یه سری سوال از دانشجوان رشته پرستاری
-
سلام وقتتون بخیر
از اون جایی که یه سری سوال در مورد رشته پرستاری داشتم، خواستم این تاپیک رو بزنم و اینجا سوال هام رو بپرسم تا اگه کسه دیگه ای هم سوال داشت به جوابش برسه. تو انجمن دانشجوی پرستاری داریم، یکیشون که به تازگی فهمیدم دانشجو این رشته هستن خانومِ ناظم هستش که خیلی از این بابت خوشحال شدم و دو نفر دیگه که اونارو هم منشن میکنم لطف کنن جواب بدناز کِی شروع کردین؟
سال اول قبول شدین؟
رتبه و منطقه تون چند بود و کدوم دانشگاه قبول شدین؟
اگه میشه(دوست داشتین) درصد هاتونم بگین
منابع و روش مطالعه تون چجوری بود؟
روزانه چند ساعت مطالعه داشتین؟ تعداد تست روزانه؟
آزمون شرکت میکردین؟(ذکر نام)
حالا که دانشجو این رشته هستین شرایطش چجوریه دوسش دارین میشه از محیط کارتون هم بگین؟و در آخر اگه توصیه ای دارین به علاقه مندان این رشته بهمون بگین

maryam111
kosar mottaghi
kosar Mortazavi
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام وقتتون بخیر
از اون جایی که یه سری سوال در مورد رشته پرستاری داشتم، خواستم این تاپیک رو بزنم و اینجا سوال هام رو بپرسم تا اگه کسه دیگه ای هم سوال داشت به جوابش برسه. تو انجمن دانشجوی پرستاری داریم، یکیشون که به تازگی فهمیدم دانشجو این رشته هستن خانومِ ناظم هستش که خیلی از این بابت خوشحال شدم و دو نفر دیگه که اونارو هم منشن میکنم لطف کنن جواب بدناز کِی شروع کردین؟
سال اول قبول شدین؟
حالا که دانشجو این رشته هستین شرایطش چجوریه دوسش دارین میشه از محیط کارتون هم بگین؟و در آخر اگه توصیه ای دارین به علاقه مندان این رشته بهمون بگین

maryam111
kosar mottaghi
kosar Mortazavi
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@s-ein سلام
من پشت کنکور بودماز اواخر آبان شروع کردم
دانشگاه آزاد شهر خودمونمنبع همین فیلم های آلا بود با کتاب های درسی
چن تا کتاب تست
آرش و تفتان واسه جمع بندیروزانه نمیشه گف چقدر بالاخره نوسان هایی داش
ولی متوسط بگم۶ ساعتی میشد
اواخر به ۱۰ رسیدآزمون بعد عید جامع های سنجش شرکت کردم
الا آزمون داش اونارو شرکت کردمباز سوالی بود درخدمتم

-
سلام وقتتون بخیر
سال اول قبول شدین؟

maryam111
kosar mottaghi
kosar Mortazavi
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
هر کی دارو خونده اعلام کنه
دانش-آموزان-آلاء -
@s-ein توصیه اینکه اگه واقعا علاقه دارین
میتونین سختی هاشو تحمل کنین بیاین
بالاخره یه محیطی که باید با انواع ادامه سروکار داشته باشی و روحیت بالا باشه -
هر کی دارو خونده اعلام کنه
دانش-آموزان-آلاءDr Aryan 0 در یه سری سوال از دانشجوان رشته پرستاری
گفته است:هر کی دارو خونده اعلام کنه
دانش-آموزان-آلاء -
سلام وقتتون بخیر
سال اول قبول شدین؟

maryam111
kosar mottaghi
kosar Mortazavi
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@s-ein
سلام آلایی عزیز
وقت شما هم به خیر
از کِی شروع کردین؟
من به طور جدی از سال کنکورم شروع کردم، دهم و یازدهم رو در حدی که بخوام برای آزمون بلد باشم میخوندم
سال اول قبول شدین؟
بله
۵ هزار منطقه ۳_ علوم پزشکی یزد
من درصدهام نوسان خیلی داشت و تو یه رنج نبود
مثلا زیست و ریاضی رو ۶۰ زدم اما شیمی و الالخصوص فیزیک رو پایین زدم
عمومیا دینی رو ۷۵ زدم عربی و ادبیات درحد متوسط و مثل هم بود تقریبا اما زبانم درصدش پایین بودمنابع و روش مطالعه تون چجوری بود؟
منابعم متفاوت بود یه سری درسا میکرو گاج داشتم یه سری خیلی سبز.. بستگی به درسش داشت
درباره روش مطالعه تو این تاپیک چندتا پست گذاشتم میتونید بخونید
https://forum.alaatv.com/post/1499896روزانه چند ساعت مطالعه داشتین؟ تعداد تست روزانه؟
سال کنکورم درحد ۶_۸ساعت(روزای مدرسه) اما خب کیفیت مطالعه خیلی مهمه
تو دوران جمع بندی که دیگه مدرسه نمیرفتم و امتحان نهایی هم نداشتم دیگه بالای ۱۰ ساعت یا هول و هوش همین ۱۰ بودآزمون شرکت میکردین؟(ذکر نام)
قلم چی میرفتم.. ولی مهم تر از همه تحلیل درست آزمونه و اینکه اسیر تبلیغات بیخودی این مدل موسسات نشید صرفا آزمون بدید و درست تحلیل کنید
حالا که دانشجو این رشته هستین شرایطش چجوریه دوسش دارین میشه از محیط کارتون هم بگین؟
اولش اصلا دوست نداشتم.. اما الان که میرم بیمارستان کمک کردن به آدما خیلی حالم رو خوب میکنه از طرفی یه رفتاری تو ذاتم هست که دوست دارم به بقیه کمک کنم و مواظبشون باشم.. با اینکه این کار تعطیلی نداره و شیفت شب داره ولی تا اینجا کار دوسش داشتم
از نظر مادی هم زود به درآمد میرسی و چون بیمارستان ها کمبود نیرو دارن سریع جذب میکننو در آخر اگه توصیه ای دارین به علاقه مندان این رشته بهمون بگین

اصلا ناامید نشید
تا لحظه آخر تلاش کنید
بعد از کنکور نتیجه لحظه به لحظه تلاش کردنتون رو میبینید
-
@s-ein
سلام آلایی عزیز
وقت شما هم به خیر
از کِی شروع کردین؟
من به طور جدی از سال کنکورم شروع کردم، دهم و یازدهم رو در حدی که بخوام برای آزمون بلد باشم میخوندم
سال اول قبول شدین؟
بله
۵ هزار منطقه ۳_ علوم پزشکی یزد
من درصدهام نوسان خیلی داشت و تو یه رنج نبود
مثلا زیست و ریاضی رو ۶۰ زدم اما شیمی و الالخصوص فیزیک رو پایین زدم
عمومیا دینی رو ۷۵ زدم عربی و ادبیات درحد متوسط و مثل هم بود تقریبا اما زبانم درصدش پایین بودمنابع و روش مطالعه تون چجوری بود؟
منابعم متفاوت بود یه سری درسا میکرو گاج داشتم یه سری خیلی سبز.. بستگی به درسش داشت
درباره روش مطالعه تو این تاپیک چندتا پست گذاشتم میتونید بخونید
https://forum.alaatv.com/post/1499896روزانه چند ساعت مطالعه داشتین؟ تعداد تست روزانه؟
سال کنکورم درحد ۶_۸ساعت(روزای مدرسه) اما خب کیفیت مطالعه خیلی مهمه
تو دوران جمع بندی که دیگه مدرسه نمیرفتم و امتحان نهایی هم نداشتم دیگه بالای ۱۰ ساعت یا هول و هوش همین ۱۰ بودآزمون شرکت میکردین؟(ذکر نام)
قلم چی میرفتم.. ولی مهم تر از همه تحلیل درست آزمونه و اینکه اسیر تبلیغات بیخودی این مدل موسسات نشید صرفا آزمون بدید و درست تحلیل کنید
حالا که دانشجو این رشته هستین شرایطش چجوریه دوسش دارین میشه از محیط کارتون هم بگین؟
اولش اصلا دوست نداشتم.. اما الان که میرم بیمارستان کمک کردن به آدما خیلی حالم رو خوب میکنه از طرفی یه رفتاری تو ذاتم هست که دوست دارم به بقیه کمک کنم و مواظبشون باشم.. با اینکه این کار تعطیلی نداره و شیفت شب داره ولی تا اینجا کار دوسش داشتم
از نظر مادی هم زود به درآمد میرسی و چون بیمارستان ها کمبود نیرو دارن سریع جذب میکننو در آخر اگه توصیه ای دارین به علاقه مندان این رشته بهمون بگین

اصلا ناامید نشید
تا لحظه آخر تلاش کنید
بعد از کنکور نتیجه لحظه به لحظه تلاش کردنتون رو میبینید
-
@s-ein خواهش میکنم