کلاس آنلاین؟
-
سلام یکم راهنمایی میخواستم
پایه یازدهم هستم و کلاس حضوری فیزیک میرم و کلاس خوبی هست اما به شدت طولانی و به خاطر شرایط اومیکرون هم هی کنسل میشه قیمت بالایی داره و از برنامه آزمون هم کلی عقب افتادم..
و میخوام دیگه ادامش ندم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم اما میترسم بازدهیش خیلی کمتر باشه بنظرتون چکار کنم؟ -
....
-
سلام کلاس آنلاین خیلی بهتره هم همه چی با برنامست و هم بعدش آفلاین هاشو داری جزوه هاهم دراختیارتن و جایی رو هم فراموش کنی باز میتونی ببینی حتما برو کلاس آنلاین برای رفتو آمدم وقتت تلف نمیشه و کلاسهای آنلاین بهترین اساتیدم هستن ولی حتماااا آنلاین ببین؛ خدایی بازدهیش بیشتره من خودم تمرکزم تو کلاس آنلاین نسبت به آفلاین دوبرابره
موفق باشی -
سلام کلاس آنلاین خیلی بهتره هم همه چی با برنامست و هم بعدش آفلاین هاشو داری جزوه هاهم دراختیارتن و جایی رو هم فراموش کنی باز میتونی ببینی حتما برو کلاس آنلاین برای رفتو آمدم وقتت تلف نمیشه و کلاسهای آنلاین بهترین اساتیدم هستن ولی حتماااا آنلاین ببین؛ خدایی بازدهیش بیشتره من خودم تمرکزم تو کلاس آنلاین نسبت به آفلاین دوبرابره
موفق باشی -
پایه یازدهم هستم و کلاس حضوری فیزیک میرم و کلاس خوبی هست اما به شدت طولانی و به خاطر شرایط اومیکرون هم هی کنسل میشه قیمت بالایی داره و از برنامه آزمون هم کلی عقب افتادم..
و میخوام دیگه ادامش ندم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم اما میترسم بازدهیش خیلی کمتر باشه بنظرتون چکار کنم؟Miori 737 سلام خب پیشنهاد می کنم فیلم های آلا رو ببینی من بە جای فیلمای معلمای مدرسە این فیمارو می بینیم نتیجەی بهتریم گرفتم حتی اغای یاری خیلی بهتر از معلمای موسسات درسی اینجا هستن.
-
Miori 737 سلام خب پیشنهاد می کنم فیلم های آلا رو ببینی من بە جای فیلمای معلمای مدرسە این فیمارو می بینیم نتیجەی بهتریم گرفتم حتی اغای یاری خیلی بهتر از معلمای موسسات درسی اینجا هستن.
Rahman Zaheri دقیقا من میخواستم کلاس آنلاین فیزیک ببینم همه دبیرارو دیدم ولی استاد یاری از همه بهتر بودن(بقیه فقط از خودشونو روشاشون میگن ولی استاد یاری از دل مفهومهمه چیزو میگه)
-
Rahman Zaheri دقیقا من میخواستم کلاس آنلاین فیزیک ببینم همه دبیرارو دیدم ولی استاد یاری از همه بهتر بودن(بقیه فقط از خودشونو روشاشون میگن ولی استاد یاری از دل مفهومهمه چیزو میگه)
تمنا شیخی دقیقا منم موافقم بهترین معلم فیزیکین کە تا حالا دیدم
-
و میخوام دیگه ادامش ندم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم اما میترسم بازدهیش خیلی کمتر باشه بنظرتون چکار کنم؟Miori 737 سلام
به نظرم کلاسای انلاین خیلی خوبن
اگر میخواید کلاستون تو آلا باشه اقای یاری برای فیزیک خیلی خوب هستن