راه ابریشم عربی
-
Vision
صرفا برای شوخی بوده حالا شما به بزرگواری خودتون ببخشیدHasti Aghaee یه مقدار با کسی که این لفظو میگه مشکل دارم ببخشید بد حرف زدم
-
Dr Aryan 0 آخه من قبلا یبار چندتا از ویدئوهاشونو دیده بودم نتونسته بودم کانکت شم
شما فقط از صفر تا صد ایشون استفاده کردید و جواب گرفتید؟Hasti Aghaee
خالی خالی نمیشه
باید هر نکته مهمی رو که میگه جزوه نویسی کنی
اگه خوب متوجه نشدید فیلمو دوباره ببینید
بهتر از ناصح زاده هیچ جا پیدا نمیشه -
سلام
من عربیم افتضاح بود
ولی با راه ابریشم واقعا میتونم پیشرفت رو ببینم
قبلا اعتراض داشتم که چرا درسنامه خیلی کم و خلاصهست ولی الان میبینم چقدر خوب که خلاصهست!
وقت بیشتری برای تست داری و میتونی اونجا بیشتر و بیشتر یاد بگیریو باتوجه به حجم کمش به نظرم خیلی راحت میتونین جمع کنیدش
-
سلام دوستان خسته نباشید امیدوارم روز خوبیو بوده داشته باشید
بچهایی که راه ابریشم عربیو گرفتید آیا تاثیری واستون داشته؟چقدر به نسبت قبل درصدتون بیشتر شده؟
و اینکه بنظرتون اگه یک دانش آموز که کلیات قواعد رو بلده فقط تست زدن بلد نیست میتونه توی این مدت کم به برنامه راه ابریشم برسه؟بنظرتون راه ابریشم بگیرم بهتره یا تفتانو تایتان و...
ممنون میشم اگه نظراتونو بگید خیلی بهم کمک میکنه
راه-ابریشمی-ها-عربی
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاHasti Aghaee بسیار عالی هستش بهتون خیلی پیشنهاد میکنم
-
Hasti Aghaee
خالی خالی نمیشه
باید هر نکته مهمی رو که میگه جزوه نویسی کنی
اگه خوب متوجه نشدید فیلمو دوباره ببینید
بهتر از ناصح زاده هیچ جا پیدا نمیشهDr Aryan 0 بله کاملا درسته حرفتون
مرسی -
سلام
من عربیم افتضاح بود
ولی با راه ابریشم واقعا میتونم پیشرفت رو ببینم
قبلا اعتراض داشتم که چرا درسنامه خیلی کم و خلاصهست ولی الان میبینم چقدر خوب که خلاصهست!
وقت بیشتری برای تست داری و میتونی اونجا بیشتر و بیشتر یاد بگیریو باتوجه به حجم کمش به نظرم خیلی راحت میتونین جمع کنیدش
@Zahra-Hamrang یعنی بنظرتون الان واینستم برای تفتان و آرش اینا راه ابریشمو بگیرم؟
-
بعد اینکه برای من ویدئوهای پیله رو نمیاره یعنی همون نمونه ها که شیوه درس دادنشونو ببینم
maryam111 -
بچهایی که راه ابریشم عربیو گرفتید آیا تاثیری واستون داشته؟چقدر به نسبت قبل درصدتون بیشتر شده؟
و اینکه بنظرتون اگه یک دانش آموز که کلیات قواعد رو بلده فقط تست زدن بلد نیست میتونه توی این مدت کم به برنامه راه ابریشم برسه؟بنظرتون راه ابریشم بگیرم بهتره یا تفتانو تایتان و...
راه-ابریشمی-ها-عربی
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاHasti Aghaee اگه منفی هم بزنی وقت بذاری میتونید 70 80 بزنید بدون شک
-
بعد اینکه برای من ویدئوهای پیله رو نمیاره یعنی همون نمونه ها که شیوه درس دادنشونو ببینم
maryam111Hasti Aghaee سلام
اگر تور راه ابریشم رو ثبت نام کنید
هم پیله ها و هم فرسنگ ۱ رایگان دراختیارتون قرار میگیره -
@Zahra-Hamrang یعنی بنظرتون الان واینستم برای تفتان و آرش اینا راه ابریشمو بگیرم؟
Hasti Aghaee بستگی به خودتون داره
ولی واقعا حجم آنچنان زیادی ندارن -
Hasti Aghaee اگه منفی هم بزنی وقت بذاری میتونید 70 80 بزنید بدون شک
Masih shirdel امیدوارم
-
Hasti Aghaee بستگی به خودتون داره
ولی واقعا حجم آنچنان زیادی ندارن@Zahra-Hamrang شرمنده یسوال دیگه ازت داشتم اینکه توی فرسنگها قسمت جداگونه واسه انسانی هم وجود داره؟
-
@Zahra-Hamrang شرمنده یسوال دیگه ازت داشتم اینکه توی فرسنگها قسمت جداگونه واسه انسانی هم وجود داره؟
Hasti Aghaee دشمنت شرمنده گل گلی
نه جدا نیس تو همون درسنامه ها قسمت انسانی هارو هم میگن
البته فکر نمیکنم زیاد فرق داشته باشه چون من فقط یه بار دیدم که استاد گفتن این مبحث مال انسانی هاست -
راه-ابریشمی-ها-عربی
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Hasti Aghaee دشمنت شرمنده گل گلی
نه جدا نیس تو همون درسنامه ها قسمت انسانی هارو هم میگن
البته فکر نمیکنم زیاد فرق داشته باشه چون من فقط یه بار دیدم که استاد گفتن این مبحث مال انسانی هاست@Zahra-Hamrang فرق که خیلی زیاد باهم فرق دارن ولی خب
مرررررسی یعالمه ازت -
خانومِ_دوست_داشتنی پوتک.:
-
@Zahra-Hamrang فرق که خیلی زیاد باهم فرق دارن ولی خب
مرررررسی یعالمه ازتHasti Aghaee خواهش میکنم