نیرو شناوری
-
سلام دوستان
من اصلا این سوالو نمیفهمم کجاشو اشتباه رفتم
کجای تحلیلم غلطه؟

-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
کجای تحلیلم غلطه؟

Sara_R سلام جسمی که کاملا توی اب بره نیروی شناوی اش بیشترین مقدار میشه برای همین این سوال نیروی شناوری BوC با هم برابر و نیروی شناوری A کمتر از B و C است
-
Sara_R سلام جسمی که کاملا توی اب بره نیروی شناوی اش بیشترین مقدار میشه برای همین این سوال نیروی شناوری BوC با هم برابر و نیروی شناوری A کمتر از B و C است
ghazal sharifpour راستیاتش نفهمیدم
کجای تحلیل من غلطه؟ -
کجای تحلیل من غلطه؟ -
کجای تحلیل من غلطه؟Sara_R نگاه منشا نیروی شناوری اختلاف فشارمایع در بالا و پایین جسم است بعد ما میدونیم که p2-p1 =pg(h2-h1)
پس چون الان ارتفاع این جسم ها برابره وقتی که به طور کامل وارد آب بشن دلتا h ها با هم برابره در نتیجه نیروی شناوری همه شون که به طور کامل داخل آب قرار دارند با هم برابر است -
Sara_R نگاه منشا نیروی شناوری اختلاف فشارمایع در بالا و پایین جسم است بعد ما میدونیم که p2-p1 =pg(h2-h1)
پس چون الان ارتفاع این جسم ها برابره وقتی که به طور کامل وارد آب بشن دلتا h ها با هم برابره در نتیجه نیروی شناوری همه شون که به طور کامل داخل آب قرار دارند با هم برابر استghazal sharifpour ممنونم🌸اینو متوجه شدم
اما کجای حل من غلطه😁
من با این مشکل دارم کجا تحلیلم غلطه -
ghazal sharifpour ممنونم🌸اینو متوجه شدم
اما کجای حل من غلطه😁
من با این مشکل دارم کجا تحلیلم غلطهSara_R تحلیل شما برای این غلطه که نیروی شناوری را برابر با وزن جسم گرفتید در حالی که اینجوری نیست
-
Sara_R تحلیل شما برای این غلطه که نیروی شناوری را برابر با وزن جسم گرفتید در حالی که اینجوری نیست
ghazal sharifpour
مگ اینطور نیس؟

-
سلام
جسمی که کامل داخل آب فرو میره نیروی شناوی اش ماکسیمم مقدار میشه برای همین این سوال نیروی شناوری BوC با هم برابر و نیروی شناوری A از هر دو آنها کم تر هست به دلیل فرمول( p2-p1 =pg(h2-h1
که اختلاف ارتفاع قسمت بالا و پایین هست -
سلام
جسمی که کامل داخل آب فرو میره نیروی شناوی اش ماکسیمم مقدار میشه برای همین این سوال نیروی شناوری BوC با هم برابر و نیروی شناوری A از هر دو آنها کم تر هست به دلیل فرمول( p2-p1 =pg(h2-h1
که اختلاف ارتفاع قسمت بالا و پایین هستElham Hoseni ممنونم🌸
اما کجای حرف من غلطه؟ -
سلام دوستان
کجای تحلیلم غلطه؟

عهههه فهمیدم مقایسه جرم هارو برعکس نوشتم😁
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
سلام دوستان
کجای تحلیلم غلطه؟