راه ابریشم ریاضی تجربی
-
سلام دوستان من طول سال تابع و مثلثات رو خوب مطالعه نکردم می خواستم برای این دو مبحث راه ابریشم رو تهیه کنم...میشه لطف کنید دوستانی که این دو مبحث رو کامل همراه استاد بودین تجربه واقعی و بدون تعصب خودشون رو بگین
آیا تست هایی که استاد گذاشتن کافی بود برای تسلط ؟ می تونستید تست میکرو و آی کیو و آزمون ها رو بزنید؟ و اینکه آیا درسنامه راه ابریشم کافیه یا حتما باید جامع هم دیده بشه؟؟ -
سلام دوستان من طول سال تابع و مثلثات رو خوب مطالعه نکردم می خواستم برای این دو مبحث راه ابریشم رو تهیه کنم...میشه لطف کنید دوستانی که این دو مبحث رو کامل همراه استاد بودین تجربه واقعی و بدون تعصب خودشون رو بگین
آیا تست هایی که استاد گذاشتن کافی بود برای تسلط ؟ می تونستید تست میکرو و آی کیو و آزمون ها رو بزنید؟ و اینکه آیا درسنامه راه ابریشم کافیه یا حتما باید جامع هم دیده بشه؟؟امیر قلی زاده در راه ابریشم ریاضی تجربی گفته است:
آیا تست هایی که استاد گذاشتن کافی بود برای تسلط ؟ می تونستید تست میکرو و آی کیو و آزمون ها رو بزنید؟ و اینکه آیا درسنامه راه ابریشم کافیه یا حتما باید جامع هم دیده بشه؟؟ -
آیا تست هایی که استاد گذاشتن کافی بود برای تسلط ؟ می تونستید تست میکرو و آی کیو و آزمون ها رو بزنید؟ و اینکه آیا درسنامه راه ابریشم کافیه یا حتما باید جامع هم دیده بشه؟؟امیر قلی زاده در راه ابریشم ریاضی تجربی گفته است:
آیا تست هایی که استاد گذاشتن کافی بود برای تسلط ؟ می تونستید تست میکرو و آی کیو و آزمون ها رو بزنید؟ و اینکه آیا درسنامه راه ابریشم کافیه یا حتما باید جامع هم دیده بشه؟؟سلام تست های مثلثات که سخت بودن ، تابع هم به ضمیمه پس ازمون ها من خوب بستم
کتاب هم موج ازمون بدون هیچ گیری میزنم (البته بوده سوالاتی که بلد نباشم چیکار کنم) -
آیا تست هایی که استاد گذاشتن کافی بود برای تسلط ؟ می تونستید تست میکرو و آی کیو و آزمون ها رو بزنید؟ و اینکه آیا درسنامه راه ابریشم کافیه یا حتما باید جامع هم دیده بشه؟؟امیر قلی زاده سلام من از مثلثات ب شدتتتتتت بدم میومد ولی با استاد ثابتی تونستم درصدمو ببرم بالا ایده ی حل تستم رفت بالا.
-
امیر قلی زاده در راه ابریشم ریاضی تجربی گفته است:
آیا تست هایی که استاد گذاشتن کافی بود برای تسلط ؟ می تونستید تست میکرو و آی کیو و آزمون ها رو بزنید؟ و اینکه آیا درسنامه راه ابریشم کافیه یا حتما باید جامع هم دیده بشه؟؟سلام تست های مثلثات که سخت بودن ، تابع هم به ضمیمه پس ازمون ها من خوب بستم
کتاب هم موج ازمون بدون هیچ گیری میزنم (البته بوده سوالاتی که بلد نباشم چیکار کنم)mohamad rəza تو آزمون ها چطور بود عملکردتون؟ راضی بودید
-
امیر قلی زاده سلام من از مثلثات ب شدتتتتتت بدم میومد ولی با استاد ثابتی تونستم درصدمو ببرم بالا ایده ی حل تستم رفت بالا.
mahsaaa rezaeee ممنون از پاسختون فقط ببخشید شما کاملا با آزمون ها هماهنگ بودید؟ کتاب تست هم همه تست هاشو کار کردید؟
-
آیا تست هایی که استاد گذاشتن کافی بود برای تسلط ؟ می تونستید تست میکرو و آی کیو و آزمون ها رو بزنید؟ و اینکه آیا درسنامه راه ابریشم کافیه یا حتما باید جامع هم دیده بشه؟؟امیر قلی زاده سلام .واقعا کامله و همه چیو گفتن و تست زیاد زدن تستهای سخت ک کامل مسلط میشی خیالت راحت همون تست های جزوه اقای ثابتی چند بار مرور کن دیگ نیاز ب هیچ کتاب تستی نداریی
-
mohamad rəza تو آزمون ها چطور بود عملکردتون؟ راضی بودید
امیر قلی زاده در راه ابریشم ریاضی تجربی گفته است:
mohamad rəza تو آزمون ها چطور بود عملکردتون؟ راضی بودید
ازمون شرکت نمیکنم