آمینو اسید
-
@Mr-Wick خب ببین ساختار اولش مربوط به توالی یا نوع امینواسیدا و تکرارشونه خب
وقتی امینواسیدی توش تغییر کنه به هرشکلی قطعا تو توالی اون یعنی همون ساختار اولش تاثیر میذاره
ولی نمیشه بگیم حتماتغییر میکنه ممکنه بکنه
مثلن تو ساختار سومش ممکنه اون امینواسید جایی قرار گرفته باشه که تاثیری تو پیوندا و اینا نداشته باشه زیاد پس اگه عوض بشه خیلیم تغییری تو عملکرد ایجاد نمیکنه -
@Mr-Wick خب ببین ساختار اولش مربوط به توالی یا نوع امینواسیدا و تکرارشونه خب
وقتی امینواسیدی توش تغییر کنه به هرشکلی قطعا تو توالی اون یعنی همون ساختار اولش تاثیر میذاره
ولی نمیشه بگیم حتماتغییر میکنه ممکنه بکنه
مثلن تو ساختار سومش ممکنه اون امینواسید جایی قرار گرفته باشه که تاثیری تو پیوندا و اینا نداشته باشه زیاد پس اگه عوض بشه خیلیم تغییری تو عملکرد ایجاد نمیکنه@F-Seif-0 خب من الان اینطوری برداشت میکنم که شما میگین هر آنزیمی پروتئینی ساختار سوم ممکنه نداشته باشه درسته؟
-
@F-Seif-0 خب من الان اینطوری برداشت میکنم که شما میگین هر آنزیمی پروتئینی ساختار سوم ممکنه نداشته باشه درسته؟
@Mr-Wick نه برادر من نه
ببین ممکنه این پروتئینه مکانش خیلی رو عملکرد انزیم اثر نذاره
به این وایطه اگه تغییرم بکنه مشکلی ایجاد نمیکنه
مثلا ممکنه اون پروتئینه دور باشه از جایگاه فعال -
@Mr-Wick نه برادر من نه
ببین ممکنه این پروتئینه مکانش خیلی رو عملکرد انزیم اثر نذاره
به این وایطه اگه تغییرم بکنه مشکلی ایجاد نمیکنه
مثلا ممکنه اون پروتئینه دور باشه از جایگاه فعال@F-Seif-0 اصلاح میکنم تو خط دوم اولین پروتئین رو اشتباه نوشتم باید میگفتم امینواسید
اشتباه لپی بود -
@F-Seif-0 خب میدونم عملکردش تغییر ممکنه نکنه اون آنزیم
ولی من منظورم اینه که گفته همواره ساختار سومش تغییر میکنه...اینو چیکارش کنم! -
ولی من منظورم اینه که گفته همواره ساختار سومش تغییر میکنه...اینو چیکارش کنم!@Mr-Wick خب تو مثلا فنیل آنالین رو برمیداری جاش ی چی دیگ میزاری مث کلاس اوله دیگ از پایه میزنی خرابش میکنی
-
ولی من منظورم اینه که گفته همواره ساختار سومش تغییر میکنه...اینو چیکارش کنم!@Mr-Wick همواره تغییر نمیکنه
خود کتاب گفته ممکنه تغییر کنه -
@F-Seif-0 وایسا عکس تستوبرات بفرستم
-
@F-Seif-0
چرا نمیتونم بفرستم عکسو؟؟☹️ -
@Mr-Wick نمیدونم والا مشکل چیه :|
-
الللللله
عکس انتخاب میکنم اوکی میکنم میزنم بارگذاری عکس ناپدید میشه😐
-
@Mr-Wick ع کتاب ابریشمه؟
-
@Mr-Wick ع کتاب ابریشمه؟
Marzieh Abouei اگ از کتابه ک نمیشه اینجا فک کنم و چند وقته انجمن شبا عکس لود نمیکنه
-
Marzieh Abouei اگ از کتابه ک نمیشه اینجا فک کنم و چند وقته انجمن شبا عکس لود نمیکنه
-
پس احتمالا اشتباه شده این تست...ممنونم از راهنماییتون خیلی لطف کردین
اگه بعدا مجاز شد اپلود میکنم عکسو -
پس احتمالا اشتباه شده این تست...ممنونم از راهنماییتون خیلی لطف کردین
اگه بعدا مجاز شد اپلود میکنم عکسو@Mr-Wick تاپیک بزن تو دسته ابریشم اونجا میشه
-
سلام بچه ها حالتون خوب باشه لطفا😁
تو حزوه راه ابریشم یه سئوال بود متوجهش نشدم رفتم پاسخنامه هم دیدم ولی متاسفانه استاد موقاری کاملا مکزیکی و کوتاه گفت و رد شد ازش😂تغییر در یک آمینو اسید پروتئینی خاص همواره موجب تغییر در ساختار سوم پروتئین می شود ولی تغییر در ساختار اول پروتئین نمیشود.
چرا؟؟
mehranmirzaei
@F-Seif-0@Mr-Wick در آمینو اسید گفته است:
سلام بچه ها حالتون خوب باشه لطفا😁
تو حزوه راه ابریشم یه سئوال بود متوجهش نشدم رفتم پاسخنامه هم دیدم ولی متاسفانه استاد موقاری کاملا مکزیکی و کوتاه گفت و رد شد ازش😂تغییر در یک آمینو اسید پروتئینی خاص همواره موجب تغییر در ساختار سوم پروتئین می شود ولی تغییر در ساختار اول پروتئین نمیشود.
چرا؟؟
mehranmirzaei
@F-Seif-0سلام .جواب سوالتون رو گرفتین ؟
-
M M.an این موضوع را از جلسه شانزدهم رفع اشکال زیست: فصل 6 و 7 دوازدهم + فصل 7 یازدهم جابهجا کرد