میتوز
-
Mahan Xodayi 2 دو مجموعه کروموزومی در قطبین یعنی یک مجموعه ی کروموزومی در هر قطب
حسین حسین پور در میتوز گفته است:
Mahan Xodayi 2 دو مجموعه کروموزومی در قطبین یعنی یک مجموعه ی کروموزومی در هر قطب
نه نه اشتباه نوشتم در هر قطب دو مجموعه کروموزومی
-
Mahan Xodayi 2 قطبین یعنی دو قطبش دوتا پس هر قطبش یکی
Asmaa Kianii تند تند تایپ کردم اشتباه نوشتم
-
Mahan Xodayi 2
من یه نکته ای پیدا کردم که نوشته بودم " انافاز ۴ مجموعه ی کروموزومی " -
Mahan Xodayi 2
من یه نکته ای پیدا کردم که نوشته بودم " انافاز ۴ مجموعه ی کروموزومی "@Alzahra-Daftar در میتوز گفته است:
Mahan Xodayi 2
من یه نکته ای پیدا کردم که نوشته بودم " انافاز ۴ مجموعه ی کروموزومی "ینی در هر قطب دو مجموعه خب چرا؟؟؟؟مگه این نیست چه در طی تقسیم میتوز به هر در انافاز کروماتیدهای خواهری از هم جدا میشن پس در هر. قطب یک مجموعه باید باشه چرا دو مجموعه میگن؟؟؟؟؟؟
-
@Alzahra-Daftar در میتوز گفته است:
Mahan Xodayi 2
من یه نکته ای پیدا کردم که نوشته بودم " انافاز ۴ مجموعه ی کروموزومی "ینی در هر قطب دو مجموعه خب چرا؟؟؟؟مگه این نیست چه در طی تقسیم میتوز به هر در انافاز کروماتیدهای خواهری از هم جدا میشن پس در هر. قطب یک مجموعه باید باشه چرا دو مجموعه میگن؟؟؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2
نمیدونم والا ،! گفتم بگم ببینم چی به چیه -
Mahan Xodayi 2
نمیدونم والا ،! گفتم بگم ببینم چی به چیه -
Mahan Xodayi 2 اسپرماتوگونی(زامه را) تقسیم میتوز انجام میده. و عدد کروموزومیش 2n=46 هست .
یعنی ۴۶ کروموزوم مضاعف (دو کروماتیدی) دارد. ولی در آنافاز میدونیم که کروماتید های خواهری این کروموزوم های مضاعف از هم جدا میشن و به قطبین میرن . یعنی اینجا کروماتید هایی که قبلاً خواهری بودن، بعد از اینکه از هم جدا شدن ، میشن کروموزوم های همتای هم و خلاصه در آنافاز میتوز ، عدد کروموزومی یاخته موقتا دو برابر میشه :4n=96پس در این حالت در هر قطب دو تا مجموعه کروموزومی دیده میشوند.
-
Mahan Xodayi 2
سلام ، تو یاخته اولیه 2n=46 و در میتوز در یاخته های حاصل عدد کروموزومی فرق نمیکنه پس هر کدوم از یاخته های حاصل میشه 2n=46 یعنی دو مجموعه هر کدوم دارن
در اواخر انافاز کل کروموزوم هایی که در نهایت هر یاخته های دختری بدست میارن تو هر قطب یاخته مادری هست
یعنی 2n=46 (دو مجموعه) در هر قطب
که بعدا با تشکیل پوشش هسته و تقسیم سیتوپلاسم هر کدوم یه یاخته جدید میشن. -
Mahan Xodayi 2 اسپرماتوگونی(زامه را) تقسیم میتوز انجام میده. و عدد کروموزومیش 2n=46 هست .
یعنی ۴۶ کروموزوم مضاعف (دو کروماتیدی) دارد. ولی در آنافاز میدونیم که کروماتید های خواهری این کروموزوم های مضاعف از هم جدا میشن و به قطبین میرن . یعنی اینجا کروماتید هایی که قبلاً خواهری بودن، بعد از اینکه از هم جدا شدن ، میشن کروموزوم های همتای هم و خلاصه در آنافاز میتوز ، عدد کروموزومی یاخته موقتا دو برابر میشه :4n=96پس در این حالت در هر قطب دو تا مجموعه کروموزومی دیده میشوند.
Farhan Honar
پویا میری
ببینید 2n=46 هست خب؟ اینا میشن مضاعف یعنی دوکرماتیدی ولی با این وجود الان ما دو مجموعه دو کروماتیدی داریم ؛در انافاز این دو مجموعه دو کروماتیدی که مضاعف هست اون مضاعف هاش از هم جدا میشن!!!! درنتیجه به هر قطب دو مجموعه کروموزومی تک کروماتیدی میره که در کل سلول میشه چهار مجموعه که هر کدوم تک کروماتیدی اند درست متوجه شدم؟؟؟؟؟ -
Farhan Honar
پویا میری
ببینید 2n=46 هست خب؟ اینا میشن مضاعف یعنی دوکرماتیدی ولی با این وجود الان ما دو مجموعه دو کروماتیدی داریم ؛در انافاز این دو مجموعه دو کروماتیدی که مضاعف هست اون مضاعف هاش از هم جدا میشن!!!! درنتیجه به هر قطب دو مجموعه کروموزومی تک کروماتیدی میره که در کل سلول میشه چهار مجموعه که هر کدوم تک کروماتیدی اند درست متوجه شدم؟؟؟؟؟Mahan Xodayi 2
آره دقیقا ، چون به هر یک از کروماتیدهای خواهری ، از لحظه جدا شدن از هم در آنافاز میتوز ، کروموزوم گفته میشه.
میتونی بعنوان یه نکته بنویسی
مضاعف شدن تعداد کروموزوم های سلول به طور موقت (دو برابر شدن عدد کروموزومی و تعدادشون) طی آنافاز میتوز رخ می دهد .(تو آنافاز میوز۲ هم همینطوره) -
Mahan Xodayi 2
آره دقیقا ، چون به هر یک از کروماتیدهای خواهری ، از لحظه جدا شدن از هم در آنافاز میتوز ، کروموزوم گفته میشه.
میتونی بعنوان یه نکته بنویسی
مضاعف شدن تعداد کروموزوم های سلول به طور موقت (دو برابر شدن عدد کروموزومی و تعدادشون) طی آنافاز میتوز رخ می دهد .(تو آنافاز میوز۲ هم همینطوره)پویا میری ممنونم
-
-
sarvin Piri بله
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on