معرفی مشاور خوب
-
سلام دوستان من فارغ التحصیل تجربی ام و 2 سال دانشگاه رفتم دوباره میخام کنکور بدم ،مشکل بزرگ من اینه که با اینکه درسارو میخونم ولی مشاوری ندارم که وقتی به مشکل میخورم کمکم کنه ، حالا شما با تجربهای که دارید میشه یه مشاور غیر حضوریه خوب که واقعا پیگیر کارش باشه به من معرفی کنید .
ممنون🌼 -
سلام دوستان من فارغ التحصیل تجربی ام و 2 سال دانشگاه رفتم دوباره میخام کنکور بدم ،مشکل بزرگ من اینه که با اینکه درسارو میخونم ولی مشاوری ندارم که وقتی به مشکل میخورم کمکم کنه ، حالا شما با تجربهای که دارید میشه یه مشاور غیر حضوریه خوب که واقعا پیگیر کارش باشه به من معرفی کنید .
ممنون🌼Mohaddese H سلام
خب اگع هم بشناسیم اینجا نمی تونیم معرفی کنیم اگه بخواید پیوی پیام بدید
ولی فقط مشاوره نیست
انگیزه
و منابعتون هم خیلی مهمه -
ممنون🌼Mohaddese H پیشنهاد من اینه از یکی از چندتا موسسه زیر مشاور بگیرید !!
مدیکال استوز
سیب ترش
الو رتبهاز مشاورای خوب مدیکال استوز خانم دنیز وثوقی خانم فاطمه قریشی و الهه منصوری هستند و بین اقایون هم رادین فرخی
از سیب ترش هم اقای احمدرضا ورمزیار و متینا توانگر
الو رتبه دقیق نمیدونم کین مشاوراش
درباره سیب ترش و مدیکال اینایی که خیلی خوبن و میشناختم و بهتون گفتم
زودتر بپرسید چون امکانش هست همینایی که گفتم ظرفیت نداشته باشن ولی این ۳ تا تیم از تمام تیمای مشاوره بهتر هستند !!نظر خودم و نمیگم ،نظر اکثریت بچه ها همینه!!
از ادمین بپرسید بهتون میگن ک ظرفیت دارن یا نه -
Mohaddese H پیشنهاد من اینه از یکی از چندتا موسسه زیر مشاور بگیرید !!
مدیکال استوز
سیب ترش
الو رتبهاز مشاورای خوب مدیکال استوز خانم دنیز وثوقی خانم فاطمه قریشی و الهه منصوری هستند و بین اقایون هم رادین فرخی
از سیب ترش هم اقای احمدرضا ورمزیار و متینا توانگر
الو رتبه دقیق نمیدونم کین مشاوراش
درباره سیب ترش و مدیکال اینایی که خیلی خوبن و میشناختم و بهتون گفتم
زودتر بپرسید چون امکانش هست همینایی که گفتم ظرفیت نداشته باشن ولی این ۳ تا تیم از تمام تیمای مشاوره بهتر هستند !!نظر خودم و نمیگم ،نظر اکثریت بچه ها همینه!!
از ادمین بپرسید بهتون میگن ک ظرفیت دارن یا نهرکسانا موسویان
مرسی عزیزم حتما پیگیری میکنم انشالا که موفق باشی❤ -
رکسانا موسویان
مرسی عزیزم حتما پیگیری میکنم انشالا که موفق باشی❤Mohaddese H مرسی عزیزم توهم موفق باشی🤗🥰ولی این و بهت بگم مشاور خیلی پیگیر و سخت گیر آقای دکتر خدارحمی از سیب ترش هم هست ولی خب زیادی سخت گیره😂ولی خب مشاورای مدیکال بهترن🤌👍اول از مدیکال بپرس اگه هیچکس نبود بیا سیب ترش😊
-
Mohaddese H مرسی عزیزم توهم موفق باشی🤗🥰ولی این و بهت بگم مشاور خیلی پیگیر و سخت گیر آقای دکتر خدارحمی از سیب ترش هم هست ولی خب زیادی سخت گیره😂ولی خب مشاورای مدیکال بهترن🤌👍اول از مدیکال بپرس اگه هیچکس نبود بیا سیب ترش😊
رکسانا موسویان مرسییی😍❤
-
رکسانا موسویان مرسییی😍❤
Mohaddese H خواهش میکنم عزیزم 🥰فقط حواست باشه ادمین مدیکال خیلی مهربونه یکم رو مخش کار کنی برات رزرو میکنه😂 فقط زود بپرس چون پره معمولن😙
-
Mohaddese H خواهش میکنم عزیزم 🥰فقط حواست باشه ادمین مدیکال خیلی مهربونه یکم رو مخش کار کنی برات رزرو میکنه😂 فقط زود بپرس چون پره معمولن😙
رکسانا موسویان عه مرسی خوب شد گفتی چون نگاه کردم تا فروردین ظرفیت همه ی مشاوراشون تکمیل شده بود ،پس حتما باهاشون تماس میگیرم😉