ساعت مطالعه در دهم
-
سید حسین موسوی عمادی امید چرا؟
بیاید چالش با هم انگیزه بگیریم -
maryam111
شما در حال تحصیل متوسطه دوم هستین؟!میخواستم بپرسم دهمی ها چن ساعت میخونن تقریبا در روز به طور میانگین
سید حسین موسوی عمادی
فارغ التحصیل هستن دانشجو پرستاری -
سید حسین موسوی عمادی
فارغ التحصیل هستن دانشجو پرستاریایلین حیدرزهی
اها اوک -
سید حسین موسوی عمادی امید چرا؟
بیاید چالش با هم انگیزه بگیریم -
maryam111
شما در حال تحصیل متوسطه دوم هستین؟!میخواستم بپرسم دهمی ها چن ساعت میخونن تقریبا در روز به طور میانگین
سید حسین موسوی عمادی
من که دهم بودم روزی 10-8-12ساعت میخوندم البته بستگی به کیفیت داره بیشتر نه کمیت -
سید حسین موسوی عمادی
من که دهم بودم روزی 10-8-12ساعت میخوندم البته بستگی به کیفیت داره بیشتر نه کمیتایلین حیدرزهی
این حرف که به کیفیت بستگی داره نه به کمیت که خیلی درسته و توش شکی نیس
ولی خب خالی از لطف هم نیست دونستنش -
maryam111 حالا که فارغ التحصیل هستین خودتون دهم چقد میخوندین
سید حسین موسوی عمادی حقیقتش ساعت یادم نیست که بگم بهتون
و خب ساعت مطالعه هم برای هرکسی میتونه متفاوت باشه
مهم کیفیت مطالعه است و نه ساعت
ولی سعیتون بر این باشه که روش مطالعه هر درس رو برای خودتون پیدا کنید و هرمبحثی که میخونید کامل بخونید و تستاش رو بزنید که تثبیت بشه تو ذهنتون و سال کنکور کمتر به مشکل بخورید
هنوز فرصت دارید، استرس نداشته باشید، ممکنه تو راه اشتباه هم بکنید که هیچ عیبی نداره
مهم اینه که اشتباهات و ایراداتتون رو متوجه بشید و برطرف کنید که سال کنکور بهتر بتونید پیشرفت کنید -
سید حسین موسوی عمادی حقیقتش ساعت یادم نیست که بگم بهتون
و خب ساعت مطالعه هم برای هرکسی میتونه متفاوت باشه
مهم کیفیت مطالعه است و نه ساعت
ولی سعیتون بر این باشه که روش مطالعه هر درس رو برای خودتون پیدا کنید و هرمبحثی که میخونید کامل بخونید و تستاش رو بزنید که تثبیت بشه تو ذهنتون و سال کنکور کمتر به مشکل بخورید
هنوز فرصت دارید، استرس نداشته باشید، ممکنه تو راه اشتباه هم بکنید که هیچ عیبی نداره
مهم اینه که اشتباهات و ایراداتتون رو متوجه بشید و برطرف کنید که سال کنکور بهتر بتونید پیشرفت کنید -
maryam111
این پست پاک شده! -
maryam111
ممنون از راهنمایی تونسید حسین موسوی عمادی خواهش میکنم