ریاضی تجربی ثابتی
-
Ilya Mansouri سلام ممنون تشکر
ن من یازدهم تجربی ام معلمم اصلا خوب درس نمیده
از الان میخوام ریاضی ابریشمو شروع کنم که بتونم درصدمو بالا ببرم
علی قلخانباز خیلی هم عالی با هاشون جلو برو به راحتی میتونی از پسش بر بیای
-
علی قلخانباز خیلی هم عالی با هاشون جلو برو به راحتی میتونی از پسش بر بیای
zahra zhalehpour سلام نمیدونم چرا هرچی باهاش می بینم و تمرین میکنم یاد نمیگیرم اصلا نمیتونم تست ریاضی بزنم چیکارکنمممممگگ
-
Ilya Mansouri سلام ممنون تشکر
ن من یازدهم تجربی ام معلمم اصلا خوب درس نمیده
از الان میخوام ریاضی ابریشمو شروع کنم که بتونم درصدمو بالا ببرم
علی قلخانباز اصلا من که از تدریسش چیزی نمی فهمم نمیدونم چرااااا
-
zahra zhalehpour سلام نمیدونم چرا هرچی باهاش می بینم و تمرین میکنم یاد نمیگیرم اصلا نمیتونم تست ریاضی بزنم چیکارکنمممممگگ
علی قلخانباز در ریاضی تجربی ثابتی گفته است:
پیله ها رو دیدید؟
-
سلام بچه ها من راه ابریشم ریاضی تجربی ثابتی رو گرفتم و دوسه کلیپ ازش دیدم شماها که استفاده کردید جواب گرفتید بازخوردی داشته واستون و تونستید تو آزمون های آزمایشی و تست ها نتیجه خوبی بگیرید
لطفا جواب بدید خیلی ممنون
علی قلخانباز اول باید پیله ها (ترجیحا ۲۶ تای رشته ریاضی چون اون کامل تره و مباحث پایه رشته ریاضی تجربی نداره) رو ببینید
و بعد وارد فیلم های اپدیت فرسنگ ۱ ۱۴۰۱ بشید و تو درسنامه بعد از استاد سوالات رو حل کنید
و بعد در تست های آموزشی یکمی خودتون قبل استاد برای حل تلاش کنید ، اینا رو که تموم کردین وارد تورق فرسنگ ۱ شین اگه نیاز داشتین یه مرور کنین تورق ها که تو هر فرسنگ ۳ یا ۴ جلسه هستن رو ببینین
بعد وارد تست ها بشین ، اینجا دیگه باید خودتون حل کنید و چون یازدهمی هستید و وقت دارید حل استاد رو هم بعدش می تونید ببینید
تست هایی رو که نتونستید بزنید یا اشتباه زدید رو علامت دار کنید
دنبال بهانه هم نباشید ،با ۶ ، ۷ تا کلیپ نمی شه نتیجه گرفت
اگر همه ی اینها رو کردید و باز نتیجه نگرفتید ، این یعنی کلا با استاد ارتباط نگرفتید و کاری نمی شه کرد و از یه استاد دیگری باید استفاده کنید گرچه هر چقدر فرسنگ به فرسنگ با استاد جلو برید بیشتر با استاد ارتباط می گیرید
من خودم اوایل یه مقدار ارتباط گرفتن با استاد برام سخت بود ولی الان اوکی هست -
علی قلخانباز اول باید پیله ها (ترجیحا ۲۶ تای رشته ریاضی چون اون کامل تره و مباحث پایه رشته ریاضی تجربی نداره) رو ببینید
و بعد وارد فیلم های اپدیت فرسنگ ۱ ۱۴۰۱ بشید و تو درسنامه بعد از استاد سوالات رو حل کنید
و بعد در تست های آموزشی یکمی خودتون قبل استاد برای حل تلاش کنید ، اینا رو که تموم کردین وارد تورق فرسنگ ۱ شین اگه نیاز داشتین یه مرور کنین تورق ها که تو هر فرسنگ ۳ یا ۴ جلسه هستن رو ببینین
بعد وارد تست ها بشین ، اینجا دیگه باید خودتون حل کنید و چون یازدهمی هستید و وقت دارید حل استاد رو هم بعدش می تونید ببینید
اگر همه ی اینها رو کردید و باز نتیجه نگرفتید ، این یعنی کلا با استاد ارتباط نگرفتید و کاری نمی شه کرد و از یه استاد دیگری باید استفاده کنید گرچه هر چقدر فرسنگ به فرسنگ با استاد جلو برید بیشتر با استاد ارتباط می گیرید
من خودم اوایل یه مقدار ارتباط گرفتن با استاد برام سخت بود ولی الان اوکی هستIlya Mansouri آها پس باید تورق هم ببینم بعد برم سراغ تست ها
-
من خودم اوایل یه مقدار ارتباط گرفتن با استاد برام سخت بود ولی الان اوکی هست@Ilya-Mansouriشما الان اگر که قلم چی میرید ریاضی رو چند درصد میزنید با ثابتی
-
پیله ها رو دیدید؟
Ilya Mansouri چند قسمتشو اره
-
@Ilya-Mansouriشما الان اگر که قلم چی میرید ریاضی رو چند درصد میزنید با ثابتی
من قلمچی ای نیستم ولی گزینه دو رو که می زنم تقریبا درصدی زیر ۷۰درصد ندارم .اوایل به بیست هم به سختی می رسید
یعنی فرسنگ ۱ رو که استفاده کردم درصدم تازه ۱۵ درصد شد و از اون قبل تر تقریبا می شه گفت صفر درصد بودم -
من قلمچی ای نیستم ولی گزینه دو رو که می زنم تقریبا درصدی زیر ۷۰درصد ندارم .اوایل به بیست هم به سختی می رسید
یعنی فرسنگ ۱ رو که استفاده کردم درصدم تازه ۱۵ درصد شد و از اون قبل تر تقریبا می شه گفت صفر درصد بودمIlya Mansouri واقعا به به