مدار
-
سلام
میشه این سوال را حل کنید
-
سلام سوالش جالبه فقط بر پایه ریاضی بوده و حل معادله اگر نوشته هام قابل فهم نبود بگو توضیح بدم
-
سلام سوالش جالبه فقط بر پایه ریاضی بوده و حل معادله اگر نوشته هام قابل فهم نبود بگو توضیح بدم
Mr Unknown XD ممنون
راستش من چیزی نفهمیدم -
سلام ببینید جریان کل بوده i1 +i2 خب مثلا یک بخش رفته داخل x اهمی و یکیش رفته داخل 2R اهمی (`` ببین پتانسیل دو طرف یکی هست خب از اینجا یک معادله بدست میاری )
خب حالا خود سوال هم یک معادله بهت معرفی کرده همون که گفته توان اون نصف فلانه اون رو هم بنویس خلاصش میشه نوشته هام ، بیشتر توضیحش ندادم که. دوباره روی سوال فکر کنی ، تا هر جا تونستی تکلیل کنی راهتو بفرست بقیشو ادامه میدیم کامل میشه -
سلام ببینید جریان کل بوده i1 +i2 خب مثلا یک بخش رفته داخل x اهمی و یکیش رفته داخل 2R اهمی (`` ببین پتانسیل دو طرف یکی هست خب از اینجا یک معادله بدست میاری )
خب حالا خود سوال هم یک معادله بهت معرفی کرده همون که گفته توان اون نصف فلانه اون رو هم بنویس خلاصش میشه نوشته هام ، بیشتر توضیحش ندادم که. دوباره روی سوال فکر کنی ، تا هر جا تونستی تکلیل کنی راهتو بفرست بقیشو ادامه میدیم کامل میشهMr Unknown XD
نمی دونم کجاش اشتباه رفتم که به همچین معادله ای رسیدم -
این فرمول راحت تر شد ولی جواب عکس شد -
راه اولت درست بوده ببین اونجایی که اومدی از طرفین جذی گرفتی اشتباه خط زدی ، اصلا جذر نگیر به توان دو برسون راحت تری که من برات ادامه مبدم با راه خودت ولی دوباره دوست داشتی فکر کن مشکلت همون جذری بوده که گرفتی
-
-
راه اولت درست بوده ببین اونجایی که اومدی از طرفین جذی گرفتی اشتباه خط زدی ، اصلا جذر نگیر به توان دو برسون راحت تری که من برات ادامه مبدم با راه خودت ولی دوباره دوست داشتی فکر کن مشکلت همون جذری بوده که گرفتی
Mr Unknown XD ممنون
ولی راه دومم باید درست میشد من هرچی فکر میکنم مشکلی نمی بینم -
نمیدونم دیگه مهم بدست اینه با یک روش حل بشه دیگه
-
-
Hooman Ghasemi
ممنون
میشه روش من را نگاه کنید ببینید چرا با این فرمول درست نمیشه