همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
لطفا اگه میشه استاد فصل ۱۱ سال سوم یعنی تولید مثل رو تدریس کنند .
ممنون -
ممنون
-
قسمت بعدی زیستم رسید.مرررررررسی مدیرای الا
-
سلام آقا سهراب/آقای شاهرخی
فصلای 9-10-11 پیش 2 هم تدریس میشه یا استاد میخوان برن روی فصلای دیگه؟
این فصلای باقی مونده اگه تدریس میشد عالی میشد -
مرسی که همایش ادامه پیدا میکنه .. خیلی بهش نیاز داشتم... تا حالا هیچوقت زیستو اینطوری خوب نفهمیده بودم .تدریس استاد حرف نداره محشره
واقعا خیلی ممنونم هم از استاد هم از شمایی که زحمت میکشید خدا قوت.... اجرتون با امام زمان. -
erfanunder100 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اقا سهراب و بقیه ی مسئولان الایی زحمتکش و دوست داشتنی لطفا زیستو سریع تر فیلماشو قرار بدید بخدا ما شوقمون اینقد زیاده که اگه 100 تا فیلم هم بزارید از این استاد سر یه هفته نشده میبینیمشون.ما خیلی خیلی به این فیلمها امیدوار و نیازمندیم.
سلام همین امروز یک جلسه دیگه قرار گرفت، فیلم که تولید بشه و کارهاش روش انجام بشه رو سایت قرار می گیره
تو اطلاعیه ای که همین چند لحظه پیش تو انجمن زدم، برنامه قرار گرفتن زیست رو اعلام کردم
-
اقا سهراب و بقیه ی مسئولان الایی زحمتکش و دوست داشتنی لطفا زیستو سریع تر فیلماشو قرار بدید بخدا ما شوقمون اینقد زیاده که اگه 100 تا فیلم هم بزارید از این استاد سر یه هفته نشده میبینیمشون.ما خیلی خیلی به این فیلمها امیدوار و نیازمندیم.
-
samabaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
فاطمه کنکوری عزیزم فقط ۲ تا اسم عوض شده اما اگه کپی بگیری خیالت راحت تره فک کنم
مرسی سمای عزیزالان پی دی اف کتابوگرفتم انگاربیشترشکلاش عوض شدن ویه مطلب اضافه شده.خیلی ممنونم
-
دوستان بنظرتون زیست فصل۱۱سال سوموازروش کپی بگیرم نیازه ؟چون من شنیدم جاهایی که تغییرکرده همچین مهم نیست برای کنکوردرسته؟
-
سلام به همه یه مژده فوق العاده دارم براتون برای فصل 8 پیش اونم از زبون دکتر هاشمی مولف کتاب نشر الگو برین به این آدرس و هرچی مطلب هس رو دان کنین آموزش تصویری جمع بندی آنلاین
-
لطفا ابتدا فصلهای تست خیز رو استاد تدریس کنند.(خود استاد بهتر میدونن چه فصلهایی بیشتر تست میاد)ژنتیک مندلی فک کنم ته تهشون 1 سوال مطرح میشه تو کنکور.
-
سلام . لطفا فیلم ژنتیک مندلی(دودمانه) رو با استاد رحیمی ظبط کنید واقعا نیاز داریم . ممنون .
-
این پست پاک شده!
-
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مي بينم كه موتور زيست دوباره روشن شده..................
-
masoud در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
بسیار سپاسگذاریم از دکتر رحیمی و دست اندرکاران این طرح
میخواستم بدونم که سومم که اگه امکانش هست تدریس بشه. -
بسیار سپاسگذاریم از دکتر رحیمی و دست اندرکاران این طرح
میخواستم بدونم که سومم که اگه امکانش هست تدریس بشه -
هووورااااااا زیست رسید !دوستان دان کنید.
پست 2887 از 3041