1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
عربی
-
سلام بچه ها واسه درس عربی کی خوبه فلاح یا واعظی
-
علی قلخانباز سلام کسی جزوه اسم استاد فلاح دوره نیترو تاملند رو داره خیلی دنبالشم
-
Reza Khaledi نیترو رو نمیدونم ولی جزواتش رو دارم بیای تلگرام واست می فرستم
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to علی قلخانباز on آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی قلخانباز علیمرادی
-
علی قلخانباز سلام
من با هردو استاد کلاس داشتم
از نوع تدریس فلاح خوشم نیومد ( بیشتر باید حفظ کنی تا یاد بگیری _ برای صیغه ها عدد میده و.. )
آقای واعظی هم ترجمه و درک مطلب فوق العاده ای دارن اما خب قواعد رو خوب تدریس نمیکنن
من از قواعد به بعد رو نرفتم دیگه چون متوجهشون نمیشدم..!
قواعد عربی رو اگه یه مختصر زمینه ای داشته باشی کافیه باقیش رو فقط تست بزن. -
این پست پاک شده!
-
خانومِ_دوست_داشتنی
رو دستِ فلاح از لحاظ تدریس مفهومی پیدا نمیشه
صیغه های ماضی هم پایه ای ترین موضوع عربی هست که باید حفظ بشه و چاره ی دیگه ای نیست. مثلا ذهبتَ یعنی رفتی...الان چیه این رو باید مفهومی بگه؟ خوب باس حفظ کرد دیگه...حالا خواسته یه عددگذاری هم یاد بده که راحت تر بشه وگرنه این دلیل بر تدریسِ غیر مفهومیش نیست -
علیرضا تمدنی
میشه بدونم کدوم جمله کامنتم باعث شد اینطوری نتیجه بگیرین که من گفتم فلاح خوب نیست؟؟
من صیغه ها رو حفظ نیستم ، انقدر از سال هفتم تا دوازدهم مدام کار کردم دیگه برام عادی شدن . براهمین وقتی دیدم چند جلسه پیوسته دارن درباره قواعدِ افعال ( که خب بخش مهمی هم هست) کار میکنن حوصلم سر میرفت و اینکه قبلش با واعظی بودم ، اون تشابه هایی که توی تدریسشون بود ، واعظی ده لول بالاتر بود ( از نظر من و نحوه ارتباط من ).
اینا دلیل نمیشه من بگم قطعا ایشون خوب نیست و هرکی با واعظی کلاس برداره حتما 100 میزنه!!
حتی از لحاظ جزوه هم با فلاح کنار نیومدم!!
همونایی رو بعنوان جزوه میداد که میگفت!! یعنی شما جزوه ایشون رو داشته باشی ، لازم نیست سر کلاسش باشی و چندین میلیون خرج کنی!
بازهم میگم اینا نظر منه و فقط من یه نفر نیستم که باعث میشه یه دبیر خوب یا بد جلوه بده!
صرفا کلاس واعظی برام خسته کننده نبود و باعث شد من بیشتر از قبل عربی رو دوست داشته باشم!
همین -
خانومِ_دوست_داشتنی
دلقکِ اوکراینی ده لول از فلاح بالاتر بود؟!
حرفی نمیمونه
موفق باشید -
خانومِ_دوست_داشتنی بابا فلاح سلطانه همشونه خدایی
-
خانومِ_دوست_داشتنی حاجی چی میگی فلاح رو دست نداره تو عربی