b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
چند تا سوال
-
سلااام وقتتون خوش
خوب یک اینکه فرق ماده آلی و ترکیب آلی چیه؟ خصوصا تو فصل دو کتاب وقتی راجب ادویه ها میگه چند بار از لفظ ماده آلی ترکیب آلی مولکول آلی استفاده میکنه فرق اینا چین؟
دو اینکه چجوری واکنش های کتابو حفظ کنیم یادمون نره؟ انگار که با تکرار هم آدم یادش میره و خیلی فرارن فقط کلیاتش تو ذهن آدم میمونه اون همه فرمول و... یا خود فرمول های فصل اول شیمی دو تعداد پیوند و واکنش سوختنشونو و اینا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا -
-
به نظرم فرمول ها را حفظ نکنید سعی کنید که یاد بگیرید که چطوری بنویسید چون ممکن هست توی کنکور با اون حجم استرس درجا یادتون بره ولی اگر مفهوم را بلد باشید خیلی خیلی بهتر هست
-
arthur morgan
بله درسته. خیلی ممنون -
Mehrsa 14 «ترکیب آلی یا ترکیب اُرگانیک به گونهای از ماده و ترکیب شیمیایی (جامد-مایع-گاز) گفته میشود که در مولکولهای خود دارای کربن باشد. این تعریف عام نیست و شامل همه ترکیبات دارای کربن مانند کاربید، کربنات، سیانید و اکسیدهای سادهٔ کربن (کربن دیاکسید و کربن مونوکسید) نمیشود. ترکیبهای نامبرده شده با اینکه دارای کربن هستند اما در رده ترکیب معدنی قرار میگیرند. در گذشته معتقد بودند که مواد آلی موادی هستند که در آن یک موجود زنده نقش داشتهاست. سادهترین ترکیبات آلی (هیدرو کربن)ها هستند.»
منبع : https://fa.wikipedia.org/wiki/ترکیب_آلیترکیب آلی با ماده آلی با مولکول آلی تا جایی که من میدونم یکیه تنها در موقع به کار گیری هستش که مقداری فرق میکنه.
-
Alireza Sedaghat
آها خیلی ممنون میشم بگین. چون جایی که من دیدم فقط به کار برده تفاوتشونو نگفته. بعد گفتین فرقش تو کاربرده مثلا یعنی چه مدلی؟ -
Mehrsa 14 منظور من رو متوجه نشدی؛ با یک مثال توضیح میدم : توی فارسی وقتی می خوایم سوم شخص رو صدا کنیم میتونیم بگیم "او" که خیلی فرمال تر هستش اما میتونیم بگیم "وی" و این دوتا یک معنی رو میدن اما جایی که به کار می بریم فرق داره.
درمورد کتاب :
-
Alireza Sedaghat
آها خیلی ممنون یعنی یکی ان در واقع کلا -
Alireza Sedaghat بله
-