همایش تفتان
-
-
این پست پاک شده!
-
سلام به همگی یه سوال داشتم همایش تفتان رو استفاده کنم یا راه ابریشم رو؟
Negar Dehghan می تونید از هردوتاش استفاده کنید اگر که خلاصه برداری کردید و اموزش هارا کامل یاد گرفتید می تونید باهمون راه ابریشم با خلاصه ها و تست های تسلطش و چاپار ها مرور کنید با تفتان هم میشه به نظرم تفتان را انتخاب کنید چون مثلا یک دبیر دیگه که بیاد درس بده شاید نکات جدیدی بگه و سوالاتش باارزشش باشه تازه تفتان هم مخصوص جمع بندی هست حالا بازهم خود دانید من خودم به شخصه تفتان را می گیرم و با پس ازمون ها و کنکورچه و گدار جمع بندی میکنم و کار تستی
-
Negar Dehghan می تونید از هردوتاش استفاده کنید اگر که خلاصه برداری کردید و اموزش هارا کامل یاد گرفتید می تونید باهمون راه ابریشم با خلاصه ها و تست های تسلطش و چاپار ها مرور کنید با تفتان هم میشه به نظرم تفتان را انتخاب کنید چون مثلا یک دبیر دیگه که بیاد درس بده شاید نکات جدیدی بگه و سوالاتش باارزشش باشه تازه تفتان هم مخصوص جمع بندی هست حالا بازهم خود دانید من خودم به شخصه تفتان را می گیرم و با پس ازمون ها و کنکورچه و گدار جمع بندی میکنم و کار تستی
arthur morgan
اخه من یه چیزی میخوام که هم جمع بندی باشه توی این مدت هم اموزش باشه بعضیا میگن همایش ارش هم خوبه حالا توشون گیر کردم🤦♀️ -
سلام نگار جان Negar Dehghan
همایش تفتان برای جمع بندی دروس پایه دهم و یازدهم هست
برای معرفی بهتر راه ابریشم هم روی لینک زیر کلیک کن و فیلم های معرفی رو ببین تا بتونی راحت تر تصمیم بگیری😊
https://alaatv.com/landing/25 -
arthur morgan
اخه من یه چیزی میخوام که هم جمع بندی باشه توی این مدت هم اموزش باشه بعضیا میگن همایش ارش هم خوبه حالا توشون گیر کردم🤦♀️Negar Dehghan خب ببینید ارش هو خوبه برای جمع بندی سه سال هست به نظرم یک کار کنید تفتان را بگیرید چون هم مرور میشه و هم تست و اموزش داره و بعد نوروز که تفتان را کامل استفاده کردید ارش را بگیرید و هرسه سال را کامل ببندید و تست بزنید
-
Negar Dehghan خب ببینید ارش هو خوبه برای جمع بندی سه سال هست به نظرم یک کار کنید تفتان را بگیرید چون هم مرور میشه و هم تست و اموزش داره و بعد نوروز که تفتان را کامل استفاده کردید ارش را بگیرید و هرسه سال را کامل ببندید و تست بزنید
arthur morgan احتمالا باید همین کار بکنم مرسی
-
سلام نگار جان Negar Dehghan
همایش تفتان برای جمع بندی دروس پایه دهم و یازدهم هست
برای معرفی بهتر راه ابریشم هم روی لینک زیر کلیک کن و فیلم های معرفی رو ببین تا بتونی راحت تر تصمیم بگیری😊
https://alaatv.com/landing/25maryam111 مرسی عزیزم🌹
-
arthur morgan احتمالا باید همین کار بکنم مرسی
Negar Dehghan خواهش میکنم فقط نگران نباشید اصلا شما انشاالله جمع بندی اتون را کامل و پر قدرت انجام میدهید و میزنید توی گوش کنکور اصلا استرس نداشته باشید اصلا😎😎😉😉
-
Negar Dehghan خواهش میکنم فقط نگران نباشید اصلا شما انشاالله جمع بندی اتون را کامل و پر قدرت انجام میدهید و میزنید توی گوش کنکور اصلا استرس نداشته باشید اصلا😎😎😉😉
arthur morgan انشالله
-
M monirs این موضوع را از آلاخونه جابهجا کرد