تنظیم عصبی
-
سلام بچه ها اگر کسی این سوال رو بلده لطفا جواب بده ممنون
توی یه تستی خونده بودم که دریچه های قلبی، دهانه میزنای و برچاکنای و دریچه ی لانه کبوتری از جنس ماهیچه نیستن(پوششی ان) پس تحت تاثیر اعصاب خودمختار قرار ندارند ... به نظر من این اشتباهه خوب اگر تحت تنظیم اعصاب خودمختار نباشن تحت تاثیر اعصاب پیکری هم نیستند قطعا(چون فعالیتوشن نه ارادیه نه انعکاسی) پس کدوم بخش تنظیمش میکنه ؟؟؟؟
اون جمله ی بالا دقیقا جمله ی خود کتاب تستمه (نشرالگو هم هست)
و یه سوال دیگه؛ ایا تار های عصبی موجود در رگ پشتی و شکمی نخاع قطعا میلین دار هستن ؟یا میتونم بگم میلین هم میتونن نداشته باشن؟
و اینکه آیا این جمله ها درستن 👈 یاخته پس سیناپسی میتونه نورون حرکتی یا رابط باشه ولی نمیتونه نورون حسی باشه
👈 سیناپس فقط دربخش خاکستری رخ میده
اگر جمله اول درست باشه که جمله دوم هم قطعا درسته چون اینا به هم مرتبطن دیگه (اینطوری که اگر نورون پس سیناپسی من بتونه حسی باشه از اونجایی که فقط دندریت نورون حسی میتونه میلین داشته باشه پس تو بخش سفید هم میتونه سیناپس نورون با نورون حسی رخ بده)(ولی اگر جمله اول درست نباشه پس چون تو بخش سفید نه جسم یاخته ای دارم و نه دندریت نورون رابط یا حرکتی پس تو ماده سفید سیناپس نمیتونه رخ بده )
@دانش_آموزان_آلاء
تجربیا -
سلام
در مورد سوال اولتون جواب مطمئنی براش ندارم که واقعا این دریچه ها چجوری تنظیم میشن ولی متنی که گفته شده درسته.تو ساختار این دریچه ها ماهیچه صاف نیستدر مورد سوال دومتون
اولا لفظ رگ پشتی به نظرم درست نیست بهتر بود به جاش میگفتید ریشه پشتی و شکمی
و دوما ببینید طبق کتاب کنکور ۱۴۰۱ الان هر سه نورون میتوانند میلین داشته باشن یا نه
اگه کنکور ۹۹ بود میگفتیم چون ریشه شکمی اکسون نورون حرکتی هست و طبق شکل ۳ کتاب اکسون نورون حرکتی غلاف میلین داره پس میتونستیم بگیم قطعا میلین داره ولی الان نه (به خاطر جمله ی بالا)و سوال سوم
غلطه چون پس سیناپس میتونه هم نورون حسی باشه
مثلا بحث گیرنده های چشایی،تعادل،شنوایی- این گیرنده ها نورون نیستن پس باید یه سیناپس بدن با نورون حسی تا نورون حسی اطلاعات شونو به مغز ببره
- یا طبق کتاب ۱۴۰۰ گیرنده های بویایی نورونی هستن که طبق شکل ۱۲ توی سقف حفره ی بینی با نورون های پیاز بویایی سیناپس میدن و حالا پیام به قشر مخ ارسال میشه
(البته چون الان برای ۱۴۰۱ نورون بودن گیرنده های بویایی حذف شده شاید نشه استنباطش کرد ولی از شکل میشه فهمید)
و اخرین سوال
جواب اخرین سوال هم تقریبا مثل سوال دومه
ببین سیناپس از پایانه ی اکسون به جسم سلولی یا دندریت هست که پایانه ی اکسون و جسم سلولی همیشه تو بخش خاکستری هستن چون غلاف ندارن ولی دندریت میتونه تو بخش خاکستری باشه یا سفید پس قطعیتی در کار نیست -
سلام
در مورد سوال اولتون جواب مطمئنی براش ندارم که واقعا این دریچه ها چجوری تنظیم میشن ولی متنی که گفته شده درسته.تو ساختار این دریچه ها ماهیچه صاف نیستدر مورد سوال دومتون
اولا لفظ رگ پشتی به نظرم درست نیست بهتر بود به جاش میگفتید ریشه پشتی و شکمی
و دوما ببینید طبق کتاب کنکور ۱۴۰۱ الان هر سه نورون میتوانند میلین داشته باشن یا نه
اگه کنکور ۹۹ بود میگفتیم چون ریشه شکمی اکسون نورون حرکتی هست و طبق شکل ۳ کتاب اکسون نورون حرکتی غلاف میلین داره پس میتونستیم بگیم قطعا میلین داره ولی الان نه (به خاطر جمله ی بالا)و سوال سوم
غلطه چون پس سیناپس میتونه هم نورون حسی باشه
مثلا بحث گیرنده های چشایی،تعادل،شنوایی- این گیرنده ها نورون نیستن پس باید یه سیناپس بدن با نورون حسی تا نورون حسی اطلاعات شونو به مغز ببره
- یا طبق کتاب ۱۴۰۰ گیرنده های بویایی نورونی هستن که طبق شکل ۱۲ توی سقف حفره ی بینی با نورون های پیاز بویایی سیناپس میدن و حالا پیام به قشر مخ ارسال میشه
(البته چون الان برای ۱۴۰۱ نورون بودن گیرنده های بویایی حذف شده شاید نشه استنباطش کرد ولی از شکل میشه فهمید)
و اخرین سوال
جواب اخرین سوال هم تقریبا مثل سوال دومه
ببین سیناپس از پایانه ی اکسون به جسم سلولی یا دندریت هست که پایانه ی اکسون و جسم سلولی همیشه تو بخش خاکستری هستن چون غلاف ندارن ولی دندریت میتونه تو بخش خاکستری باشه یا سفید پس قطعیتی در کار نیستدریا دریایی اون ریشه پشتی که گفتید خودش برام یه نکته بود اصلا متوجه نبودم دارم اشتباه استفاده میکنم 😂🤦♀️ ممنون ازتوضیحاتتون
-
دریا دریایی اون ریشه پشتی که گفتید خودش برام یه نکته بود اصلا متوجه نبودم دارم اشتباه استفاده میکنم 😂🤦♀️ ممنون ازتوضیحاتتون
محدثه شعبانی
خواهش میکنم عزیزم 🌷