پرده های مننژ
-
سلام دوستان وقت همگی بخیر
کتاب گفته فضای بین پرده های مننژ را مایع مغزی نخاعی پر کرده است
ولی درواقعیت به گفته جناب موقاری فقط در بین لایه ی میانی و درونی داریم این مایع رو که کتاب نگفته پس منطق ما کتابمونه!اگه طراح بگه در بین سخت شامه و عنکبوتیه مایع مغزی نخاعی دیده میشود داستان به چه صورته؟کتاب گفته فضای بین پرده ها دیگه اینم فضای بین پرده میشه دیگه درسته؟
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا -
Gharibe Gomnam @Felli @F Seif 0
دوستان یه دستی میرسونید لطفا@Mr-Wick
ببین چون در این مورد گزاره دقیقی نداریم باید با توجه به سوال جواب بدی
اگه گزینه دیگه ای درست نبود و همچین گزینه ای بود اونو انتخاب میکنی
ولی اگر گزینه دیگری بود که درستیش اثبات شدس با عقل جور درمیاد که همچین گزینه ای انتخاب کنی؟
نه!
پس چون رفرنس کنکور ما کتاب درسیه و در اون دقیق وارد این موضوع نشده پس ما با توجه به متن کتاب پیش میریم نه اطلاعات خارح از کتابمون -
سلام دوستان وقت همگی بخیر
کتاب گفته فضای بین پرده های مننژ را مایع مغزی نخاعی پر کرده است
ولی درواقعیت به گفته جناب موقاری فقط در بین لایه ی میانی و درونی داریم این مایع رو که کتاب نگفته پس منطق ما کتابمونه!اگه طراح بگه در بین سخت شامه و عنکبوتیه مایع مغزی نخاعی دیده میشود داستان به چه صورته؟کتاب گفته فضای بین پرده ها دیگه اینم فضای بین پرده میشه دیگه درسته؟
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا@Mr-Wick سلام
کتاب گفته بین لایه ها که ما این لایه هارو لایه ی عنکبوتیه و نرم شامه درنظر میگیریم که حکم ضربه گیر داره و خب درواقع تنها فرق کتاب اینه که نام نبرده...
بین سخت شامه و عنکبوایه حکم قطعیِ عدم وجود داره!
.
.
کتاب اشاره ای نکرده ولی از نظر علمی:
داخل سینوسهای سخت شامهای اصلی باید منتقل بشه. پرزهای عنکوتیه توسط یک لایه اندوتلیوم حاوی اتصالات محکم پوشیده میشه که این مایع مغزی نخاعی واجبه!! -
@Narjes-Hashemi خب خودتون میگین نگفته!
وقتی نگفته چرا ما لایه های عنکبوتیه و نرم شامه رو فقط درنظر بگیریم؟!!حکم قطعی عدم وجود رو کجا اشاره شده؟ -
@Mr-Wick سلام
کتاب گفته بین لایه ها که ما این لایه هارو لایه ی عنکبوتیه و نرم شامه درنظر میگیریم که حکم ضربه گیر داره و خب درواقع تنها فرق کتاب اینه که نام نبرده...
بین سخت شامه و عنکبوایه حکم قطعیِ عدم وجود داره!
.
.
کتاب اشاره ای نکرده ولی از نظر علمی:
داخل سینوسهای سخت شامهای اصلی باید منتقل بشه. پرزهای عنکوتیه توسط یک لایه اندوتلیوم حاوی اتصالات محکم پوشیده میشه که این مایع مغزی نخاعی واجبه!!@Narjes-Hashemi چون حکم ضربه گیر داره میگین که فقط شامل نرم شامه و عنکبوتیه میشه؟
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
Gharibe Gomnam @Felli @F Seif 0
دوستان یه دستی میرسونید لطفا -
@Narjes-Hashemi خب خودتون میگین نگفته!
وقتی نگفته چرا ما لایه های عنکبوتیه و نرم شامه رو فقط درنظر بگیریم؟!!حکم قطعی عدم وجود رو کجا اشاره شده؟@Mr-Wick
نه خب الان متن کتاب اشاره ای نکرده که که بین عنکبوتیه و نرم شامه هست یا نه!
تنها چیزی که کتاب گفته اینه که فضای بین پرده هارا مایع مغزی نخاعی پر کرده،که خب آقای موقاری هم گفتن که این پرده ها منظورش عنکبوتیه و نرم شامه ست،نه چیز دیگه
حکم قطعی رو کتاب اشاره ای نکرده،ولی درست و از نظر علمیش اینه که فقط مایع مغزی نخاعی بین دولایه ی عنکبوتیه و نرم شامه ست... -
@Mr-Wick
نه خب الان متن کتاب اشاره ای نکرده که که بین عنکبوتیه و نرم شامه هست یا نه!
تنها چیزی که کتاب گفته اینه که فضای بین پرده هارا مایع مغزی نخاعی پر کرده،که خب آقای موقاری هم گفتن که این پرده ها منظورش عنکبوتیه و نرم شامه ست،نه چیز دیگه
حکم قطعی رو کتاب اشاره ای نکرده،ولی درست و از نظر علمیش اینه که فقط مایع مغزی نخاعی بین دولایه ی عنکبوتیه و نرم شامه ست...@Narjes-Hashemi ارع اینو میدونم علمیش چیه
ولی یه تست دیدم که این مدلی سئوال داده میخوام بدونم حکم چیه چیکارش کنم اگن اینطوری دیدم؟ -
@Narjes-Hashemi ارع اینو میدونم علمیش چیه
ولی یه تست دیدم که این مدلی سئوال داده میخوام بدونم حکم چیه چیکارش کنم اگن اینطوری دیدم؟@Mr-Wick تست چی بود؟!
اشاره به عدم قطعیت داشته؟! -
@Mr-Wick تست چی بود؟!
اشاره به عدم قطعیت داشته؟!@Narjes-Hashemi نمیدونم تسته کجاس الان واقعیتش ولی یکی از گزینه هاش گفته بود بین سخت شامه و عنکبوتیه می توان مایع مغزی نخاعی دید
-
@Narjes-Hashemi نمیدونم تسته کجاس الان واقعیتش ولی یکی از گزینه هاش گفته بود بین سخت شامه و عنکبوتیه می توان مایع مغزی نخاعی دید
@Mr-Wick سخت شامه؟!
سخت شامه خودش بافت سخت داره و ضخیم تره
چجور به این اشاره کرده؟!
احتمالا اشتباه شده
مایع مغزی نخاعی بین پرده های مننژ فقط در عنکبوتیه و نرم شامه ست -
@Mr-Wick سخت شامه؟!
سخت شامه خودش بافت سخت داره و ضخیم تره
چجور به این اشاره کرده؟!
احتمالا اشتباه شده
مایع مغزی نخاعی بین پرده های مننژ فقط در عنکبوتیه و نرم شامه ست@Narjes-Hashemi بله خب لایه بیرونیه و با عنکبوتیه اونم فضای بین پرده داره دیگه..
کتابم گفته فضای بین پرده ها -
@Narjes-Hashemi بله خب لایه بیرونیه و با عنکبوتیه اونم فضای بین پرده داره دیگه..
کتابم گفته فضای بین پرده ها@Mr-Wick
خب قائدتا نمیشه حکم کرد که مایع مغزی نخاعی داریم چون فضای بین پرده ای داره...
این مایع مغزی نخاعی نقش محافظتی داره
که با این حال خود سخت شامه خودش ضخیم و بافت سخت داره...@Mr-Wick در پرده های مننژ گفته است:
پرده ها
این پرده هایی که گفته منظورش پرده ی نرم شامه و عنکبوتیه ست نه چیز دیگه
و البته این نظر منه از نظر علمی هم احتمال زیاد درسته
اگرخواساید نظر بقیه بچه هارو هم بدونید
ولی طبق خود حرف آقای موقاری فقط بین نرم شامه و عنکبوتیه هست! -
@Mr-Wick
خب قائدتا نمیشه حکم کرد که مایع مغزی نخاعی داریم چون فضای بین پرده ای داره...
این مایع مغزی نخاعی نقش محافظتی داره
که با این حال خود سخت شامه خودش ضخیم و بافت سخت داره...@Mr-Wick در پرده های مننژ گفته است:
پرده ها
این پرده هایی که گفته منظورش پرده ی نرم شامه و عنکبوتیه ست نه چیز دیگه
و البته این نظر منه از نظر علمی هم احتمال زیاد درسته
اگرخواساید نظر بقیه بچه هارو هم بدونید
ولی طبق خود حرف آقای موقاری فقط بین نرم شامه و عنکبوتیه هست!@Narjes-Hashemi چقد تکرار میکنین این مطلبو من متوجه نمیشم واقعا!!با تکرار مطالب نمیشه گفت که حتما درسته...من خودم تو توضیحاتم نوشتم علمیشو قبول دارم..حرفم متن کتابه که این طوری گفته...فضای بین پرده ها...
من فقط میخوام واسم با دلیل مشخص بشه که چرا نمیشه بین لایه بیرونی و میانی که خودش فضای بین پرده هاس مایع مغزی نخاعی دید همین! -
@Narjes-Hashemi چقد تکرار میکنین این مطلبو من متوجه نمیشم واقعا!!با تکرار مطالب نمیشه گفت که حتما درسته...من خودم تو توضیحاتم نوشتم علمیشو قبول دارم..حرفم متن کتابه که این طوری گفته...فضای بین پرده ها...
من فقط میخوام واسم با دلیل مشخص بشه که چرا نمیشه بین لایه بیرونی و میانی که خودش فضای بین پرده هاس مایع مغزی نخاعی دید همین!@Mr-Wick بین پرده ها رو مگه تاکید کرده همشون؟😂
-
@Mr-Wick بین پرده ها رو مگه تاکید کرده همشون؟😂
@Narjes-Hashemi خب وقتی به شما بصورت کلی بگن فضای بین پرده ها شما اون قسمتی که جزو لایه بیرونی و میانیه در نظر نمیگیرین؟؟!!
-
@Narjes-Hashemi خب وقتی به شما بصورت کلی بگن فضای بین پرده ها شما اون قسمتی که جزو لایه بیرونی و میانیه در نظر نمیگیرین؟؟!!
@Mr-Wick خب من یه سوال دارم از شما
نقش مایع مغزی نخاعی چیه؟! -
@Mr-Wick خب من یه سوال دارم از شما
نقش مایع مغزی نخاعی چیه؟!@Narjes-Hashemi ضربه گیری
-
@Mr-Wick بین پرده های مننژ ضخیم ترین کدوم پرده میشه؟!
-
@Mr-Wick بین پرده های مننژ ضخیم ترین کدوم پرده میشه؟!
@Narjes-Hashemi بیس سئوالیه؟!
بیرونی -
@Mr-Wick یعنی سخت شامه!!
سخت شامه خودش به خاطر بافت ضخیمش حکم ضربه گیری رو داره
پس چرا باید بینش مایع مغزی نخاعی باشه؟؟؟؟!!!