ریاضی دهم
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون عالی باشه راستش ی سوال مسخره ذهنمو درگیر کرده و من نمیدونم کجا رو دارم اشتباه میکنم میشه لطفا راهنمایی کنید
واسه رسم این سهمی : دو منهای ایکس به توان دو
خب مگه ما نباید به ایکس یه عددی بدیم ک y بدست بیاد خب من عدد یک رو گذاشتم بعد y هم یک بدست اومد یعنی میشه (۱و۱)
بعد میتونیم دلخواه یک عدد رو واسه ایکس به دو طرف اضافه و کم کنیم مثلا من دو رو اضافه و کم کردم ک میشه۳ و یکی دیگش هم میشه منفی یک بعد این دو نقطه y برابری باید داشته باشند پس چرا برابر نمیشه؟:/ -
M mlika hoveida marked this topic as a question on
-
؟؟ -
سلام دوستان امیدوارم حالتون عالی باشه راستش ی سوال مسخره ذهنمو درگیر کرده و من نمیدونم کجا رو دارم اشتباه میکنم میشه لطفا راهنمایی کنید
خب مگه ما نباید به ایکس یه عددی بدیم ک y بدست بیاد خب من عدد یک رو گذاشتم بعد y هم یک بدست اومد یعنی میشه (۱و۱)
بعد میتونیم دلخواه یک عدد رو واسه ایکس به دو طرف اضافه و کم کنیم مثلا من دو رو اضافه و کم کردم ک میشه۳ و یکی دیگش هم میشه منفی یک بعد این دو نقطه y برابری باید داشته باشند پس چرا برابر نمیشه؟:/mlika hoveida سلام وقتتون بخیر.
فکر میکنم باید شما راس سهمی رو بدست بیارید و بعد برای دو نقطه دیگه مثلا یه عدد رو از ایکسش اضافه و کم کنید که در اینصورت این دوتا وای برابری دارند. -
mlika hoveida سلام وقتتون بخیر.
فکر میکنم باید شما راس سهمی رو بدست بیارید و بعد برای دو نقطه دیگه مثلا یه عدد رو از ایکسش اضافه و کم کنید که در اینصورت این دوتا وای برابری دارند.@Zeinab-Evazi ممنونمم
-
@Zeinab-Evazi ممنونمم
mlika hoveida خواهش میکنم.
-
M mlika hoveida has marked this topic as solved on
-
بعد میتونیم دلخواه یک عدد رو واسه ایکس به دو طرف اضافه و کم کنیم مثلا من دو رو اضافه و کم کردم ک میشه۳ و یکی دیگش هم میشه منفی یک بعد این دو نقطه y برابری باید داشته باشند پس چرا برابر نمیشه؟:/mlika hoveida از روش y = a(x_h)+k باید استفاده کنی که y=0 و x=0 که این میشه مختصات نقطه اصلی و راس بعد یه نقطه کوچیکتر و یه نقطه بزرگتر از x برای x های کمکی در نظر میگیری و نکته ای که مهمه اینه که فاصله هاشون برابر باید باشه
مثلا اگه دوتا از صفر رفتی عقب و منفی دو رو انتخواب کردی بعد باید دوتا از صفر بری جلو و مثبت دو رو انتخواب کنی
حالا ایکس هاتو توی فرمول میزاری و y ها به دست میان و بعد سهمی رو رسم میکنی.
امیدوارم متوجه شده باشی