بیگانه خوار در نایژک!
-
Mahan Xodayi 2 شما فککن خوندم
@Mr-Wick خیلی خب اگه خوندین برین فصل ایمنی بخش خط اول دفاعی رو بخونید سوالاتون حل میشع
-
@Mr-Wick خیلی خب اگه خوندین برین فصل ایمنی بخش خط اول دفاعی رو بخونید سوالاتون حل میشع
Mahan Xodayi 2 دوست عزیز!!
مگه وقتی بگه دستگاه تنفس منظور همه بخش هاشه ؟!!؟! -
Mahan Xodayi 2 دهان بینی مخرج اینا همشون با ییرون در ارتباطه بصورت مستقیم
@Mr-Wick بله منم دوساعته همینو میگم گوارش تنفس تناسلی با بیرون ارتباط داره
-
Mahan Xodayi 2 خوندم اتفاقا گفته بیگانه خوار ها در سراسر بدن پراکنده ان
حالا بحث من و سئوال من این بود که بیگانه خوار در مبادله ای هست یا نه؟
یا ماکروفاژ؟شماهم گفتین بیگانه خوار هست
منم مطمئن تر شده بودم که دوستمون از استادشون پرسیدن گفتن نیست...
-
Mahan Xodayi 2 ما داریم میگیم نایژک!!
نمیگیم بینی -
Mahan Xodayi 2 دوست عزیز!!
مگه وقتی بگه دستگاه تنفس منظور همه بخش هاشه ؟!!؟!telma هوا از بیرون میاد یا نه؟؟؟؟هوا با مبادله ای در تماسع یا نه؟؟ینی میگید دارینه ای دقیقا نوک بینی هست پس باید بتونید بیارینش بیرون( باعرض معذرت جهت تفهیم شدن عرض کردم خودمم حالم بهم خورد:/)
-
Mahan Xodayi 2 خوندم اتفاقا گفته بیگانه خوار ها در سراسر بدن پراکنده ان
حالا بحث من و سئوال من این بود که بیگانه خوار در مبادله ای هست یا نه؟
یا ماکروفاژ؟شماهم گفتین بیگانه خوار هست
منم مطمئن تر شده بودم که دوستمون از استادشون پرسیدن گفتن نیست...
-
Mahan Xodayi 2 رفیق عزیز سلطان نفس قناااری
ببین نایژک مبادله ای بصورت مستقیم با محیط بیرون در ارتباط نیست دیگه اینو از بچه هم بپرسی میگه بهت که داخل بدنته...الان شما با دستت نایژک مبادله ایتو تکون بده نمیتونی که داخل بدنته...و فقط همادمیره داخل و میاد همین....با محیط بیرون در ارتباط نیست مبادله ای -
Mahan Xodayi 2 ما داریم میگیم نایژک!!
نمیگیم بینیtelma خب چه ربطی داره؟؟بینی به نایژک ختم میشه دیگه
-
telma هوا از بیرون میاد یا نه؟؟؟؟هوا با مبادله ای در تماسع یا نه؟؟ینی میگید دارینه ای دقیقا نوک بینی هست پس باید بتونید بیارینش بیرون( باعرض معذرت جهت تفهیم شدن عرض کردم خودمم حالم بهم خورد:/)
Mahan Xodayi 2 اخه بعد از بینیی که نایژک مبادله ای نیس!
بعد از بینی بخش هادیه نه مبادله ای! -
ببین نایژک مبادله ای بصورت مستقیم با محیط بیرون در ارتباط نیست دیگه اینو از بچه هم بپرسی میگه بهت که داخل بدنته...الان شما با دستت نایژک مبادله ایتو تکون بده نمیتونی که داخل بدنته...و فقط همادمیره داخل و میاد همین....با محیط بیرون در ارتباط نیست مبادله ای -
Mahan Xodayi 2 اخه بعد از بینیی که نایژک مبادله ای نیس!
بعد از بینی بخش هادیه نه مبادله ای!telma شما چرا سعی میکنید نکات اول ابتدایی رو بگید؟؟؟ مبادله ای هادی هر چی همش ختم شده بینی هست یا نه؟؟
-
telma خب چه ربطی داره؟؟بینی به نایژک ختم میشه دیگه
Mahan Xodayi 2 ولی مستقیم نمیتونه با بیرون در تماس باشه قبول کن
-
telma خب چه ربطی داره؟؟بینی به نایژک ختم میشه دیگه
Mahan Xodayi 2 داری میگی ختم!
-
ببین نایژک مبادله ای بصورت مستقیم با محیط بیرون در ارتباط نیست دیگه اینو از بچه هم بپرسی میگه بهت که داخل بدنته...الان شما با دستت نایژک مبادله ایتو تکون بده نمیتونی که داخل بدنته...و فقط همادمیره داخل و میاد همین....با محیط بیرون در ارتباط نیست مبادله ای@Mr-Wick عیسی به دین خود موسی به دین خود من میگم هست و مطمئنم شما بگین نیست
-
@Mr-Wick عیسی به دین خود موسی به دین خود من میگم هست و مطمئنم شما بگین نیست
Mahan Xodayi 2 خب تا رفع اشکال صبر میکنم
یه تاپیک میزنم
تگت میکنم
استاد اینجا بیاد جواب بده
منم خودم از استادم میپرسم -
@Mr-Wick عیسی به دین خود موسی به دین خود من میگم هست و مطمئنم شما بگین نیست
Mahan Xodayi 2 موفق باشی عزیز
قصد بنده و بقیه رفع اشکاله با دلایل ولی وقتی کسی نخواد چیزیو قبول کنه نمیکنه...نیازی به بحث بیشتر نیستش...امیدوارم موفق باشین ممنونم از وقتتون که در اختیارمون گذاشتین -
Mahan Xodayi 2 موفق باشی عزیز
قصد بنده و بقیه رفع اشکاله با دلایل ولی وقتی کسی نخواد چیزیو قبول کنه نمیکنه...نیازی به بحث بیشتر نیستش...امیدوارم موفق باشین ممنونم از وقتتون که در اختیارمون گذاشتین@Mr-Wick کاملا صحیح میفرمایید از جواب مطمئن شدید لطفا منم تگ کنید به هر حال یکی از ما دچار کج فهمی شده:)
-
من سرچ کردم طبق گفته های مقاله های معتبر هم حتی هست ی نکته اضافی که گفته بود
^^ماستوسیت ها چند نوعن نوعی از انها در مخاط ها حضور دارند و باعث میشوند که ترشحات مخاطی افزایش یابد^^
این ینی استنباط من از متن کتاب درست بوده وبیگانه خوار داریم در بخش هادی و مبادله ای نمیدونم چرا شماها میگین نیست!!!!