کنکور سوم و فرسودگی - لطفاً راهنمائی فرمائید
-
سلام دوستان
خسته نباشین. راستش من 21 سالمه و متاسفانه به دلایلی مجبور به کنکورهای چندباره شدم (2 بار در رشته تجربی) و امسال تصمیم گرفتم رشته ریاضی کنکور بدم ولی راستش رو که بخواین دیگه اصلاً ظرفیت کتاب خوندن و دروس تکراری رو ندارم، شاید چون اضطراب می گیرم.
می خواستم از شما دوستان بپرسم در این مدت باقی مانده، چه فیلمهایی رو پیشنهاد می دین که ببینم؟ من خودم فیلمهای آقای آقاجانی رو دیدم حرف نداشتن ولی فیلمهای عربی رو نپسندیدم چون مثل آقای آقاجانی یه راست نمیرن سر مطلب؛ زیادی با بچه ها گپ میزنن...
ممنونم. -
سلام دوستان
خسته نباشین. راستش من 21 سالمه و متاسفانه به دلایلی مجبور به کنکورهای چندباره شدم (2 بار در رشته تجربی) و امسال تصمیم گرفتم رشته ریاضی کنکور بدم ولی راستش رو که بخواین دیگه اصلاً ظرفیت کتاب خوندن و دروس تکراری رو ندارم، شاید چون اضطراب می گیرم.
می خواستم از شما دوستان بپرسم در این مدت باقی مانده، چه فیلمهایی رو پیشنهاد می دین که ببینم؟ من خودم فیلمهای آقای آقاجانی رو دیدم حرف نداشتن ولی فیلمهای عربی رو نپسندیدم چون مثل آقای آقاجانی یه راست نمیرن سر مطلب؛ زیادی با بچه ها گپ میزنن...
ممنونم.Sepehr
سلا دوست عزیز به پرسش شبیه به پرسش شما در بخش انجمن..فایلهای مشاورهای درسی و انگیزشی استاد افشار.. پاسخ داده شده...لطفا دیدن فرمایید...در ضمن اصلن استرسی نداشته باشین ...استوره کنکور تجربی مربوط به یه پسره که از سربازی برمیگرده ...و تصمیم میگیره به خوندن و رتبه 1 تجربی منطقه 2 میشه اونم تو 4 ماه پس...بدون استرس شروع کنین و بخاین حتما موفق میشین ...در پناه حق.. -
من شخصا همایش فیزیک رو خیلی پسندیدم خلاصه و مفیده و میتونی حجم بیشتری تست کار کنی و وقتت صرفه جزوه خوندن نمیشه
واسه ریاضی هم استاد حسینی فرد و استاد شامیزاده عالی هستن اگه قوی هستی استاد حسینی فرد و اگه فکر میکنی به توضیح و مثال های بیشتری نیاز داری استاد شامیزاده پیشنهاد میشه. -
من شخصا همایش فیزیک رو خیلی پسندیدم خلاصه و مفیده و میتونی حجم بیشتری تست کار کنی و وقتت صرفه جزوه خوندن نمیشه
واسه ریاضی هم استاد حسینی فرد و استاد شامیزاده عالی هستن اگه قوی هستی استاد حسینی فرد و اگه فکر میکنی به توضیح و مثال های بیشتری نیاز داری استاد شامیزاده پیشنهاد میشه.کنکوری95 در کنکور سوم و فرسودگی - لطفاً راهنمائی فرمائید گفته است:
واسه ریاضی هم استاد حسینی فرد و استاد شامیزاده عالی هستن اگه قوی هستی استاد حسینی فرد و اگه فکر میکنی به توضیح و مثال های بیشتری نیاز داری استاد شامیزاده پیشنهاد میشه.خیلی ممنونم دوست عزیزم. منظورتون همایش فیزیک پایه استاد کازرانیان هست؟
برای فیزیک پیش چیکار کنم؟!
برای ریاضیات، کدومشون بیشتر به درس می پردازن و کمتر وقت می گیرن؟ -
کنکوری95 در کنکور سوم و فرسودگی - لطفاً راهنمائی فرمائید گفته است:
واسه ریاضی هم استاد حسینی فرد و استاد شامیزاده عالی هستن اگه قوی هستی استاد حسینی فرد و اگه فکر میکنی به توضیح و مثال های بیشتری نیاز داری استاد شامیزاده پیشنهاد میشه.خیلی ممنونم دوست عزیزم. منظورتون همایش فیزیک پایه استاد کازرانیان هست؟
برای فیزیک پیش چیکار کنم؟!
برای ریاضیات، کدومشون بیشتر به درس می پردازن و کمتر وقت می گیرن؟Sepehr بله منظورم همایش استاد کازرانیان هست
برای فیزیک پیش با توجه به اینکه شما مباحث رو قبلا خوندین به نظرم فیلم مباحثی رو که اشکال دارین و یا سوال خیز هستن رو به صورت انتخابی نگاه کنید .
برای ریاضی کلاس هر دو استاد بدون بحث جانبی هستش و علاوه بر این ادیت شده هستن ..فک کنم بهتر باشه از هردو استاد فیلم هایی رو ببینید و خودتون انتخاب کنید اینجوری کلاس براتون استفاده ی بیشتری داره
موفق باشی