و زیست رو من توی یه روز چندساعت بخونم؟ و توی یه هفته باید چندساعت بخونم؟ یا همینطور فیزیک و ریاضی؟
بعد ادبیاتم که میشه روتین ؛ خب این ادبیات باید چقدرباشه؟
و همینطور بقیه عمومیا چندساعت و چندروز؟
و درکل هفته باید چقدر باشه؟
میدونم به خود فرد بستگی داره ولی بازم میگم دوست داشتم نظرتونو بدونم
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
وشمایی که تجربتون بیشتره
amir ahmadi
@Narjes-Hashemi
__chakisaldva__
F Seif
Maryam Nadi
@Amir-Bernousi -
-
یه چیزی هم یادم رفت بگم
دهم هستم
مدرسه هم دارم -
سلام
خب ببین به درسای هدفت وابستس
من روزی 3 ساعت زیست
شیمی 1/5
یک روز در میون ریاضی و فیزیک 1/5(البته یه تایمی بعد عید برای بالا بردن درصد فیزیکم روزی 3 ساعت فیزیک میخوندم)
این از اختصاصیا
خب چون من عربی و دینی رو از سال قبل خیلی مسلط بودم و درصدام خوب بود همرو بعد عید خوندم و 1400 هم درصدام خوب بود تو این دو درس
فارسی هم اگر ضعیفی 45 تا 60 دقیقه در روز و اگر خوبه فارسیت 30 دقیقه در روز حتما کار کن -
سلام
من روزی 3 ساعت زیست
شیمی 1/5
یک روز در میون ریاضی و فیزیک 1/5(البته یه تایمی بعد عید برای بالا بردن درصد فیزیکم روزی 3 ساعت فیزیک میخوندم)
این از اختصاصیا
خب چون من عربی و دینی رو از سال قبل خیلی مسلط بودم و درصدام خوب بود همرو بعد عید خوندم و 1400 هم درصدام خوب بود تو این دو درس
فارسی هم اگر ضعیفی 45 تا 60 دقیقه در روز و اگر خوبه فارسیت 30 دقیقه در روز حتما کار کناین پست پاک شده! -
سلام وقت بخیر
من چندتا سوال برام پیش اومد که میدونم به خود شخص بستگی داره ولی خب دوست دارم نظراتتونو بدونم
شیمی و زیست که میشن برنامه روزانه فیزیک و ریاضی هم یه روز درمیون ولی خب الان این شیمی و زیست رو من توی یه روز چندساعت بخونم؟ و توی یه هفته باید چندساعت بخونم؟ یا همینطور فیزیک و ریاضی؟
بعد ادبیاتم که میشه روتین ؛ خب این ادبیات باید چقدرباشه؟
و همینطور بقیه عمومیا چندساعت و چندروز؟
و درکل هفته باید چقدر باشه؟
میدونم به خود فرد بستگی داره ولی بازم میگم دوست داشتم نظرتونو بدونم
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
وشمایی که تجربتون بیشتره
amir ahmadi
@Narjes-Hashemi
__chakisaldva__
F Seif
Maryam Nadi
@Amir-BernousiGharibe Gomnam شما روزانه چندتا تنوع درس داری؟!
-
Gharibe Gomnam شما روزانه چندتا تنوع درس داری؟!
@Narjes-Hashemi
بستگی داره
ولی اصولا ۴ تا
اما بازهم میکم بستگی داره -
و اینم بگم
ادبیاتم خوبه
عربیم قویه
دینیم خوبه
زیستم متوسط
شیمی ضعیف😶
فیزیک خوبه
ریاضی متوسط روبه بالا
زبانمم خوبه -
@Narjes-Hashemi
بستگی داره
ولی اصولا ۴ تا
اما بازهم میکم بستگی دارهGharibe Gomnam
عااااا
خب من نمیدونم چیزی در این باره
ولی حالت نرمالی که خودم دارم رو میگم،هرچند که برا هر شخصی متفاوته.
روزایی که کلاس نیست ۶ تا تنوع،۴ تا اختصاصی(زیست و شیمی که هرروز هست و بین فیزیک و ریاضی یکیش اون یه باکس لضافه هم تست پوششی درس روز قبلش) ۲ تا عمومی.(هرچند که روتین شبانه هم هست)
روزایی که کلاس هست ۵ تنوع ۴ تا اختصاصی یه دونه عمومی، که چیدمانش هم مثل همونه -
Gharibe Gomnam
عااااا
خب من نمیدونم چیزی در این باره
ولی حالت نرمالی که خودم دارم رو میگم،هرچند که برا هر شخصی متفاوته.
روزایی که کلاس نیست ۶ تا تنوع،۴ تا اختصاصی(زیست و شیمی که هرروز هست و بین فیزیک و ریاضی یکیش اون یه باکس لضافه هم تست پوششی درس روز قبلش) ۲ تا عمومی.(هرچند که روتین شبانه هم هست)
روزایی که کلاس هست ۵ تنوع ۴ تا اختصاصی یه دونه عمومی، که چیدمانش هم مثل همونه@Narjes-Hashemi
اهان خیلی خوبه برنامتون فقط یه سوال دیگه
عربی و زبان و دینی رو چطوری میزارید؟
و اینکه درسای مثل کارگاه و دفاعی و جغرافی😑اینارو واقعا نمیدونم چیکارکنم
جغرافی ترم رو خراب کردم
بعد اینایی که گفتین چندساعتش به خود ادم بستگی داره دیگه درسته؟
و یه سوال دیگه
مثلا یک نفر میگه من زیست رو توی این هفته باید ۱۰ ساعت بخونم یا مثلا تا فلان صفحه بخونم
اگر این ۱۰ ساعت تو کل روزهای هفته تقسیم بشه یا روزانه بشه خیلی بهتره تا اینکه توی دوتا ۵ ساعت جمعش کنه دیگه درسته؟ -
سلام
من روزی 3 ساعت زیست
شیمی 1/5
این از اختصاصیا
فارسی هم اگر ضعیفی 45 تا 60 دقیقه در روز و اگر خوبه فارسیت 30 دقیقه در روز حتما کار کنMaryam Nadi
اهان خیلی ممنونم لطف کردین💕💕