مواد قلیایی
-
telma چیکار تست دارین؟؟پاسحنامه که جواب ننوشتخ سوالم تایپ کردم خب:/ برم بین اون همه تست بگردم بازم؟؟
Mahan Xodayi 2
داداش ببین من الان جزوه ای آقای موقاری رو گفته برات تایپ میکنم
ببین چیزی متوجه میشی یا نتست جالبیه و چالش برانگیز
-
telma چیکار تست دارین؟؟پاسحنامه که جواب ننوشتخ سوالم تایپ کردم خب:/ برم بین اون همه تست بگردم بازم؟؟
Mahan Xodayi 2 یه کار دارم دیگه
اره شب بگرد تست و بفرس -
Mahan Xodayi 2 یه کار دارم دیگه
اره شب بگرد تست و بفرسtelma :/اوکی
-
Mahan Xodayi 2 بین اونهمه تست نیس دیگه
فصل تولید مثل
گفتار اول -
Mahan Xodayi 2
داداش ببین من الان جزوه ای آقای موقاری رو گفته برات تایپ میکنم
ببین چیزی متوجه میشی یا نتست جالبیه و چالش برانگیز
Alireza Varamanzar دستت درد نکنه بفرس
️
-
telma :/اوکی
Mahan Xodayi 2 افرین
-
Mahan Xodayi 2 بین اونهمه تست نیس دیگه
فصل تولید مثل
گفتار اولtelma خودش اونهمه تسته
-
telma خودش اونهمه تسته
Mahan Xodayi 2 خب دور این یه خط کشیدی دیگه حتما
-
Mahan Xodayi 2 خب دور این یه خط کشیدی دیگه حتما
telma کتاب اونقد خط خطی خط دور اینو نمیشه دید:/
بازم میگردم میفرسم -
Mahan Xodayi 2
اسپرم ها وارد لوله طویل دیگری به نام اسپرم بر می شوند.
از هر بیضه یک لوله اسپرم بر خارج و وارد محوطه شکمی می شود.
هر کدام از لوله های اسپرم بر در حین عبور از کنار و پشت اندامی که در دستگاه تناسلی نیست ترشحات غده وزیکول سمینال(کیسه های منی) را دریافت می کند.آقا کار وزیکول سمینال چیه؟
این غدد،مایع غنی(فقط ن)از فروکتوز را به اسپرم اضافه می کنند.
آقا غنی ینی چی؟
یعنی پُر
آقا ینی فقط قند(فروکتوز) نیست؟
ن.چیز دیگه ای هم هستواژه غنی را برای زمانی به کار می بریم که یک مایعی باشد و به همراه چیز های دیگر
پس:
یک مایعات را می ريزد که پر از (قند شش کربنه) فروکتوز است ولی این به این معنا نیست که فقط قند(فروکتوز)باشد
مثلا آمینواسیدها،ویتامین C و ... است(کنکور نمیاد)آقا حالا برای چی؟
الان جوابتو با سوال میدم
مگه اسپرم زنده نی؟مگه نباید انرژی داشته باشه؟
در اپیدیدیم اسپرم ها به بلوغ می رسند یعنی بارور می شد و وقتی تونایی حرکت را به دست می آورد الان قدرت باروری دارند.چون در لقاح این مهم هست که اسپرم بتواند حرکت کند و همانطور که میدانیم بیشترین انرژی که مصرف می شود در دُم است(تأمین انرژی )فروکتوز انرژی لازم را برای فعالیت(حرکت)اسپرم را فراهم می کند.
دو مجرای اسپرم بر در،زیر مثانه (پشت و کنار ن)وارد غده پروستات شده و به میزاره متصل می شود
نکته:
مثانه اندامی است که جزو دستگاه تناسلی نيست.در مرد به طور طبیعی ۲ تا مجرا اسپرم بر دارد که حاوی اسپرم ها و غنی از فروکتوز(توسط غده وزیکول سمینال)است.وقتی که ادامه می دهد این ۲ تا مجرا از زیر مثانه وارد غده پروستات می شود و تقریبا در قسمت میانی پروستات می آیند و در آنجا به میزراه(نه میزنای)می روند.
چرا آقا؟
در مرد ها بر خلاف زن ها،بعد از پروستات،هم مجرای ادراری و هم مجرای تناسلی مشترک استغده پروستات به اندازه یک گردو است و حالت اسفنجی دارد
نکته:
واژه غده ها برای پروستات غلط استیکی غده پروستات داریم و دو تا(یعنی یک جفت)غده وزیکول سمینال داریم و هم چنین پیاز میزراهی هم دو تا یا یک جفت است.
پس در مجموع ۵ تا.غده پروستات با ترشح مایع شیری رنگ و قلیایی به خنثی کردن مواد اسیدی موجود در اسپرم به سمت گامت ماده کمک میکند.
چرا؟
در محیط اسیدی سلولهای اسپرم منجر به مرگ می شود.به خاطر همین غده پروستات این وظیفه را بر عهده دارد.
چون دستگاه تناسلی خانم ها اسیدی است پس باید به خوبی لقاح دهند.بعد از پروستات یک جفت یا دو تا پیاز میزراهی نیز به میزاره متصل است.این غده به اندازه نخود فرنگی است.این غده ها ترشحات قلیایی و روان کننده ای و چسبناک را به مجرا اضافه می کند.
آقا پروستات ترشحات قلیایی رو انجام میده.خب چه دلیلی داره که پیاز میزراهی مواد قلیایی رو ترشح کنه؟
این میزراه مجرا خروجی از مردان و برخلاف زنان است.ادرار خاصیت اسیدی دارد.این مایع قلیایی پیاز میزراهی اثر اسیدی که آخرین بار ادرار کرده را خنثی می کند.یکی از نقش های ترشحات پیاز میزراهی در بحث نگه داشتن و محافظت از میزراه نقش دارد
چرا؟
شاید مثلا از طریق میزراه میکروب و آشغالی وارد شود تا اسپرم ها بتوانند از محیط سالم به بیرون روند و اگه هم گرسنه شد یه مشت پسته و یه مشت گردو و ... هم به اسپرم بدهبه مجموع ترشحات سه غده که اسپرم ها از طریق میزراه به بیرون از بدن منتقل می شوند،مایع منی گفته می شود اما اسپرم جزو مایع منی نیست ولی به همراه ترشحات این ۳ غده به بیرون از بدن می رود.
مایع منی دارای فعالیت زیستی نیست.
در آخر هم نمودار کشیدم و عکسشو برات فرستادم
اولین و آخرین ترشحی که به اسپرم وارد می شود به ترتیب وزیکول سمینال و پیاز میزراهی می باشد.
توی این درس ما سراغ ۵ تا غده برون ریز که ۳ نوع هستند را بررسی کردیم
تامام
-
Alireza Varamanzar دستت درد نکنه بفرس
️
Mahan Xodayi 2 فرستادم
-
Mahan Xodayi 2
اسپرم ها وارد لوله طویل دیگری به نام اسپرم بر می شوند.
از هر بیضه یک لوله اسپرم بر خارج و وارد محوطه شکمی می شود.
هر کدام از لوله های اسپرم بر در حین عبور از کنار و پشت اندامی که در دستگاه تناسلی نیست ترشحات غده وزیکول سمینال(کیسه های منی) را دریافت می کند.آقا کار وزیکول سمینال چیه؟
این غدد،مایع غنی(فقط ن)از فروکتوز را به اسپرم اضافه می کنند.
آقا غنی ینی چی؟
یعنی پُر
آقا ینی فقط قند(فروکتوز) نیست؟
ن.چیز دیگه ای هم هستواژه غنی را برای زمانی به کار می بریم که یک مایعی باشد و به همراه چیز های دیگر
پس:
یک مایعات را می ريزد که پر از (قند شش کربنه) فروکتوز است ولی این به این معنا نیست که فقط قند(فروکتوز)باشد
مثلا آمینواسیدها،ویتامین C و ... است(کنکور نمیاد)آقا حالا برای چی؟
الان جوابتو با سوال میدم
مگه اسپرم زنده نی؟مگه نباید انرژی داشته باشه؟
در اپیدیدیم اسپرم ها به بلوغ می رسند یعنی بارور می شد و وقتی تونایی حرکت را به دست می آورد الان قدرت باروری دارند.چون در لقاح این مهم هست که اسپرم بتواند حرکت کند و همانطور که میدانیم بیشترین انرژی که مصرف می شود در دُم است(تأمین انرژی )فروکتوز انرژی لازم را برای فعالیت(حرکت)اسپرم را فراهم می کند.
دو مجرای اسپرم بر در،زیر مثانه (پشت و کنار ن)وارد غده پروستات شده و به میزاره متصل می شود
نکته:
مثانه اندامی است که جزو دستگاه تناسلی نيست.در مرد به طور طبیعی ۲ تا مجرا اسپرم بر دارد که حاوی اسپرم ها و غنی از فروکتوز(توسط غده وزیکول سمینال)است.وقتی که ادامه می دهد این ۲ تا مجرا از زیر مثانه وارد غده پروستات می شود و تقریبا در قسمت میانی پروستات می آیند و در آنجا به میزراه(نه میزنای)می روند.
چرا آقا؟
در مرد ها بر خلاف زن ها،بعد از پروستات،هم مجرای ادراری و هم مجرای تناسلی مشترک استغده پروستات به اندازه یک گردو است و حالت اسفنجی دارد
نکته:
واژه غده ها برای پروستات غلط استیکی غده پروستات داریم و دو تا(یعنی یک جفت)غده وزیکول سمینال داریم و هم چنین پیاز میزراهی هم دو تا یا یک جفت است.
پس در مجموع ۵ تا.غده پروستات با ترشح مایع شیری رنگ و قلیایی به خنثی کردن مواد اسیدی موجود در اسپرم به سمت گامت ماده کمک میکند.
چرا؟
در محیط اسیدی سلولهای اسپرم منجر به مرگ می شود.به خاطر همین غده پروستات این وظیفه را بر عهده دارد.
چون دستگاه تناسلی خانم ها اسیدی است پس باید به خوبی لقاح دهند.بعد از پروستات یک جفت یا دو تا پیاز میزراهی نیز به میزاره متصل است.این غده به اندازه نخود فرنگی است.این غده ها ترشحات قلیایی و روان کننده ای و چسبناک را به مجرا اضافه می کند.
آقا پروستات ترشحات قلیایی رو انجام میده.خب چه دلیلی داره که پیاز میزراهی مواد قلیایی رو ترشح کنه؟
این میزراه مجرا خروجی از مردان و برخلاف زنان است.ادرار خاصیت اسیدی دارد.این مایع قلیایی پیاز میزراهی اثر اسیدی که آخرین بار ادرار کرده را خنثی می کند.یکی از نقش های ترشحات پیاز میزراهی در بحث نگه داشتن و محافظت از میزراه نقش دارد
چرا؟
شاید مثلا از طریق میزراه میکروب و آشغالی وارد شود تا اسپرم ها بتوانند از محیط سالم به بیرون روند و اگه هم گرسنه شد یه مشت پسته و یه مشت گردو و ... هم به اسپرم بدهبه مجموع ترشحات سه غده که اسپرم ها از طریق میزراه به بیرون از بدن منتقل می شوند،مایع منی گفته می شود اما اسپرم جزو مایع منی نیست ولی به همراه ترشحات این ۳ غده به بیرون از بدن می رود.
مایع منی دارای فعالیت زیستی نیست.
در آخر هم نمودار کشیدم و عکسشو برات فرستادم
اولین و آخرین ترشحی که به اسپرم وارد می شود به ترتیب وزیکول سمینال و پیاز میزراهی می باشد.
توی این درس ما سراغ ۵ تا غده برون ریز که ۳ نوع هستند را بررسی کردیم
تامام
Alireza Varamanzar واقعا لطف کردی هم مرور بود و هم پر از نکته
️
ولی بازم تحلیل گزینه یک بمونه نظر دوستان رو داشته باشیم -
راستش نمیتونم اون همه کامنت بخونم..!
یک غلطه؟؟ -
Alireza Varamanzar واقعا لطف کردی هم مرور بود و هم پر از نکته
️
ولی بازم تحلیل گزینه یک بمونه نظر دوستان رو داشته باشیمMahan Xodayi 2
خواهش میکنم
میگم به جواب سوالت رسیدی؟
حتما -
یک غلطه؟؟خانومِ_دوست_داشتنی
گ ۲ هم غلطه -
خانومِ_دوست_داشتنی
گ ۲ هم غلطهAlireza Varamanzar آها
آره
من فکر کردم تست دو گزینه ای (خودش دوتای دیگه رو حذف کرده ) برای همین 2 رو چک نکردم..!
توضیحی که برای دو دادن بقیه چیه؟؟ -
Alireza Varamanzar آها
آره
من فکر کردم تست دو گزینه ای (خودش دوتای دیگه رو حذف کرده ) برای همین 2 رو چک نکردم..!
توضیحی که برای دو دادن بقیه چیه؟؟خانومِ_دوست_داشتنی آها
من نظر خودمو گفتم و بقیه هم نظر دادنحالا باید به یه جواب درست برسیم
یه دو یا سه تا پیام پایین تر من توضیحات کل بخش اون قسمتو دادم
میتونی بخونی -
Mahan Xodayi 2
خواهش میکنم
میگم به جواب سوالت رسیدی؟
حتماAlireza Varamanzar راستش بیشتر گنگ شدم الان ترشحات پروستات اثرات ادرار رو خنثی نمیکنه؟؟؟ولی پیازی این کارو میکنه؟؟؟؟؟؟
-
یک غلطه؟؟خانومِ_دوست_داشتنی چرا میگید یک غلطه؟؟تخلیلتون رو بگید
-
خانومِ_دوست_داشتنی چرا میگید یک غلطه؟؟تخلیلتون رو بگید
Mahan Xodayi 2 خب
کدوم غده ها مواد قلیایی ترشح میکنن؟ پروستات و پیازی میزراهی
مواد قلیاییِ پروستات هیچ نقشی توی خنثی کردن ادار میزراه ندارن ، میرن اسیدیته درون واژن رو خنثی میکنن
اون مواد پیازی میزراهی ان که که کاربردشون واسه میزراهِ
2 درسته ، آره؟؟
چون مثل اینکه بقیه غلط گرفتن ، اگه غلط دلیلشو بهم بگو لطفا.