نمونه های موفقیت چهارماهه
-
سلام بچه ها میشه افرادی که چهارماهه تو کنکور نتیجه ی دلخواهشون و گرفتن و شروع صفرهم بودن و معرفی کنید؟هرچی توی گوگل میگردم نیست میخوام انگیزه بگیرم
ممنون میشم لطفاً هرکس و میشناسید معرفی کنید
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh کلیپای صفرتاصد استاد موقاریو دیدین؟
ی جاییش میگن ک دقیق یادم نی فک کنم راجب هم خابگاهیشون بوده ک پزشکی میخوندن
دانش اموز متوسطی هم بودن
از زبون همون شخص میگن ک((اسفند ماه بود ک مشاور مدرسمون داشت میرفت منم ک گفتم درس نمیخونم حداقل برم باهاش خدافظی کنم
رفتم مدرسه بگو بخندو یکم حرف زدیمو مشاورمون همینجوری داش نگام میکرداخرش ک داشت میرف بهم گف
فلانی چهار ماه دیگه تویی و مدادتو ایندت
حالا خودت ببین چکار میکنیمیگف ک این حرفش خیلی رو من اثر کردو کلا تو ذهنم همین حرفش بود از همونجا شروع کردم ب خوندن و ی رتبه خوب و تهش شد دانشجوی پزشکی🥲))
البته خود استاد خیلی بهتر تعریف میکنن و هیلی ب ادم انگیزه میدن اگه راه ابریشمی هم هستی هم تو فرسنگای اول میگن هم تو کلیپای صفر یکی فرسنگا
اگه واقعا هدف داشته باشید و بخاید هر چیزی ممکنه
اینم بگم ک تا وقتی دنبال انگیزه برای شروع باشید نمیتونید شروع کنید
وقتی شروع کردید و روز ب روز پیشرفت خودتونو دیدید انگیزتونم بیشتر میشه برای ادامه راه و تهش میشه رسیدن ب هدفتون -
Bahar Gh سلام و وقت بخیر
امیر هوشنگ شکرانی (اگر اشتباه نکنم) دی ماه از سربازی برگشت و با معدل ۱۲ دبیرستان شروع صفر از دی دندان پزشکی شهید بهشتی آورد و با معدل ۲۰ از دانشگاه فارغ التحصیل شدن
ولی یه اراده ی خیلییی محکم میخواد اینکه از لحضه لحضه این ماه ها استفاده کنی ...اسما نادری من درسارو زود یاد میگیرم از این نظر هوشم خوبه و فقط پزشکی یا دارو یزد میخوام روزانه منطقه سه هستم تهرانم نمیخوام شهر خودم میخوام رتبه زیر هزار میخواد یزد
-
Bahar Gh کلیپای صفرتاصد استاد موقاریو دیدین؟
دانش اموز متوسطی هم بودن
از زبون همون شخص میگن ک((اسفند ماه بود ک مشاور مدرسمون داشت میرفت منم ک گفتم درس نمیخونم حداقل برم باهاش خدافظی کنم
رفتم مدرسه بگو بخندو یکم حرف زدیمو مشاورمون همینجوری داش نگام میکرداخرش ک داشت میرف بهم گف
حالا خودت ببین چکار میکنیمیگف ک این حرفش خیلی رو من اثر کردو کلا تو ذهنم همین حرفش بود از همونجا شروع کردم ب خوندن و ی رتبه خوب و تهش شد دانشجوی پزشکی🥲))
البته خود استاد خیلی بهتر تعریف میکنن و هیلی ب ادم انگیزه میدن اگه راه ابریشمی هم هستی هم تو فرسنگای اول میگن هم تو کلیپای صفر یکی فرسنگا
وقتی شروع کردید و روز ب روز پیشرفت خودتونو دیدید انگیزتونم بیشتر میشه برای ادامه راه و تهش میشه رسیدن ب هدفتون -
اسما نادری
سهمیه که نداشته؟!azizian sarchogha نمیدونم
-
اسما نادری من درسارو زود یاد میگیرم از این نظر هوشم خوبه و فقط پزشکی یا دارو یزد میخوام روزانه منطقه سه هستم تهرانم نمیخوام شهر خودم میخوام رتبه زیر هزار میخواد یزد
Bahar Gh بخون ان شاءالله که بشه:)
-
اسما نادری من درسارو زود یاد میگیرم از این نظر هوشم خوبه و فقط پزشکی یا دارو یزد میخوام روزانه منطقه سه هستم تهرانم نمیخوام شهر خودم میخوام رتبه زیر هزار میخواد یزد
-
Bahar Gh کلیپای صفرتاصد استاد موقاریو دیدین؟
دانش اموز متوسطی هم بودن
Bahar Gh به به هم شهری هستیم
چه مدرسه ای درس میخونی ؟!Negin Shogheali من خود یزد نیستم شهرستانم منطقه سه
-
Ryhn E هعییی خداکنه یکی هم ی تلنگر اینجوری به ما بده
Negin Shogheali اره واقعا
-
Negin Shogheali من خود یزد نیستم شهرستانم منطقه سه
-
سلام بچه ها میشه افرادی که چهارماهه تو کنکور نتیجه ی دلخواهشون و گرفتن و شروع صفرهم بودن و معرفی کنید؟هرچی توی گوگل میگردم نیست میخوام انگیزه بگیرم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
Bahar Gh کدوم شهرستان ؟؟
Negin Shogheali نمیشه پی وی بگم؟میترسم اشنا باشه اینجا
-
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh سلام
از شبکه امید مدرسه تلويزيونی ایران ، اقای بیگی طی چهار ماه رتبه
380 اوردن!!!! درسته که رشته تجربی نسبت به رشته های دیگه رقابت سنگینی وجود داره ولی در صورت تلاش میشه موفق شد -
Bahar Gh سلام
از شبکه امید مدرسه تلويزيونی ایران ، اقای بیگی طی چهار ماه رتبه
380 اوردن!!!! درسته که رشته تجربی نسبت به رشته های دیگه رقابت سنگینی وجود داره ولی در صورت تلاش میشه موفق شدمحمدرضا حسین پور ایول
-
طرف بود عین وحشیا خوند قبول شد
-
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh در نمونه های موفقیت چهارماهه گفته است:
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401سلام
بله میشناسماواخر اسفند شروع کرد بدون هیچ پایه ای یعنی چن سال از کنکور دور بود
پزشکی تبریز قبول شده
-
Bahar Gh در نمونه های موفقیت چهارماهه گفته است:
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401سلام
بله میشناسماواخر اسفند شروع کرد بدون هیچ پایه ای یعنی چن سال از کنکور دور بود
پزشکی تبریز قبول شده
@kosar-mottaghi وااای عالیه
من خودم صفر صفر نیستم واقعا اگه اراده کنم سریع عالی درسارو یاد میگیرم ولی نمیدونم چرا اینقدر میترسم نشه و وقت و هدر میدم واقعا -
من خودم صفر صفر نیستم واقعا اگه اراده کنم سریع عالی درسارو یاد میگیرم ولی نمیدونم چرا اینقدر میترسم نشه و وقت و هدر میدم واقعاBahar Gh در نمونه های موفقیت چهارماهه گفته است:
من خودم صفر صفر نیستم واقعا اگه اراده کنم سریع عالی درسارو یاد میگیرم ولی نمیدونم چرا اینقدر میترسم نشه و وقت و هدر میدم واقعانترس
درسته تو هرکاری استرس هسولی مهم اینکه بتونی مدیریت کنی
مطمئن همه چیز به تلاش بستگی داره