زیست دونی
-
@dr-bernosi میکنم حتما شروع
-
22ستاره در زیست خوانی!! گفته است:
پیشنهادی که دارم ژنتیک چمعیت و خود ژنتیکو اخر شروع کنین! مفاهیم ژنتیکو خیلی خوب یاد بگیرین بعد شروع کنین به مسئله و ...
-
پیشنهادی که دارم ژنتیک چمعیت و خود ژنتیکو اخر شروع کنین! مفاهیم ژنتیکو خیلی خوب یاد بگیرین بعد شروع کنین به مسئله و ...
@dr-bernosi شما شروع کردین ژنتیکو البته دوست نداشتین بگین هم میتونین جوابمو ندین
-

-
یه سوال اخرمو جدی بپرسمو برم این کتابرو بخونم پس دیگه نیازی نیس فصلای مربوط به ژنتیکو از روی کتاب بخونم دیگه ؟
-
یه سوال اخرمو جدی بپرسمو برم این کتابرو بخونم پس دیگه نیازی نیس فصلای مربوط به ژنتیکو از روی کتاب بخونم دیگه ؟
واین که تست داره به اندازه کافی
-
چرا همیشه میگم باید کتابو خوند! البته بازم تحقیق کنین درمورد کتابای ژنتیک
-
چرا همیشه میگم باید کتابو خوند! البته بازم تحقیق کنین درمورد کتابای ژنتیک
@dr-bernosi ممنونم قول دیگه سوالامو تو تاپیکتون نمیپرسم از راهنمایی همتون ممنونم لطف کردید
-
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:

درمورد گزینه چهارم یکم نظر بدین :|
😐😐😐😐
-
همینو میخوام بدونم درسته یا نه
-
همینو میخوام بدونم درسته یا نه
-
ینی همونطوری میمونن؟
-
ینی همونطوری میمونن؟
ینی همونطوری میمونن؟
اشتباه بودن این گزینه ب خاطر کلمه همیشه اس..یه موقعی میبینی چربی واسه ذخیره شدن زیاده اینا نما انگشتری دارنو بهم نزریکه فاصله کمه
یه موقعه هم کمه کوچیک فاصله زیاد میشه -
پس کوچیک میشن؟
-
-
دوستان آزمون دادین؟!
-
بیاین ازمونو تحلیل کنین :/
-
ازمونش در کل خوب بود ولی یکم حاشیه هم داشت! دیگه فک کنم طراح سوال کم اورده بود :joy: