تست خیلی چموش که اختلاف نظر حتی تو بین دبیرا ایجاد کرد
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
من معمولا چیزاییو اینجا میزارم که واقعا چالشی هستن تو نوبه خودش و حتی دبیرا هم نتونستن منطقی برخورد کنن و سلیقه ای جواب دادن...
لطفا هرکسی که میخواد پاسخ تست رو بده کامل مطمئن باشه که اسپم زیاد نشه تو این تست چون میدونم نظرات متفاوت خواهد بود.
جوابیکه مولف داده اصلا ارزش پشم هم نداره چون نقض میشه.
ممنونم از راهنماییتون
️
-
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
من معمولا چیزاییو اینجا میزارم که واقعا چالشی هستن تو نوبه خودش و حتی دبیرا هم نتونستن منطقی برخورد کنن و سلیقه ای جواب دادن...
لطفا هرکسی که میخواد پاسخ تست رو بده کامل مطمئن باشه که اسپم زیاد نشه تو این تست چون میدونم نظرات متفاوت خواهد بود.
ممنونم از راهنماییتون
️
@Mr-Wick میشه ۱
-
@Mr-Wick میشه ۱
حسین حسین پور همین؟تموم شد؟داداش میگم همه اختلاف نظر دارن با منطق و دلیل لطفا نظر بدین
-
سلام
من میگم گزینه دو درست هست
قسمت الف = پلاسما (خوناب) و ب= سوال های خونی هستن
چون در 93% کربن دی اکسید گلبول های قرمز نقش دارند@Alzahra-Daftar بیشتر کربن دی اکسید بصورت یون بی کربنات خارج میشه چاپ های قبلی میگفتن 70% الان میگن بیشتر
بیکربناتم با پلاسما حمل میشه میره تو شش ها و پر میکشه میره بیرون.
️
-
حسین حسین پور همین؟تموم شد؟داداش میگم همه اختلاف نظر دارن با منطق و دلیل لطفا نظر بدین
@Mr-Wick پاسخنامه هم زده یک؟؟؟؟اتفاقا من یک و چهار رو حذف کرده بودم:/
-
@Mr-Wick پاسخنامه هم زده یک؟؟؟؟اتفاقا من یک و چهار رو حذف کرده بودم:/
Mahan Xodayi 2 از نظر من که سئوال غلطه...
میخوام فقط تحلیل های بقیه دوستان رو بدونم شماهم تحلیلتونو لطف کنید -
میخوام فقط تحلیل های بقیه دوستان رو بدونم شماهم تحلیلتونو لطف کنید@Mr-Wick در تست خیلی چموش که اختلاف نظر حتی تو بین دبیرا ایجاد کرد گفته است:
مسخوام فقط تحلیل های بقیه دوستان رو بدونم شماهم تحلیلتونو لطف کنیدببینید پلاسما شامل اب مواد معدنی دفعی و یونهاست پس متابولیسم نداره هیچ ژن و طبیعتاً هورمون هم نمیسازد ببینید ممکنه هورمون دیده بشه ولی اینکه بسازن اصن سلولی نیست که بسازه پی یک و چهار پر
بین دو وسه بنظرم سه درسته حالا چرا؟؟چون بافت پیوندی هست و طبق فصل دو گفتار یک بافت پیوندی سلولهاش قادر است تمام ماده زمینه خود را بسازند -
@Mr-Wick در تست خیلی چموش که اختلاف نظر حتی تو بین دبیرا ایجاد کرد گفته است:
مسخوام فقط تحلیل های بقیه دوستان رو بدونم شماهم تحلیلتونو لطف کنیدببینید پلاسما شامل اب مواد معدنی دفعی و یونهاست پس متابولیسم نداره هیچ ژن و طبیعتاً هورمون هم نمیسازد ببینید ممکنه هورمون دیده بشه ولی اینکه بسازن اصن سلولی نیست که بسازه پی یک و چهار پر
بین دو وسه بنظرم سه درسته حالا چرا؟؟چون بافت پیوندی هست و طبق فصل دو گفتار یک بافت پیوندی سلولهاش قادر است تمام ماده زمینه خود را بسازندMahan Xodayi 2 نه درست نیست سه
چون گفته هماتوکریت همه مواد خونابو میسازت درصورتیکه،هماتوکریت نمیتونه که آب قسمت خوناب رو تولید کنه همونطور که میدونین بیشتر از 90درصد خوناب آبه
پس اونم رده -
Mahan Xodayi 2 نه درست نیست سه
چون گفته هماتوکریت همه مواد خونابو میسازت درصورتیکه،هماتوکریت نمیتونه که آب قسمت خوناب رو تولید کنه همونطور که میدونین بیشتر از 90درصد خوناب آبه
پس اونم رده@Mr-Wick خب پس دوعه نه؟؟؟؟یک و چهار که نیست
بین دو و سه به یک میزان احتمال میدم
پاسخنامه کدوم رو زده؟؟شتید من نتونم رد کنم خب؟؟میشه بگید؟؟ -
@Mr-Wick خب پس دوعه نه؟؟؟؟یک و چهار که نیست
بین دو و سه به یک میزان احتمال میدم
پاسخنامه کدوم رو زده؟؟شتید من نتونم رد کنم خب؟؟میشه بگید؟؟Mahan Xodayi 2 زده 2 ولی 2هم غلطه مسلمون
چون 70% کربن دی اکسید بصورت بی کربنات با پلاسما میره تو شش ها و اونجا به کربن دی اکسید تبدیل میشه و پر میکشه بیرون -
تا شب عید اختلافاتو حل کنید
نذارید اینطور بمونه -
نذارید اینطور بمونهDr Aryan 0
اختلافی نیس داداش
شما نظرتو بگوببینیم جریان این تسته چیه
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
ممنونم از راهنماییتون
️
@Mr-Wick کربن دی اکسید حمل شده که بیشتر داخل پلاسما هست. ۲ پر
ژن هم که نداره پلاسما
راجب همه ی مواد خوناب باید بگم که هورمون ها هم به خون میریزن=)
میمونه گزینه ی ۱
که از جهاتی میتونه درست باشه چون بالاخره اکسیژن رسانی و مواد و ایناست
نمیشه گفت ۱ درسته
ولی خب از ۲ و ۳ و ۴ درست تره -
ژن هم که نداره پلاسما
میمونه گزینه ی ۱
نمیشه گفت ۱ درسته
ولی خب از ۲ و ۳ و ۴ درست ترهحسین حسین پور تقریبا موافقم ولی دقت کنین که گفته در فرد سالم
خوناب و پلاسما جفتش میتونه تو هورمون ساری نقش داشته باشه
پلاسما با افزایش فشارخون و باعث میشه آلدوسترون ساخته بشه و بیاد توخون و کاهش بده افزایش فشار رو
هماتوکریتم هورمون اریتروپویتین از کبد و کلیه رو باعث میشهاینم نمیشه نظر داد چون واقعا تست یکم ایراد فنی داره...پس یک هم درست نیست
-
نذارید اینطور بمونه -
M Mr. Wick marked this topic as a regular topic on
-
Mahan Xodayi 2 زده 2 ولی 2هم غلطه مسلمون
چون 70% کربن دی اکسید بصورت بی کربنات با پلاسما میره تو شش ها و اونجا به کربن دی اکسید تبدیل میشه و پر میکشه بیرون@Mr-Wick ۷۰-۹۳هستشا
-
ژن هم که نداره پلاسما
میمونه گزینه ی ۱
نمیشه گفت ۱ درسته
ولی خب از ۲ و ۳ و ۴ درست ترهحسین حسین پور ببینید ۷۰درصد پلاسما حمل میکنه ولی غیر مستقیم۹۳ درصد توسطRBCحمل میشه
-
@Mr-Wick ۷۰-۹۳هستشا
Mahan Xodayi 2 نه
ببین اونیکه متعلق به پلاسماست 70%
ولی خب اونیکه مشا میگی 93% خودش 70 درصدش بیکربناته خب!