لطفن راهنماییم کنید ،نیاز به کمکتون دارم

-
رکسانا موسویان خواهش میکنم
حتما اون مستند رو ببینید ۷۳ دقیقه ست
و خیلی در آینده تاثیر گذاره -
و خیلی در آینده تاثیر گذارهYazdan Gonabadi 1 باشه چشم
-
بچه ها سلام ،راستش من ۱۶ روزه شروع کردم به درس خوندن ،فارغ التحصیلم تجربی ،برای فیزیک و ریاضی راه ابریشم و گرفتم ولی درسنامه رو خودم میخونم ولی برای تست نمیدونم ،حل دبیر و ببینم و باهاش حل کنم بعد مرورشون کنم ،یا اینکه تستارو خودم از کمک درسی بزنم بعد بیام کنکورچه هارو حل کنم؟واقعن گیج شدم
اخه تستای خوبی داره راه ابریشم و روش حل های خوبی میگن شما از فیزیک اقای طلوعی و ریاضی اقای ثابتی نتیجه گرفتین ،درصد بالا میزنین؟؟؟من تمام فیلمارو نمیبینم فقط حل تستا منظورمه🥲🥲🥲🥲لطفن کمکم کنید🥲
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاءرکسانا موسویان سلام شبتون بخیر!اولین قدم بنظرم برین دوره شروع از نو آلا رو ببینین کل دوره که آقای صفری گفته رو اولین ببینین تا اولویتا بیاد دستتون سرجمع با سرعت 1.5 ببینین از الان تا ساعت 12 حداکثر تمومه!تمااااااااااااممممممم راه هارو تو این دوره فشرده حدودا 3 ساعته توضیح داده
بعد نکته ای که باید بگم اینه که لازم نیست همیشه همه تست هارو بزنین!در مرحله اول تست آموزشی بزنین که رندوم از بخش تستای مربوط به اون بخش 20 تا بزنین بعد بیاین هرکدوم اشتباه بود فیلم ببینین بعد روزای بعد بیاید تست سنجشی بزنین!لازم نی همه تستا تو یه روز زده بشن -
رکسانا موسویان سلام شبتون بخیر!اولین قدم بنظرم برین دوره شروع از نو آلا رو ببینین کل دوره که آقای صفری گفته رو اولین ببینین تا اولویتا بیاد دستتون سرجمع با سرعت 1.5 ببینین از الان تا ساعت 12 حداکثر تمومه!تمااااااااااااممممممم راه هارو تو این دوره فشرده حدودا 3 ساعته توضیح داده
بعد نکته ای که باید بگم اینه که لازم نیست همیشه همه تست هارو بزنین!در مرحله اول تست آموزشی بزنین که رندوم از بخش تستای مربوط به اون بخش 20 تا بزنین بعد بیاین هرکدوم اشتباه بود فیلم ببینین بعد روزای بعد بیاید تست سنجشی بزنین!لازم نی همه تستا تو یه روز زده بشنAmir Ghaheri مرسی خیلی ممنونم از توضیحاتتون
لطف کردین
-
و خیلی در آینده تاثیر گذارهYazdan Gonabadi 1 من دیدم افسردگی گرفتم (البته کامل ندیدم)
اصن نمیفهمیدم چی میگفن!!
-
و خیلی در آینده تاثیر گذارهYazdan Gonabadi 1
سلام
میتونم بپرسم نظرتون درباره مستند چی بود؟ -
Yazdan Gonabadi 1 من دیدم افسردگی گرفتم (البته کامل ندیدم)
اصن نمیفهمیدم چی میگفن!!
mahsaaa rezaeee
منم همینطور(فضای سردی بود....)
واقعا درست میگن
کاملا میفهمیدم که چی میگن و قبلش هم دربارش زیاد شنیده بودم و خوندم(وضعیت دانشجو ها)
خیلی پزشکی رو دوست دارم ولی از طرف دیگه که این وضعیت رو میبینم با خودم میگم . واقعا میتونم تحملش کنم؟
یا بخاطرش برم کشور دیگه ای....
یا هدفم رو عوض کنم که خیلی سخته.... -
mahsaaa rezaeee
منم همینطور(فضای سردی بود....)
واقعا درست میگن
کاملا میفهمیدم که چی میگن و قبلش هم دربارش زیاد شنیده بودم و خوندم(وضعیت دانشجو ها)
خیلی پزشکی رو دوست دارم ولی از طرف دیگه که این وضعیت رو میبینم با خودم میگم . واقعا میتونم تحملش کنم؟
یا بخاطرش برم کشور دیگه ای....
یا هدفم رو عوض کنم که خیلی سخته....Hhh Hh اندازه ی نخود انگیزه داشتم ت وسطشو دیدم گوشیو پرت کردم واقعا داش منو از اهدافم دور میکرد.
ولی حرفاشون حق بود.
-
mahsaaa rezaeee
از ی طرف باید هدفمون کاملا مشخص باشه و راهی که میخوایم توش پا بذاریم رو ببینیم . از طرف دیگه اینطور میشه که کلا هدفه کنار گذاشته میشه(برای خیلیا)
بنظرم اینجاست که تشخیص میدیم اون هدف واقعیه یا نه( چون بعضیا که این رشته رو انتخاب میکنن تحت تاثیر جو قرار گرفتن و واقعیت ها رو نمیدوننن.....)
این رشته خیلی خوبه.... ولی باید سیستم درست بشه....
متاسفانه درست که نمیکنن هیچ . تازه هر سال به ظرفیتش اضافه میکنن . و آخرش هم پزشک بی اعصاب و کسایی که عقده دارن زیاد میشه و مردم هم فقط اون ها رو میبینن و.... -
گفتید تجربی هستید دیگه؟
زیست رو باتمام وجود بجویید تو خودتون علاقه فراوان به زیست ایجاد کنید.