مدرسه
-
سلام بچه ها
اگر کسی ترم دوم به مدرسه نره و نمره مستمر هم نگیره مدیر مدرسه میتونه سر خود و بدون اطلاع براش ترک تحصیل بزنه یا از امتحانات نهایی محرومش کنه؟
اگر نره میتونه نوبت دوم بره امتحان بده یا باید شهریور و دی بره؟
الان فقط سه هفته ما مدرسه داریم و دیگه تعطیله من و خیلی از بچه ها تصمیم گرفتیم نریم و داریم غایب میکنیم فقط روزی هشت نفر توی کلاسمون میرن مدرسه
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سلام
خب چه کاریه به مدیر بگید
در ضمن اخلاق هر مدیر متفاوته
ما مدیرمون خودش هماهنگ کرد سال 98 بعد کرونا کلا نرفتیم
#حاجی -
سلام
خب چه کاریه به مدیر بگید
در ضمن اخلاق هر مدیر متفاوته
ما مدیرمون خودش هماهنگ کرد سال 98 بعد کرونا کلا نرفتیم
#حاجیKonkur Hero قبول نمیکنه اونا میخوان قبل اسفند کل درسارو تموم کنن میگن باید نمره مستمر داشته باشین و معلمین اصلا کنکوری درس نمیدن فقط روخوانی از متن کتاب و سوالات نهاییه من ترم قبل نرفتم مدرسه ولی ترک تحصیلم نکردن و هر نمره ای که توی برگه گرفتم و گذاشتن برای مستمر حالا ترم دو تهدیدم کرده که اگر این یک ماه و نیای میزنم الان رفتم توی یک سایت نگاه کردم نوشته نمیتونه برای دانش اوز یازدهم و دوازدهمی که بعد از نوبت اول نیومده ترک بزنه فقط برای دهم میتونه ولی بازم میترسم اخه گفت کاری میکنه که نتونم امتحان نهایی بدم. هزارتا دروغم گفت بهم
-
Konkur Hero قبول نمیکنه اونا میخوان قبل اسفند کل درسارو تموم کنن میگن باید نمره مستمر داشته باشین و معلمین اصلا کنکوری درس نمیدن فقط روخوانی از متن کتاب و سوالات نهاییه من ترم قبل نرفتم مدرسه ولی ترک تحصیلم نکردن و هر نمره ای که توی برگه گرفتم و گذاشتن برای مستمر حالا ترم دو تهدیدم کرده که اگر این یک ماه و نیای میزنم الان رفتم توی یک سایت نگاه کردم نوشته نمیتونه برای دانش اوز یازدهم و دوازدهمی که بعد از نوبت اول نیومده ترک بزنه فقط برای دهم میتونه ولی بازم میترسم اخه گفت کاری میکنه که نتونم امتحان نهایی بدم. هزارتا دروغم گفت بهم
Bahar Gh هیچ ایده ای ندارم
نباید اجازه میدادید کار به این مراحل بکشه
تعامل با مدرسه واجبه
حتی فردا فرهنگیان قبول بشید میان مدرستون برا تحقیق -
تواناییش رو داره ولی اگه کل کلاستون همینکارو بکنه بعید میدونم کل کلاس رو بخوان رد کنن، در ضمن مگه تمام مدرسه ها غیر حضوری نشده بخاطر امیکرون؟
-
Bahar Gh هیچ ایده ای ندارم
نباید اجازه میدادید کار به این مراحل بکشه
تعامل با مدرسه واجبه
حتی فردا فرهنگیان قبول بشید میان مدرستون برا تحقیقKonkur Hero بابا من که اصلا نمیخوام فرهنگیان قبول شم که متنفرم از معلمی