مدار
-
سلام
توی این سوال راه من کدوم قسمتش غلطه
تجربیا -
سلام اشتباهت داخل فرضی هست که گذاشتی ببین حالت اول هر چی تو بگی اوکی هست اما وقتی کلیدارو میبندس جریان تغییر میکنه درحالی که دو دوباره جریان کل رو ۲ گرفتی واسه عمین غلط در اومده ( راهنمایی میکنم چی کار کنی)اپلا کار خوبی کردی جریان فرصی گرفتی خب اون اوکیه حالا فرض کن کلیدو بستی اگر بلدی که مستقیم مقاومت معادل بگیر میشه ۶ اگر نه نقطه گذاری کن خب به این مقاومت رسیدی قبول داری باتری تغییر نکردنه ؟؟ باتری که همون باتریه خب دس بگو قبلا به ازای ۸ اهم مثلا ۲ آمپر بود الان به ازای ۶ اهم چند آمپره؟؟ خب میشه ۱۶/۶ خب این در اومد اوکی حالا جریان رو داخل اونجا حساب کن جریانش میشه ۲ خب نسبتشون چنده؟ دو تقسیم بر یک یا همون ۲ اگر نفهمیدیم یا نتونستی بگو بنویسم
-
سلام اشتباهت داخل فرضی هست که گذاشتی ببین حالت اول هر چی تو بگی اوکی هست اما وقتی کلیدارو میبندس جریان تغییر میکنه درحالی که دو دوباره جریان کل رو ۲ گرفتی واسه عمین غلط در اومده ( راهنمایی میکنم چی کار کنی)اپلا کار خوبی کردی جریان فرصی گرفتی خب اون اوکیه حالا فرض کن کلیدو بستی اگر بلدی که مستقیم مقاومت معادل بگیر میشه ۶ اگر نه نقطه گذاری کن خب به این مقاومت رسیدی قبول داری باتری تغییر نکردنه ؟؟ باتری که همون باتریه خب دس بگو قبلا به ازای ۸ اهم مثلا ۲ آمپر بود الان به ازای ۶ اهم چند آمپره؟؟ خب میشه ۱۶/۶ خب این در اومد اوکی حالا جریان رو داخل اونجا حساب کن جریانش میشه ۲ خب نسبتشون چنده؟ دو تقسیم بر یک یا همون ۲ اگر نفهمیدیم یا نتونستی بگو بنویسم
Mr Unknown XD ممنون
فقط اینکه چیرو در چی ضرب کردید که ۱۶.۶ بدست اومد؟ -
نه نه اون شونزده ممیز ۶ نیست ، شونزده تقسیم بر ۶ هست،
بزار توضیحش بدم
ببین قبول داری باتری هنون باتریه؟؟ ( بگو آره )
خب قبول داری اختلاف پتانسیل باتری ثابته؟؟
خب اختلاف پتانسیل فرمولش چیه؟ RI خب
بار اول ( یعنی موقعی که کلید باز هست) مقاومت معادل میشده۸
خب پس
باید بگی
8×(i1) که البته تو فرض کردی جریان ۲ هست من میگم بیا براب راحتی بگیم جریان ۳ هست
خب بار دوم چی میشه؟
بار دوم کلیدو میبندی مقاومت معاذل میشه ۶ خب پس
6×(i2)=8×3
جریان میشن چند؟؟
جریان میشه ۴ ( گوش کن کن جریان رو فرض کردم بار اول ۳ باشه ها) خب حالا جریان کل شد ۴ این میخواد پخش بشه بین ۱۲ و ۴
وقتی پخش کنی جریان پخش شده داخل ۴ اهمی میشه ۳ خب بار اپل چقدر بوذ؟ ۱.۵ حالا نسبتشون باز تم همون ۲ هست یعنی گزینه ۱ -
نه نه اون شونزده ممیز ۶ نیست ، شونزده تقسیم بر ۶ هست،
بزار توضیحش بدم
ببین قبول داری باتری هنون باتریه؟؟ ( بگو آره )
خب قبول داری اختلاف پتانسیل باتری ثابته؟؟
خب اختلاف پتانسیل فرمولش چیه؟ RI خب
بار اول ( یعنی موقعی که کلید باز هست) مقاومت معادل میشده۸
خب پس
باید بگی
8×(i1) که البته تو فرض کردی جریان ۲ هست من میگم بیا براب راحتی بگیم جریان ۳ هست
خب بار دوم چی میشه؟
بار دوم کلیدو میبندی مقاومت معاذل میشه ۶ خب پس
6×(i2)=8×3
جریان میشن چند؟؟
جریان میشه ۴ ( گوش کن کن جریان رو فرض کردم بار اول ۳ باشه ها) خب حالا جریان کل شد ۴ این میخواد پخش بشه بین ۱۲ و ۴
وقتی پخش کنی جریان پخش شده داخل ۴ اهمی میشه ۳ خب بار اپل چقدر بوذ؟ ۱.۵ حالا نسبتشون باز تم همون ۲ هست یعنی گزینه ۱Mr Unknown XD بله ممنون متوجه شدم من چون فکر کردم ۱۶.۶ هست برای همین تعجب کردم که چطور شده