تست جایگشت
-
سلام دوستان میشه این ۲ تست رو هرکس بلده حل کنه و توضیح کوتاهی بده
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی -
سلام دوستان میشه این ۲ تست رو هرکس بلده حل کنه و توضیح کوتاهی بده
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
در رابطه با سوال یک کافیه به تعداد حروف که هفتا هستند فاکتوریل بزارید و تو مخرج اونایی که تکرار دارند AAو DDهر کدوم فاکتوریلشون رو در هم ضرب میکنید .
در مورد سوال دوم کافیه ستا جایگاه بکشی هر کدومش حرف n وr را بزاری و بینشون ستا عددی که میخوایم قرار بدیم میزاریم به اضافه فاکتوریل .انشالله که مشکلتون برطرف شده باشه .
توصیه من برای یادگیری و تست به این درس تیپ بندی سوالات هستش .یاعلی -
در رابطه با سوال یک کافیه به تعداد حروف که هفتا هستند فاکتوریل بزارید و تو مخرج اونایی که تکرار دارند AAو DDهر کدوم فاکتوریلشون رو در هم ضرب میکنید .
در مورد سوال دوم کافیه ستا جایگاه بکشی هر کدومش حرف n وr را بزاری و بینشون ستا عددی که میخوایم قرار بدیم میزاریم به اضافه فاکتوریل .انشالله که مشکلتون برطرف شده باشه .
توصیه من برای یادگیری و تست به این درس تیپ بندی سوالات هستش .یاعلیحسن نیسی در تست جایگشت گفته است:
توصیه من برای یادگیری و تست به این درس تیپ بندی سوالات هستش .یاعلیاگر نمیگفت حروف یکسان کنار هم نباشن ، میتونستیم اینکارو کنیم ولی شرط گذاشته !
-
چرا من هر وقت سوالی دارم ، کسی جواب نمیده؟
این بار دوم هس که تاپیک زدم ولی بازم فقط باید منشن کنم و کسی جواب نده ...
راهنما-ریاضی
همیار -
B bahar mohammadi 0 marked this topic as a question on
-
سلام دو نفر جواب دادن که هنوز ولی حل نشده زدین، اگر اشتباهه یا نفهمیدین بگین منم فکر میکنم
-
سلامی دوباره سوال اولی جوابم توی گزینه ها نبود تا شب دوباره فکر میکنم روش -
سلامی دوباره سوال اولی جوابم توی گزینه ها نبود تا شب دوباره فکر میکنم روشMr Unknown XD خیلی ممنون لطف کردین
-
سوال اولی به نظرم درسته ، ولی بازم اگر منبعشو بگی که یک اطمینانی داشته باشم راهم مشکل داره از دوستم میپرسمش
-
سوال اولی به نظرم درسته ، ولی بازم اگر منبعشو بگی که یک اطمینانی داشته باشم راهم مشکل داره از دوستم میپرسمش
Mr Unknown XD
منبع : همایش ریاضی تجربی آرش
بعضی تست ها رو استاد ثابتی فقط یه توضیح کوچیک دادن و حل نکردن .این یکی از همون تست هاست. -
من به نظرم راهم درسته اما خب اگر گزینه 3 شده شاید راه خاصی مد نظر طراح بوده وگرنه گزینه هاش مشکل داره چون گزینه های دیگه از تعداد کل جایگشت ها بیشتره
-
من به نظرم راهم درسته اما خب اگر گزینه 3 شده شاید راه خاصی مد نظر طراح بوده وگرنه گزینه هاش مشکل داره چون گزینه های دیگه از تعداد کل جایگشت ها بیشتره
بازم ممنون
-
B bahar mohammadi 0 has marked this topic as solved on