نورون ها
-
سلام وقت بخیر
دوستان یه تست از سال 94 بود دیدم
گفته بود ر رابطه با انعکاس عقب کشیدن دست چن مورد درباره نورون های رابطی که فقط در ماده خاکستری نخاع یافت میشن درسته ؟
حالا سوالم اینه که چرا گفته فقط مادهی خاکستری مگه نورون رابط جای دیگه ای هم غیر ماده خاکستری هست!؟
که به فقط تاکید کرده!؟
میدونم تست نظام قدیم و ایناهاس
ولی همین صبح داشتم از خیلی سبز تست میزدم تو پاسخنامه زده بود آکسون نورون رابط میلیداره
و خب یکم شک کردم و سوال ایجاد شد برام
که اون شکلی که صفحه 3 کتاب یازدمه ایا برا همه نورون ها درسته؟!؟
ینی نورون مثلا رابط همیشه فاقد میلین هس؟!؟
یا اگه بگیم معمولا بهتره
تجربیا -
سلام وقت بخیر
گفته بود ر رابطه با انعکاس عقب کشیدن دست چن مورد درباره نورون های رابطی که فقط در ماده خاکستری نخاع یافت میشن درسته ؟
حالا سوالم اینه که چرا گفته فقط مادهی خاکستری مگه نورون رابط جای دیگه ای هم غیر ماده خاکستری هست!؟
که به فقط تاکید کرده!؟
ولی همین صبح داشتم از خیلی سبز تست میزدم تو پاسخنامه زده بود آکسون نورون رابط میلیداره
یا اگه بگیم معمولا بهتره
تجربیا -
سلام وقت بخیر
که به فقط تاکید کرده!؟
یا اگه بگیم معمولا بهتره
تجربیاtelma
سلام وقت بخیر
نورون رابط در بخش مرکزی مغز میبینم و در بخش کناری هم دیده میشه
نورون رابط هم در بخش کناری و هم بخش مرکزی نخاع دیده میشهبه گفته ی آقای موقاری دندریت و آکسون نورون رابط فاقد میلین هست و هدایت جهشی و .... نداریم ولی توی کتاب گفته که میتونه میلین داشته باشه یا میلین نداشته باشه
-
telma
سلام وقت بخیر
نورون رابط در بخش مرکزی مغز میبینم و در بخش کناری هم دیده میشه
نورون رابط هم در بخش کناری و هم بخش مرکزی نخاع دیده میشهبه گفته ی آقای موقاری دندریت و آکسون نورون رابط فاقد میلین هست و هدایت جهشی و .... نداریم ولی توی کتاب گفته که میتونه میلین داشته باشه یا میلین نداشته باشه
Alireza Varamanzar اها ممنون از پاسخگوییتون
-
-
-
Alireza Varamanzar اها ممنون از پاسخگوییتون
telma خواهش میکنم