فیزیک راه ابریشم
-
فیزیک آقای کارزانیان یا آقای طلوعی؟
-
کازرانیان
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 هرکدوم ارتباط بگیری
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 هیچکدوم
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0
صد در صد طلوعی -
صد در صد طلوعی
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 هیچکدوم
سید حسین قربانی 1
نه بابا
طلوعیو دیدی اصلا؟ -
سید حسین قربانی 1
نه بابا
طلوعیو دیدی اصلا؟پرسپولیس پادشاه من هر دوتا رو دارم
-
سید حسین قربانی 1
نه بابا
طلوعیو دیدی اصلا؟پرسپولیس پادشاه آقای طلوعی توی بعضی فصلها خیلی خوبن مثل الکتریسیته ساکن چگالی و فشار
ولی تدریسشون توی بعضی فصول به نظرم خوب نبود مثل حرکت شناسی الکتریسیته جاری نوسان و موج -
پرسپولیس پادشاه آقای طلوعی توی بعضی فصلها خیلی خوبن مثل الکتریسیته ساکن چگالی و فشار
ولی تدریسشون توی بعضی فصول به نظرم خوب نبود مثل حرکت شناسی الکتریسیته جاری نوسان و موجسید حسین قربانی 1
منم دوتاشو دارم -
سید حسین قربانی 1
نه بابا
طلوعیو دیدی اصلا؟پرسپولیس پادشاه آقا یه سوال داشتم...البته با اجازه کسی که تاپیک رو زده....من تا اینجا با آقای کازرانیان اومدم...از اونجایی که آقای طلوعی تستی تدریس میکنن میشه توی عید واسه جمع بندی ازش استفاده کرد؟
-
هر دو خوبن خیلی فرق نداره به نظرم بیشتر بستگی به دانش آموز داره تا دبیر و معلم
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 جوابش واضحه. آقای طلوعی.
ایشون هممفهوم رو کامل توضیح میده و هم اینکه سرعت تست زنیتو افزایش میده
یه جوری که از فیزیک لذت میبری.آقای کازرانیان هم دبیر خوبین ولی راه حل هاشون واقعا زمان بره و این سرجلسه کنکور میتونه اسیب بزنه.
-
ای کاش اقای یاری هم میبود
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 خب آقای طلوعی برای ریاضیه و آقای کازرانیان برای تجربی. تو اگر به عنوان مثال رشته ریاضی باشی آقای کازرانیان به دردت نمیخوره
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 صد در صد طلوعی هر رشتهای که هستی طلوعی بگیر!!
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 صد در صد طلوعی هر رشتهای که هستی طلوعی بگیر!!
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 خب آقای طلوعی برای ریاضیه و آقای کازرانیان برای تجربی. تو اگر به عنوان مثال رشته ریاضی باشی آقای کازرانیان به دردت نمیخوره
Amir ali Nikfard در فیزیک راه ابریشم گفته است:
خیر
اون اولین سالی که ضبط می کردن این طور بود
پارسال اقای کازرانیان نکات رشته ی ریاضی رو هم گفتن
و آقای طلوعی هم هر جا که برای رشته ی تجربی نیست اشاره کردن -
Amir ali Nikfard در فیزیک راه ابریشم گفته است:
خیر
اون اولین سالی که ضبط می کردن این طور بود
پارسال اقای کازرانیان نکات رشته ی ریاضی رو هم گفتن
و آقای طلوعی هم هر جا که برای رشته ی تجربی نیست اشاره کردنIlya Mansouri نمیدونستم. ممنون از اطلاع رسانی
-
طلوع