7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
اکسایش _ فصل ۵ دوازده
-
سلام ، ازاد شدن co² توی فرایند های این فصل میتونیم بگیم طی اکسایشه؟
@تجربیا کنکور سرنوشت @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
Mohamad Saleh Hasanzadeh در اکسایش _ فصل ۵ دوازده گفته است:
سلام ، ازاد شدن co² توی فرایند های این فصل میتونیم بگیم طی اکسایشه؟
@تجربیا کنکور سرنوشت @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسلام
بله
پیروات اکسایش می یابه و co2ازاد میکنه و میشه استیل
ترکیب ۶ کربنی اکسایش میابه و co2 آزاد میکنه ومیشه ترکیب ۵ کربنی
ترکیب ۵ کربنه اکسایش میابه و co2 آزاد میکنه و میشه ترکیب ۴ کربنی -
Mohamad Saleh Hasanzadeh
سلام اره -
Mohamad Saleh Hasanzadeh
سلام ...خیر
همونجوری که توی شیمی هم هست اکسایش یعنی از دست دادنالکترون
تو کتاب هرجایی که از لفظ اکسایش استفاده میکنه یعنی اونمولکول الکترون از دست داده... -
mohammad dehghanireplied to حبه انگور_ on آخرین ویرایش توسط mohammad dehghani انجام شده
حبه انگور_ دوست عزیز چرا خیر؟ خودتون هم دارید میگید
وقتی پیرووات CO2 از دست میده اکسایش هم میکنه که الکترون آزاد شده باعث کاهش +NAD میشه
در چرخه کربس هم در هر دو باری که CO2 ازدست میده اکسایش هم پیدا میکنه که باعث تولید NADH میشه (البته اینو تو کتاب مستقیما نگفته ولی آقای موقاری در کلیپاشون با رجوع به کتاب نظام قدیم اشاره کردن )
بنابراین جواب میشه بله. -
mohammad dehghani خیر
طی اکسایش NADH و یا FADH2 تولید میشن و هیچ ربطی نداره به ازاد شدن co2
نگاه در یک جاهایی مولکول هم اکسایش میابد و الکترون ازاد میکنه و هم یک کربن بصورت کربن دی اسید ازاد میکنه.... اما این دو، دو مقوله جدا از هم هستن
اگر برید چرخه کربس رو بطور کامل بررسی کنین متوجه میشین این چرخه از پنج بخش تشکیل شده که در دو بخش اون، مولکول هم اکسایش میابه و الکترون از دست میده و هم co2 ازاد میکنه اما در دو بخش انتهایی چرخه کربس، مولکول چهار کربنی فقط اکسایش میابه و باعث تولیدNADH وFADH2میشه و هیچ کربن دی اکسیدی ازاد نمیکنه.... پس نمیتونیم بگیم طی اکسایش co2 ازاد میشه!
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم... -
حبه انگور_ بله منم منظورم این نیست که طی هر اکسایشی CO2 آزاد میشه بلکه برعکس هر CO2 ای که آزاد میشه طی فرایند اکسایشه (در این فصل) در بالا هم این سوال رو پرسیده بودن وگرنه حرف شما کاملا درسته و آزاد شدن CO2 هیچ ربطی به اکسایش نداره
-
Alireza Varamanzar چطور میگید اره؟!؟
لطف کنید یه توضیح بدین -
Alireza Varamanzar خب میدونم
طی اکسایشه؟! -
telma خیر، زمانی که کربن دی اکسید از پیرووات جدا میشه هیدروژنایی که تو پیرووات بهش متصل بودن باهاش جدا نمیشن و نمیتونن تو پیرووات هم بمونن ! بنابراین به صورت دو تا پروتون و دوتا الکترون از پیرووات جدا میشن ! که از دست دادن الکترون یعنی اکسایش ! پس آزاد شدن کربن دی اکسید طی اکسایش نیست بلکه اکسایش طی فرایند ازاد شدن کربن دی اکسیده !
-
Disgustion 1 اها ممنون!
-
Mohamad Saleh Hasanzadeh دانش آموزان آلاءreplied to mohammad dehghani on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammad dehghani در اکسایش _ فصل ۵ دوازده گفته است:
حبه انگور_ دوست عزیز چرا خیر؟ خودتون هم دارید میگید
وقتی پیرووات CO2 از دست میده اکسایش هم میکنه که الکترون آزاد شده باعث کاهش +NAD میشه
در چرخه کربس هم در هر دو باری که CO2 ازدست میده اکسایش هم پیدا میکنه که باعث تولید NADH میشه (البته اینو تو کتاب مستقیما نگفته ولی آقای موقاری در کلیپاشون با رجوع به کتاب نظام قدیم اشاره کردن )
بنابراین جواب میشه بله. -
Mohamad Saleh Hasanzadeh دانش آموزان آلاءreplied to mohammad dehghani on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammad dehghani این نکته برای تخمیر الکلی صدق نمیکنه فکر کنم چون توی اون مرحله که co² درست میشه ما شاید هیچ اکسایش کاهشی نیستیم .
-
S.mahdi Mohammadi دانش آموزان آلاءreplied to Mohamad Saleh Hasanzadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohamad Saleh Hasanzadeh همانا بدانید و آگاه باشید که نمیتوان گفت ضمن اکسایش پیرووات در تخمیر الکی NAD+ تولید میشود.
زیرا این عمل بین دو مولکول اتانال و اتانول انجام میپذیرد!
پیرووات اکسایش کردندی، به اتانال تبدیل شدندی، اتانال الکترونی چند از NADH بی نوا قاپیدندی، و در نهایت اتانال به اتانول و NADH به NAD+ تبدیل شدندی...