بیگانه خوار در نایژک!
-
telma ببینید در یازدهم فصل ایمنی علنا کتاب گفته همه جای بدن رو پوست پوشانده تا به عنوان نخستین خط دفاعی از ورود عوامل بگانه جلوگیره کنه اما در ی سری جاها مثل دهان بینی اندام های تولید مثلی که پوست نیست مخاط هست و در این مخاط علاوه بر انزیم ها از خط دوم هم بیگانه خوارهایی بنام دندریتی و ماستوسیت ها حضور دارند
در قسمت بیگانه خواران هم نوشتخ در قسمت هایی که با بیرون در تماس اند دندریتی به فراوانی حضور دارندMahan Xodayi 2 ببینید خودتون گفتین که بینی دهان و اندام های تولید مثلی
من صورت سئوال گفتم نایژک مبادله ای...اونجا چی؟ -
telma ببینید این نکات من در حالت عادی هست الان در بدن من و شما اینطوریه اما در حالت آسیب التهاب میشه هم ماستوسیت اسیب دیده هیستامین ترشح میشه کلا قضیه ی چیز دیگس
Mahan Xodayi 2 خب در همون حالت عادی بدن ما نداره نایژکمون بیگانه خوار
-
Mahan Xodayi 2 خب اره
پس به نظرتون میخاد چه اسیبی باشه ؟!telma مگه التهاب فقط در صورت اسیب ایجاد میشه چون زدین کنکوری گفتم خطا نکنید
-
telma مگه التهاب فقط در صورت اسیب ایجاد میشه چون زدین کنکوری گفتم خطا نکنید
Mahan Xodayi 2 الان من اصن ننمیفهمم دقیق چی میگین شما
الان نایژک مبادله ای در حال عادی همین ماها که سالمیم الان داره بیگانه خوار یا ن؟! -
Mahan Xodayi 2 الان من اصن ننمیفهمم دقیق چی میگین شما
الان نایژک مبادله ای در حال عادی همین ماها که سالمیم الان داره بیگانه خوار یا ن؟!telma بله داره اما ماکروفاژ نداره
-
telma بله داره اما ماکروفاژ نداره
Mahan Xodayi 2 پس چرا گفت در حال معمولی نداره ؟!
-
@Mr-Wick بله خب جملاتم جمله های کتاب
Mahan Xodayi 2 داداش حالت خوبه؟
خودت نوشتی برخی جاها؟؟؟برخی جاهارم نام بردی...
ولی نایژک مبادله ای نیست جزوشون...
غلط میگم؟ -
Mahan Xodayi 2 پس چرا گفت در حال معمولی نداره ؟!
telma ببینید کتاب گفته در جاهایی که با محیط بیرون ارتباط زیاده دارینه ای و ماستوسیت هست همین چرا سختش میکنید
-
Mahan Xodayi 2 داداش حالت خوبه؟
خودت نوشتی برخی جاها؟؟؟برخی جاهارم نام بردی...
ولی نایژک مبادله ای نیست جزوشون...
غلط میگم؟@Mr-Wick برخی جاهایی که با محیط بیرون در ارتباط هست
-
telma ببینید کتاب گفته در جاهایی که با محیط بیرون ارتباط زیاده دارینه ای و ماستوسیت هست همین چرا سختش میکنید
-
@Mr-Wick برخی جاهایی که با محیط بیرون در ارتباط هست
Mahan Xodayi 2 برخی رو نام ببرید
-
telma مثلا اونجاهایی که خط اول دفاعی پوست نتونسته بپوشونتشون مثل همین بینی اینا که بینی ختم میشه به مبادله ای
-
آقا بیخیال ول کنین...بیشتر گمراه میکنید آدمو
-
@Mr-Wick شما پایه چندمین؟؟؟
-
telma مثلا اونجاهایی که خط اول دفاعی پوست نتونسته بپوشونتشون مثل همین بینی اینا که بینی ختم میشه به مبادله ای
Mahan Xodayi 2 اخه عزیز من
الان سوال شد نایژک مبادله ای که ماده مخاطی داره
با محیط بیرون در ارتباطه!؟ -
@Mr-Wick شما پایه چندمین؟؟؟
Mahan Xodayi 2 فرقی میکنه تو پاسخگوییت؟
-
Mahan Xodayi 2 اخه عزیز من
الان سوال شد نایژک مبادله ای که ماده مخاطی داره
با محیط بیرون در ارتباطه!؟telma با محیط بیرون در ارتباط نیست؟؟هوا نستقیم داره جریان پیدا میکنه میگین نیست؟؟؟؟؟؟؟
-
M Mr. Wick marked this topic as a regular topic on
-
telma با محیط بیرون در ارتباط نیست؟؟هوا نستقیم داره جریان پیدا میکنه میگین نیست؟؟؟؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2 داداش با محیط بیرون در ارتباط نیست که مبادله ای؟
هوا در ارتباطه