شار
-
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
-
Sara_R
سیلاام گلیی🥰🧡خوبیی؟
مال یازدهمه؟
آخه نیروی محرکه و همه آشناس ولی تاحالا نمودارشو ندیدم🤔 -
Sara_R
ممنونن منم خوبمم🧡🌱
آها آره نرسیدیم خیلی ممنون که گفتی یه لحظه فکر کردم مال فصل دوعه -
Sara_R سلام، اون منفی ای که توی رابطه قانون فارادی هس، مربوط میشه به قانون لنز که یکم جلوتر از همین مبحثه و باهاش میشه جهت جریان القایی یا نیروی محرکه رو تشخیص داد ! پس اگه بخوایم مساحت زیر نمودار نیروی محرکه-زمان رو بگیم همون دلتا شاره و نه منفیش ! نمودار هم فکر کنم درست باشه چون تو فرمول شار اگه زوایه ای داشته باشیم کسینوسش رو حساب میکنیم و قرار میدیم پس نمودارش هم باید کسینوسی باشه که هست (البته که اینجا تغییرات شاره ولی به هر حال نمودارش کسینوسیه) !
-
Sara_R فک کنم نمودار اپسیلون بر حسب زمان هم طبق فرمول محاسبه ی AC درست باشه، چون سینوس دو پی تی اُم تو رابطهه بود و اینجا هم نمودارو سینوسی کشیده !
-
Sara_R سلام، اون منفی ای که توی رابطه قانون فارادی هس، مربوط میشه به قانون لنز که یکم جلوتر از همین مبحثه و باهاش میشه جهت جریان القایی یا نیروی محرکه رو تشخیص داد ! پس اگه بخوایم مساحت زیر نمودار نیروی محرکه-زمان رو بگیم همون دلتا شاره و نه منفیش ! نمودار هم فکر کنم درست باشه چون تو فرمول شار اگه زوایه ای داشته باشیم کسینوسش رو حساب میکنیم و قرار میدیم پس نمودارش هم باید کسینوسی باشه که هست (البته که اینجا تغییرات شاره ولی به هر حال نمودارش کسینوسیه) !
Disgustion 1 اها ممنونم لطف کردید🌸
نمیدونم چرا انگار یادمه وقتی نمودار نیرومحرکه رو از روی شار میکشیدیم قرینش میکیردیم
شاید اشتباه تو ذهنمه
هنوز به تست های این قسمت نرسیدم
اگه به تناقض خوردم دوباره ازتون میپرسم🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
در مورد نمودار نیروی محرکه طبق این فرمول کتاب منفی

و برای نمودار شار زمان منفی مشتق نمودار میشه نیروی محرکه تقسیم بر N - زمان -
Disgustion 1 اها ممنونم لطف کردید🌸
نمیدونم چرا انگار یادمه وقتی نمودار نیرومحرکه رو از روی شار میکشیدیم قرینش میکیردیم
شاید اشتباه تو ذهنمه
هنوز به تست های این قسمت نرسیدم
اگه به تناقض خوردم دوباره ازتون میپرسم🌸Sara_R تو ادامه فصل وقتی میخوایم جریان متناوب یا نیروی محرکه ای که باعث جریان متناوب شده رو حساب کنیم تو فرمولش سینوس میبینیم و به همین خاطر نمودارش سینوسیه ! اگه سوالی پیش اومد حتما بپرسین !
-
Disgustion 1
Hooman Ghasemi
ممنونم🌸