تولید co2
-
@Alzahra-Daftar فقط کالوین
Mahan Xodayi 2
البته در تنفس نوری کالوین نداریم یعنی چرخه ای که در آن وجود داره اسمش یه چیز دیگه گفتم شاید چون کتاب حرفی ازش نزده بشه یه جوری ماست مالیش کرد. -
Mahan Xodayi 2
عجب !؟🧐
توی پاسخ تست نوشته اینو ؟@Alzahra-Daftar بله
-
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
Mahan Xodayi 2 در تولید co2 گفته است:
سلام
کد این جمله معرف کدوم مرحله هاست؟؟؟؟
همه واکنشهای که در پی مصرف مولکول های کربن دار دوفسفاته منجربه تولیدco2 میشوندسلام جواب سوالتون رو گرفتین ؟
-
سلام
همه واکنشهای که در پی مصرف مولکول های کربن دار دوفسفاته منجربه تولیدco2 میشوندسلام جواب سوالتون رو گرفتین ؟
sarvin Piri نه اگر میشه شما کامل توضیح بدین یبار
-
سلام
همه واکنشهای که در پی مصرف مولکول های کربن دار دوفسفاته منجربه تولیدco2 میشوندببینین چون گفته منجر به تولید کربن دی اکسید شه ما واکنش های متعددی رو میتونیم در نظر بگیریم .بستگی داره بگه مستقیما یا نگه که چون گفته منجر شه منظورش این بوده که واکنش های غیر مستقیم رو هم در نظر بگیرین که قضیه فرق خواهد داشت اون موقع پس اگه این تست هست لطفا عکس تست رو بفرستین تا کمک بیشتری بکنم .
-
Mahan Xodayi 2
شما به جواب رسیدی یا نه ؟ -
اخه من روی تست رو نمیدونم که چیه بخوام توضیح بدم بالا هم خدمتتون توضیح دادم کاملا بستگی داره روی سوال چی باشه .از تست عکس بگیرین بفرستین لطفا .
-
اخه من روی تست رو نمیدونم که چیه بخوام توضیح بدم بالا هم خدمتتون توضیح دادم کاملا بستگی داره روی سوال چی باشه .از تست عکس بگیرین بفرستین لطفا .
sarvin Piri کتاب مال خودم نبود الان نیست حقیقتا
شمام اگه میتونید فکر کنید ی ازمون تشریحی هست بصورت تشریحی بخواین بگین کدوم مراحل این ویژگی رو دارند -
شمام اگه میتونید فکر کنید ی ازمون تشریحی هست بصورت تشریحی بخواین بگین کدوم مراحل این ویژگی رو دارندMahan Xodayi 2 در تولید co2 گفته است:
شمام اگه میتونید فکر کنید ی ازمون تشریحی هست بصورت تشریحی بخواین بگین کدوم مراحل این ویژگی رو دارندسلام باشه پس مشکلی نیست من الان بیرونم برسم خونه اخر وقت جوابتون رو حتما میدم .
-
Mahan Xodayi 2 سلام در مرحله 1 اکسایش پیرووات nad+ مصرف میشه که 2 فسفاته هست و co2 هم تولید میشه :)
-
شمام اگه میتونید فکر کنید ی ازمون تشریحی هست بصورت تشریحی بخواین بگین کدوم مراحل این ویژگی رو دارندسلام باشه پس مشکلی نیست من الان بیرونم برسم خونه اخر وقت جوابتون رو حتما میدم .
sarvin Piri در تولید co2 گفته است:
سلام ببینین بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که تو مرحله گلیکولیز هم ما ما مولکول های مورد نظر شما رو که در نهایت باعث میشن co2 تولید بشه رو داریم ولی خب واقعیتش نمیدونم که اونا رو هم میتونیم در نظر بگیریم یا نه ؟و برای خودم هم سواله این