ساختار پروتین
-
؟؟؟؟؟؟؟؟
Bio -
سلام وقتتون بخیر
گفته ساختار اول یا دوم دارند
نگفته که ساختار سوم ندارند !
همه ی پروتئین ها ساختار اول تا سوم خودشون رو دارند.
یعنی وقتی یه پروتئینی ساختار سوم خودش رو تشکیل میده، ساختار اول و دومش رو از دست که نمیده که بخوایم بگیم ساختار اول و دوم ندارند !
پس جمله ی کتاب یازدهم درسته و این دوتا متن هیچ تضادی باهم ندارن -
سلام وقتتون بخیر
گفته ساختار اول یا دوم دارند
نگفته که ساختار سوم ندارند !
همه ی پروتئین ها ساختار اول تا سوم خودشون رو دارند.
یعنی وقتی یه پروتئینی ساختار سوم خودش رو تشکیل میده، ساختار اول و دومش رو از دست که نمیده که بخوایم بگیم ساختار اول و دوم ندارند !
پس جمله ی کتاب یازدهم درسته و این دوتا متن هیچ تضادی باهم ندارنatena abolhasani نه نه جمله گفته بود همه پروتئین ها ساختار نسبی سوم را دارد این جمله از نظر من درست بود اما پاسخنامه گفته بود که غلط هست علتشم زده بود مه بعضی از پروتئین های منافذ راکیزه ساختار اول یا دوم دارند و سوم ندارن
-
atena abolhasani نه نه جمله گفته بود همه پروتئین ها ساختار نسبی سوم را دارد این جمله از نظر من درست بود اما پاسخنامه گفته بود که غلط هست علتشم زده بود مه بعضی از پروتئین های منافذ راکیزه ساختار اول یا دوم دارند و سوم ندارن
Mahan Xodayi 2 امکانش هست تست رو با پاسخ نامش رو بفرستین؟
-
Mahan Xodayi 2 امکانش هست تست رو با پاسخ نامش رو بفرستین؟
atena abolhasani حقیقت کتابو بستم بین اون همه تست یکم وقت گیره اگر میشه اطمینان کنید به جملاتم عین همون جمله هاس
-
atena abolhasani حقیقت کتابو بستم بین اون همه تست یکم وقت گیره اگر میشه اطمینان کنید به جملاتم عین همون جمله هاس
Mahan Xodayi 2 در ساختار پروتین گفته است:
خب پس طبق چیزی که میگید بنظرم غلط میشه
من گفتم بفرستین گفتم شاید میشه یه برداشت دیگه هم از تست ها داشته باشیم ولی اینکه پروتئینی فقط ساختار دوم داشته باشه رو من غلط میگیرم ولی بزارید همیار هم جواب بدن -
Mahan Xodayi 2 در ساختار پروتین گفته است:
خب پس طبق چیزی که میگید بنظرم غلط میشه
من گفتم بفرستین گفتم شاید میشه یه برداشت دیگه هم از تست ها داشته باشیم ولی اینکه پروتئینی فقط ساختار دوم داشته باشه رو من غلط میگیرم ولی بزارید همیار هم جواب بدنatena abolhasani بله همیار اگه جواب بدن....
منم مثل شما فک کردم کج خوانی داشتم اما از هر منظر نگا کردم گفته بود برخی از پروتئین های منافذ راکیزه ساختار اول یا دوم دارند -
-
-
@Mr. Wick
telma
ممنون میشم ی نگاهیی ب سوالا بندازین -
سلام
طبق کتاب دوازدهم همه پروتین ها حداقل سطح ساختاری سوم را دارند
اما من الان ی نکته در تستای فصل هفت یازدهم دیدم که نوشته برخی از پروتین های منافذ غشایی ساختار اول یا دوم دارند!!!!خب الان اینا نقض هم هستن که
تجربیا
دوازدهم
همیار
mehranmirzaeiMahan Xodayi 2 سلام مجدد
ببینید همه پروتئین ها
ساختار نهاییشون یا ساختا سوم هست یا چهارم
دقت کنید!
گفتم ساختار نهایی
ینی میتونه ساختار دوم باشه یا اول
میتونه ساختار نهایش سوم باشه
ینی هم اول هم دوم و داشته باشه
و همینطور متیونه ساختار نهاییش چهارم باشه -
Mahan Xodayi 2 سلام مجدد
ببینید همه پروتئین ها
ساختار نهاییشون یا ساختا سوم هست یا چهارم
دقت کنید!
گفتم ساختار نهایی
ینی میتونه ساختار دوم باشه یا اول
میتونه ساختار نهایش سوم باشه
ینی هم اول هم دوم و داشته باشه
و همینطور متیونه ساختار نهاییش چهارم باشهtelma پیام های پایینی رو ی نگاه بندازین اینجوری که شما میگید نیست برا همین گنگ مونده
-
telma پیام های پایینی رو ی نگاه بندازین اینجوری که شما میگید نیست برا همین گنگ مونده
Mahan Xodayi 2 دوست من
وقتی میگه ساختار سوم داره ینی هم اول هم دوم هم سوم
وقتی میگه ساختار اول یا دوم
ینی سومی وجود نداره
الان ابهام کجاس؟! -
Mahan Xodayi 2 دوست من
وقتی میگه ساختار سوم داره ینی هم اول هم دوم هم سوم
وقتی میگه ساختار اول یا دوم
ینی سومی وجود نداره
الان ابهام کجاس؟!telma ببینید جمله گفته بود که پروتئین های راکیزه سطح ساختاری سوم را دار و پاسخنامه زده بود غلط چرا؟؟چون معتقده مولف عزیز که ی سری پروتئین های موجود در منافذ راکیزه ساختار دو و یک دارند و سوم ندارند
-
telma ببینید جمله گفته بود که پروتئین های راکیزه سطح ساختاری سوم را دار و پاسخنامه زده بود غلط چرا؟؟چون معتقده مولف عزیز که ی سری پروتئین های موجود در منافذ راکیزه ساختار دو و یک دارند و سوم ندارند
Mahan Xodayi 2 نمیدونم .
-
سلام
طبق کتاب دوازدهم همه پروتین ها حداقل سطح ساختاری سوم را دارند
اما من الان ی نکته در تستای فصل هفت یازدهم دیدم که نوشته برخی از پروتین های منافذ غشایی ساختار اول یا دوم دارند!!!!خب الان اینا نقض هم هستن که
تجربیا
دوازدهم
همیار
mehranmirzaeiMahan Xodayi 2 حد اقل سطح ساختاری سوم چی میشه اول من این سئوالو از شما بپرسم
-
Mahan Xodayi 2 نمیدونم .
telma گفتین از استاد مهران میپرسین؟؟چطور میشه ازشون پرسید؟؟؟
-
Mahan Xodayi 2 حد اقل سطح ساختاری سوم چی میشه اول من این سئوالو از شما بپرسم
@Mr-Wick از بس اینو نوشتم امروز خسته سدم
سوال گفته بود که همه پروتئین های راکیزه سطح سوم را دارند
و زده بود غلط چرا؟؟چون میگه برخی از پروتئین ها سطح دوم یا حتی اول دارند فقط -
@Mr-Wick از بس اینو نوشتم امروز خسته سدم
سوال گفته بود که همه پروتئین های راکیزه سطح سوم را دارند
و زده بود غلط چرا؟؟چون میگه برخی از پروتئین ها سطح دوم یا حتی اول دارند فقط -
telma گفتین از استاد مهران میپرسین؟؟چطور میشه ازشون پرسید؟؟؟
Mahan Xodayi 2 نه منظورم تو رفع اشکاله