دوستای الایی کمک کمک
-
سلام وقت همگی بخیر
من رشته ام تجربی بود واسه همین پارسال پک تجربی راه ابریشم گرفتم . تغییر رشته دادم به ریاضی ...
حالا ریاضیات رو چیکار کنم ؟
ریاضیات تجربی که به درد ریاضیات ریاضی نمیخوره
وقت هم کم دارم تازگیا شروع کردم واسه کنکور
کدوم دوره ها رو پیشنهاد میکنین که ببینم ؟
از صفر تاصد ها یا همایش ها ؟کدوم؟ -
سلام
اگر راه ابریشم ریاضیات ریاضی رو بگیرید فکر میکنم همه چی حل شه چون تو این پک هم حسابان هم هندسه و هم امار و گسسته ساپورت میشه و برای عقب ماندگی میتونید از چاپار ها استفاده کنید تا برسید
در مورد فیزیک هم اگر استاد طلوعی تهیه کردید که هیچ چیزی برای رشته ریاضی کم نداره ولی در مورد استاد کارزانیان اطلاع ندارم که بخش های مربوط به رشته ریاضی رو هم تدریس کردن یا خیر
و در مورد بقیه دروس هم که همه مشترک هستند -
سلام
اگر راه ابریشم ریاضیات ریاضی رو بگیرید فکر میکنم همه چی حل شه چون تو این پک هم حسابان هم هندسه و هم امار و گسسته ساپورت میشه و برای عقب ماندگی میتونید از چاپار ها استفاده کنید تا برسید
در مورد فیزیک هم اگر استاد طلوعی تهیه کردید که هیچ چیزی برای رشته ریاضی کم نداره ولی در مورد استاد کارزانیان اطلاع ندارم که بخش های مربوط به رشته ریاضی رو هم تدریس کردن یا خیر
و در مورد بقیه دروس هم که همه مشترک هستندVision مرسی درسته راه ابریشم ریاضی خیلی کامله ولی من دیگه نمیتونم تهیه کنم .هم بحث مالی اگر هم که بتونم بخرمش، کلی نگرانی و استرس این رو خواهم داشت که عقبم و نمیتونم برسم
از دوره های دیگه پیشنهادی ندارین؟ -
Vision مرسی درسته راه ابریشم ریاضی خیلی کامله ولی من دیگه نمیتونم تهیه کنم .هم بحث مالی اگر هم که بتونم بخرمش، کلی نگرانی و استرس این رو خواهم داشت که عقبم و نمیتونم برسم
از دوره های دیگه پیشنهادی ندارین؟به نظرم اگر میتونین ، از دوره های مجموعه های دیگه استفاده کنین مثل کلاسینو. راه ابریشم الان خیلی حجمش زیاده برای شما
خیلی از کانالا وقتی دوره های جدیدشون شروع بشه پخش میکنن
-
سلام وقت همگی بخیر
من رشته ام تجربی بود واسه همین پارسال پک تجربی راه ابریشم گرفتم . تغییر رشته دادم به ریاضی ...
از صفر تاصد ها یا همایش ها ؟کدوم؟bahar mohammadi 0 سلام
من فکر میکنم
دوره های صفر تا صد
هم بتونه کمکتون کنه
حسابان استاد ثابتی صفر تا صد هم عالیه
من قبل راه ابریشم
داشتم فیلم های صفر تا صد میدیدمو بعد از یه تسلط
میتونید از همایش ها استفاده کنید
خب بالاخره شما صفره صفر که نیستید
از ریاضی تجربی میدونید
و این میتونه شما رو جلو بندازه -
سلام وقت همگی بخیر
از صفر تاصد ها یا همایش ها ؟کدوم؟bahar mohammadi 0
سلام منم تجربی ام و کنکور ریاضی میدم
ولی میخوام همون ریاضیات تجربی رو بخونم چون بنظرم واسه ریاضیات ریاضی دیگه وقتی نیست و نمیشه کامل همشو خوند مخصوصا اگر رشته تجربی باشی
از یه مشاور هم شنیدم که نمیشه ریاضیات ریاضی رو رسوند ولی فیزیک ریاضی چون بیشترش مشترکه میشه
و بنظرم با درسنامه بخونین بهتره چون برا فیلم دیدن دیگه وقتی نیست مگه اینکه هرروز یه تعداد زیادی ببینین