گرما
-
سلام
این عکس کتاب هست که سر تیترش نوشته دمای ماده از چه خبر میدهد.
داره تاثیر دما رو بر جنبش توضیح میده.
الان اینجا آخه اون یخ که داره اصطلاحا تبخیر میشه که دماش مگه با اون آب یکی نیست؟ یخ مثلا صفر درجه شده آب صفر درجه درحالی که انرژی گرماییش بیشتر شده.
یک این دو اینکه:
اصلا تو اینجور موقعیت ها که تغییر حالت داریم جرم که عوض نشده دما هم عوض نشده چه عاملی باعث میشه بگیم دما یکیه؟ چون میانگین انرژی جنشی تغییر کرده انگار تعداد مولکولا ثابت موندن از طرفی انرژی جنبشی زیاد شد ولی دما ثابت موند؟
ممنون میشم بگین
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-شیمی
تجربیا ریاضیا همیار -
سلام
الان اینجا آخه اون یخ که داره اصطلاحا تبخیر میشه که دماش مگه با اون آب یکی نیست؟ یخ مثلا صفر درجه شده آب صفر درجه درحالی که انرژی گرماییش بیشتر شده.
یک این دو اینکه:
اصلا تو اینجور موقعیت ها که تغییر حالت داریم جرم که عوض نشده دما هم عوض نشده چه عاملی باعث میشه بگیم دما یکیه؟ چون میانگین انرژی جنشی تغییر کرده انگار تعداد مولکولا ثابت موندن از طرفی انرژی جنبشی زیاد شد ولی دما ثابت موند؟
ممنون میشم بگین
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-شیمی
تجربیا ریاضیا همیارMehrsa 14
سلام
ببخشید تو اولی نفهمیدم منظورتون و
تو دومی اما
گرمایی که به یخ داده میشه، تا صفر درجه فقط بر مولکول ها اثر میکنه و انرژی جنبشی اون هارو تحت تاثیر قرار میده...اما از صفر درجه تا تغییر حالت (تبدیل شدن به آبِ صفر درجه) گرما صرفِ شکستنِ نیرو های بین مولکولی و تغییر ساختمان و فیزیکِ ماده میشه و روی انرژی خودِ مولکول ها تاثیری نداره
این نظرِ من بود. -
Mehrsa 14
سلام
ببخشید تو اولی نفهمیدم منظورتون و
تو دومی اما
گرمایی که به یخ داده میشه، تا صفر درجه فقط بر مولکول ها اثر میکنه و انرژی جنبشی اون هارو تحت تاثیر قرار میده...اما از صفر درجه تا تغییر حالت (تبدیل شدن به آبِ صفر درجه) گرما صرفِ شکستنِ نیرو های بین مولکولی و تغییر ساختمان و فیزیکِ ماده میشه و روی انرژی خودِ مولکول ها تاثیری نداره
این نظرِ من بود.علیرضا تمدنی

این شکل منظورم هست.
خیلی ممنونم به نظرم منطقی بود حرفتون. -
علیرضا تمدنی

این شکل منظورم هست.
خیلی ممنونم به نظرم منطقی بود حرفتون. -
بخوام منظورمو بگم در واقع این دو تا که دماشون یکیه. یکی نیست یعنی؟
مثلا یخ و بخار به هم تبدیل شدن
پس چرا نوشته تاثیر دما؟Mehrsa 14
میشه بگین این صفحه چند کتابه ؟:grinning_face_with_sweat: -
Mehrsa 14
میشه بگین این صفحه چند کتابه ؟:grinning_face_with_sweat:علیرضا تمدنی
صفحه ۵۴
کلا اصلا خودمم نمیدونم از این فصل چی میخوام انقدر که میپیچونم مطالبو واسه خودم و فهمشو برا خودم کردم یه چیز عجیب غریب😅 -
بخوام منظورمو بگم در واقع این دو تا که دماشون یکیه. یکی نیست یعنی؟
مثلا یخ و بخار به هم تبدیل شدن
پس چرا نوشته تاثیر دما؟Mehrsa 14
نه یکی نیس که
فکر کنم شما اشتباهی فکر کردید اینجا تصعید داریم(جامد به گاز)
ولی این شکل میگه به مخلوط آب و یخ صفر درجه وقتی گرما میدیم یخ ذوب میشه و میشه آب صفر درجه و اون آب صفر درجه ای هم که از اول بود میره جلو تا تبخیر شدن... و اون بخار آب هیچ ربطی به یخه نداره -
sarvin Piri سلام ببخشید مزاحمتون شدم ممنون میشم اگه شما میدونین بهم بگین🌷🌸
-
Mehrsa 14
نه یکی نیس که
فکر کنم شما اشتباهی فکر کردید اینجا تصعید داریم(جامد به گاز)
ولی این شکل میگه به مخلوط آب و یخ صفر درجه وقتی گرما میدیم یخ ذوب میشه و میشه آب صفر درجه و اون آب صفر درجه ای هم که از اول بود میره جلو تا تبخیر شدن... و اون بخار آب هیچ ربطی به یخه ندارهعلیرضا تمدنی
آها بله انگار یخ ذوب شده. میدونین کلا مسئله اینه که به ظرف محتوی آب گرما داده.....خوب پس انرژی گرمایی و دما بالا میره
اب میجوشه.... دما ثابت انرژی گرمایی افزایش
این گرماعه حالا میاد یخ رو هم ذوب میکنه....دما ثابت تغییر حالته چون و انرژی گرمایی افزایش.
درست گفتم دیگه؟
اینجا الان تاثیر دما بر میزان جنبش مولکول ها فقط تو اولی مشهوده انگار اشتباه میگم؟ -
سوالتون مربوط به چه درسی هست عزیزم ؟
-
منظورم اینکه الان مشکلتون چیه دقیقا ؟
-
منظورم اینکه الان مشکلتون چیه دقیقا ؟
sarvin Piri
فصل دو شیمی ۲ -
سوالتون مربوط به چه درسی هست عزیزم ؟
sarvin Piri
همین سوالی که در تاپیک راجب دما و گرما پرسیدم🌷 -
علیرضا تمدنی
آها بله انگار یخ ذوب شده. میدونین کلا مسئله اینه که به ظرف محتوی آب گرما داده.....خوب پس انرژی گرمایی و دما بالا میره
اب میجوشه.... دما ثابت انرژی گرمایی افزایش
این گرماعه حالا میاد یخ رو هم ذوب میکنه....دما ثابت تغییر حالته چون و انرژی گرمایی افزایش.
درست گفتم دیگه؟
اینجا الان تاثیر دما بر میزان جنبش مولکول ها فقط تو اولی مشهوده انگار اشتباه میگم؟Mehrsa 14
بله کاملا درست بود :)
ببینید بالاخره یخ هم به مایع تبدیل میشه و رفته رفته دماش هم بالاتر میره پس رو جنبش مولکول های اونم تاثیر گذاشته افزایش دما -
sarvin Piri
همین سوالی که در تاپیک راجب دما و گرما پرسیدم🌷sarvin Piri
همین سوالی که در تاپیک راجب دما و گرما پرسیدم🌷این طور که متوجه شدم فرق دما و گرما رو پرسیدین ؟اگر نه که من زیاد متوجه سوالتون نشدم ممنون میشم واضح تر بپرسینش
-
Mehrsa 14
بله کاملا درست بود :)
ببینید بالاخره یخ هم به مایع تبدیل میشه و رفته رفته دماش هم بالاتر میره پس رو جنبش مولکول های اونم تاثیر گذاشته افزایش دماعلیرضا تمدنی
پس یه جورایب ترکیبی تاثیر دما و انرژی گرمایی رو گفته -
sarvin Piri
همین سوالی که در تاپیک راجب دما و گرما پرسیدم🌷این طور که متوجه شدم فرق دما و گرما رو پرسیدین ؟اگر نه که من زیاد متوجه سوالتون نشدم ممنون میشم واضح تر بپرسینش
sarvin Piri
نه فرق دما و گرما نبود اون رو میدونم الان براتون میگم🌸 -
به امید خدا سوال آخرم بپرسم و تمام.
میگن تو قسمت پخت غذا هرچی ظرفیت گرمایی آب بیشتر بود خوب تخم مرغ میپخت چون آب انرژی بیشتری بهش میداد
ولی واسه ظرف هرچی کمتر باشه زودتر میپزه چون داغ تر میشه. چرا؟ انرژی نمیده دیگه؟به امید خدا سوال آخرم بپرسم و تمام.
میگن تو قسمت پخت غذا هرچی ظرفیت گرمایی آب بیشتر بود خوب تخم مرغ میپخت چون آب انرژی بیشتری بهش میداد
ولی واسه ظرف هرچی کمتر باشه زودتر میپزه چون داغ تر میشه. چرا؟ انرژی نمیده دیگه؟این سوال هست که حل نشده موند
sarvin Piri -
سلام
یک این دو اینکه:
ممنون میشم بگین
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-شیمی
تجربیا ریاضیا همیاراصلا تو اینجور موقعیت ها که تغییر حالت داریم جرم که عوض نشده دما هم عوض نشده چه عاملی باعث میشه بگیم دما یکیه؟ چون میانگین انرژی جنشی تغییر کرده انگار تعداد مولکولا ثابت موندن از طرفی انرژی جنبشی زیاد شد ولی دما ثابت موند؟
و این قسمت که البته پاسخشو گفتن. گفتن که چون اینجا تاثیر بر شکست پیونداس نه جنبش مولکولا
sarvin Piri