زیست دونی
-
22ستاره در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi میکنم حتما شروع
پیشنهادی که دارم ژنتیک چمعیت و خود ژنتیکو اخر شروع کنین! مفاهیم ژنتیکو خیلی خوب یاد بگیرین بعد شروع کنین به مسئله و ...
@dr-bernosi شما شروع کردین ژنتیکو البته دوست نداشتین بگین هم میتونین جوابمو ندین
-

-
یه سوال اخرمو جدی بپرسمو برم این کتابرو بخونم پس دیگه نیازی نیس فصلای مربوط به ژنتیکو از روی کتاب بخونم دیگه ؟
-
یه سوال اخرمو جدی بپرسمو برم این کتابرو بخونم پس دیگه نیازی نیس فصلای مربوط به ژنتیکو از روی کتاب بخونم دیگه ؟
واین که تست داره به اندازه کافی
-
چرا همیشه میگم باید کتابو خوند! البته بازم تحقیق کنین درمورد کتابای ژنتیک
-
چرا همیشه میگم باید کتابو خوند! البته بازم تحقیق کنین درمورد کتابای ژنتیک
@dr-bernosi ممنونم قول دیگه سوالامو تو تاپیکتون نمیپرسم از راهنمایی همتون ممنونم لطف کردید
-
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:

درمورد گزینه چهارم یکم نظر بدین :|
😐😐😐😐
-
همینو میخوام بدونم درسته یا نه
-
همینو میخوام بدونم درسته یا نه
-
ینی همونطوری میمونن؟
-
ینی همونطوری میمونن؟
ینی همونطوری میمونن؟
اشتباه بودن این گزینه ب خاطر کلمه همیشه اس..یه موقعی میبینی چربی واسه ذخیره شدن زیاده اینا نما انگشتری دارنو بهم نزریکه فاصله کمه
یه موقعه هم کمه کوچیک فاصله زیاد میشه -
پس کوچیک میشن؟
-
-
دوستان آزمون دادین؟!
-
بیاین ازمونو تحلیل کنین :/
-
ازمونش در کل خوب بود ولی یکم حاشیه هم داشت! دیگه فک کنم طراح سوال کم اورده بود :joy:
-
ازمونش در کل خوب بود ولی یکم حاشیه هم داشت! دیگه فک کنم طراح سوال کم اورده بود :joy:
-
@dr-bernosi سوالاته قلم چی طورین که علاوه بر این که قدرت تست زنی باید خوب باشه باید تو همون زمان قدرت تفکیک سوالم داشته باشی که بدونی کدومارو باید حتما جواب بدی وکدوما اشتباهن و حاشیه دار