اصل برنولی
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
مزخرف نوشته
طبق اصل برنولی : P2<P3<P1ضمن اینکه نوشتی مستقیم و عکس، فکر میکنم عکس سوال 484 باشه و مستقیم سوال 483
-
مزخرف نوشته
طبق اصل برنولی : P2<P3<P1ضمن اینکه نوشتی مستقیم و عکس، فکر میکنم عکس سوال 484 باشه و مستقیم سوال 483
-
Sara_R صورت سوال ، سوالا را میفرستی🙏
-
Sara_R صورت سوال ، سوالا را میفرستی🙏
ghazal sharifpour عه وای عکس گرفته بودم یادم رف آپ کنم😂💔
-

-
Sara_R رابطه شون عکس نیست مستقیمه ولی این دو تا سوال کاملا متفاوت هستند در سوال اول توی لوله وسطی چون سطح مقطع بیشتره تندی کمتره در نتیجه فشار بیشتره حالا ما اگه سه نقطه همتراز اینجا در هر لوله در نظر بگیریم جون فشار در لوله وسطی بیشتره پس باید ارتفاع از مایعی هم که قرار داره از هر دو تا بشتر باشه
در سوال دوم فشار بالای لوله در تظر گرفته شده نه فشار درون مایع ما میدونیم که هر چی فشار بیشتر باشه بالای سطح لوله در نتیجه فشار بیشتری به مایع وارد میکنه و ارتفاع مایع پایین تره پس در این سوالم لوله وسطی چون تندی هوای بالای لوله بشتره پس فشار هوا کمتره در نتیجه ار تفاع مایع بالاتر قرار میگیره -
Sara_R رابطه شون عکس نیست مستقیمه ولی این دو تا سوال کاملا متفاوت هستند در سوال اول توی لوله وسطی چون سطح مقطع بیشتره تندی کمتره در نتیجه فشار بیشتره حالا ما اگه سه نقطه همتراز اینجا در هر لوله در نظر بگیریم جون فشار در لوله وسطی بیشتره پس باید ارتفاع از مایعی هم که قرار داره از هر دو تا بشتر باشه
در سوال دوم فشار بالای لوله در تظر گرفته شده نه فشار درون مایع ما میدونیم که هر چی فشار بیشتر باشه بالای سطح لوله در نتیجه فشار بیشتری به مایع وارد میکنه و ارتفاع مایع پایین تره پس در این سوالم لوله وسطی چون تندی هوای بالای لوله بشتره پس فشار هوا کمتره در نتیجه ار تفاع مایع بالاتر قرار میگیرهghazal sharifpour در واقع سوال اول فشار درون مایع را بررسی کرده که به ارتفاع بستگی داره و رابطه شون مستقیمه ولی سوال دوم فشار هوای بالای لوله را مقایسه کرده و ما میدونیم که هر چه فشار بالا لوله کمتر باشد ارتفاع مایع بالاار قرار میگیره
-
ghazal sharifpour در واقع سوال اول فشار درون مایع را بررسی کرده که به ارتفاع بستگی داره و رابطه شون مستقیمه ولی سوال دوم فشار هوای بالای لوله را مقایسه کرده و ما میدونیم که هر چه فشار بالا لوله کمتر باشد ارتفاع مایع بالاار قرار میگیره
ghazal sharifpour خیلی ممنونم لطف کردی😍🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
ghazal sharifpour خیلی ممنونم لطف کردی😍🌸
Sara_R ❤❤
-
Sara_R 483
-
Sara_R 483
Alireza Sedaghat نه پاسخنامه درست نوشته
سطح مقطع با سرعت رابطه عکس