لغو تماس های حرف آخر چگونه؟؟؟؟!!!
-
درود
میخواستم میپرسم که چه جوری این زنگ زدن های حرف آخر رو لغو کنیم ؟
واقعا دیگه کلافه شدم از بس زنگ میزنن و همون حرف های تکراری رو میزنن اینکه بسته ی آموزشی رایگان برنده شدم و ....
اصلا شماره مارو از کجا میارن ؟😑🧐 -
درود
واقعا دیگه کلافه شدم از بس زنگ میزنن و همون حرف های تکراری رو میزنن اینکه بسته ی آموزشی رایگان برنده شدم و ....
اصلا شماره مارو از کجا میارن ؟😑🧐bahar mohammadi 0 از قلمچی میگیرن
چواب نده:neutral_face: -
bahar mohammadi 0 از قلمچی میگیرن
چواب نده:neutral_face:@Zahra-Zahraii
من که اصلا تو قلمچی ثبت نام نکردم!
شاید بگین از گزینه دو گرفتن .. که اونم نیس -
درود
اصلا شماره مارو از کجا میارن ؟😑🧐bahar mohammadi 0 ببین واس من کنکور آسان است اینکار میکرد یه چنتا فحش آبدار بهمراه تهدید حتی شمارمو مسدود کردن از ترس😂😅
-
bahar mohammadi 0 ببین واس من کنکور آسان است اینکار میکرد یه چنتا فحش آبدار بهمراه تهدید حتی شمارمو مسدود کردن از ترس😂😅
احمد عیدانی
روش خوبیه
حالا صبر میکنم اگه دوباره زنگ زدن مجبورم از راه خشونت وارد بشم😅
(الان که من منتظر باشم زنگ بزنن عمرا اگه زنگ بزنن😂) -
درود
اصلا شماره مارو از کجا میارن ؟😑🧐bahar mohammadi 0 هنوزم زنگ میزنن؟😂😂😂
-
وای منم از موسسات مخلتف باهام تماس میگیرن و قشنگ نیم ساعت حرف میزنن که محصول شون رو بخری
راه کاری که من برات دارم و خودمم انجامش میدم اینه که تلفنم رو جواب میدم به محض اینکه فهمیدم از طرف موسسات هست میگم الوووو الو صداتون رو ندارم الوووووووو
بعد قط میکنم و شماره رو هم مسدود میکنم😂😂😂😂😂البته شاید راهکارم یه جوریه ولی از فحش و اینا خیلی بهتره باور کنید😁
-
درود
اصلا شماره مارو از کجا میارن ؟😑🧐bahar mohammadi 0 خیلی رو مخن :anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat:
بگیوکنکوری نیستم دانشجوام سریع قطع میکنن:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
من انجام دادم جواب داد بعد از چند بار دیگه تماس نگرفتن -
واااای منم
شورشو دراوردن -
وای منم از موسسات مخلتف باهام تماس میگیرن و قشنگ نیم ساعت حرف میزنن که محصول شون رو بخری
راه کاری که من برات دارم و خودمم انجامش میدم اینه که تلفنم رو جواب میدم به محض اینکه فهمیدم از طرف موسسات هست میگم الوووو الو صداتون رو ندارم الوووووووو
بعد قط میکنم و شماره رو هم مسدود میکنم😂😂😂😂😂البته شاید راهکارم یه جوریه ولی از فحش و اینا خیلی بهتره باور کنید😁
پریسیما پناهی اینو میپسندم 👌
-
درود
اصلا شماره مارو از کجا میارن ؟😑🧐bahar mohammadi 0 بگو اشتباه گرفتین خاانممم 😂بدجور جوابه😂
-
درود
اصلا شماره مارو از کجا میارن ؟😑🧐bahar mohammadi 0 از مدرسه و اینا میگیرن
-
bahar mohammadi 0 خیلی رو مخن :anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat:
بگیوکنکوری نیستم دانشجوام سریع قطع میکنن:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
من انجام دادم جواب داد بعد از چند بار دیگه تماس نگرفتنAsmaa Kianii اره این خیلی جواب خوبیه
منم از این روش استفاده کردم
سریع قطع می کنن بدون خداحافظ و دیگه زنگ نمی زنن😁 البته معمولا -
درود
اصلا شماره مارو از کجا میارن ؟😑🧐bahar mohammadi 0
وااای به منم زنگ میزنن :face_with_tears_of_joy:منم بهشون میگم که پسرم الان خونه نیست گوشیشو جا گذاشته بگم کی زده ؟
بعد شروع میکنن که درسای بچه ها سخته استادای حرف آخر اینجورین اونجورین
منم گوشی رو میزارم کنار و به کارام میرسم . اونم همینجور حرف میزنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
(خدایا منو ببخش :folded_hands_medium-light_skin_tone: :beaming_face_with_smiling_eyes: ) -
bahar mohammadi 0 خیلی رو مخن :anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat:
من انجام دادم جواب داد بعد از چند بار دیگه تماس نگرفتنAsmaa Kianii
به خودم زنگ نمیزنن به مادرم زنگ میزنن . مامانمم نمیدونه از حرف آخره و جواب میده 🤦♀️
بهش گفتم اینبار زنگ زدن بگو ما هیچی نمیخوایم یا بگو اصلا من بچه ندارم که بخوام براش بسته آموزشی بگیرم😅 -
bahar mohammadi 0
وااای به منم زنگ میزنن :face_with_tears_of_joy:منم بهشون میگم که پسرم الان خونه نیست گوشیشو جا گذاشته بگم کی زده ؟
بعد شروع میکنن که درسای بچه ها سخته استادای حرف آخر اینجورین اونجورین
منم گوشی رو میزارم کنار و به کارام میرسم . اونم همینجور حرف میزنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
(خدایا منو ببخش :folded_hands_medium-light_skin_tone: :beaming_face_with_smiling_eyes: )@Allen-Gamer 😂😂