برنامه دشمن من
-
سلام دوستان ، من از دوران راهنمایی متاسفانه یه احساس عجیبی دارم ، از بعضی مشاورا پرسیدم گفتن شاید از تیپ شخصیتیت باشه ، من وقتی برنامه ریزی میکنم حالم بد میشه و نمیتونم درس بخونم ولی وقتی خودم بدون برنامه میرم سراغ درسا میتونم بخونم ،
کسی راه حلی براش داره؟دوازدهم تجربی هستم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-همخوانی -
چه جالب تا حالا نشنیده بودم !
من خودم به شخصه وقتی برنامه ریزی میکنم دو روز اول خوب پیش میرم ادامه نمیتونم بدم
و الان هم بدون برنامه ریزی دارم درس میخونم
به نظرم همیشه ک نباید برنامه ریزی داشت
تو ذهنت یه برنامه برای خودت بچین بگو مثلا من شنبه رو به ریاضی و زبان اختصاص میدم یکشنبه رو به فیزیک و زمین شناسی دوشنبه رو به زیست و ادبیات و سه شنبه رو مثلا به شیمی و یه چیز دیگه
ب نظرم میتونی بدون برنامه ریزی روی کاغذ به هدفت برسی و صبح ک بلند میشی کار هایی ک قرار تو اون بکنی رو تو ذهنت مرور کنی بهشون اولویت بدی و به ترتیب انجامش بدی یا اگه یادت میره رو کاغذ یاداشت بکنی
من هنوز به صورت یه کنکوری نمیخونم و واقعا با حال و روز بچه ها تو کنکور اشنایی ندارم ک بتونم بهتر از این بهتون کمک کنم اگر مشکلی بود دیگه شرمنده
راستی برنامه ی تراز هم خیلی میتونه بهت کمک کنه امتحانش کن شاید خوشت اومد! -
سلام دوستان ، من از دوران راهنمایی متاسفانه یه احساس عجیبی دارم ، از بعضی مشاورا پرسیدم گفتن شاید از تیپ شخصیتیت باشه ، من وقتی برنامه ریزی میکنم حالم بد میشه و نمیتونم درس بخونم ولی وقتی خودم بدون برنامه میرم سراغ درسا میتونم بخونم ،
@بچه-های-همخوانیسید حسین قربانی 1 سلام وقتتون بخیر
بله درسته تیپ شخصیتی شما اینطوره اگر با mbti آشنا باشید احتمالا شنیدید ، شما احتمالا Perceiving هستید ، یعنی دریافتگرا ، منعطف ، منعطفها وقتی همه چیز به هم ریخته است و هیچ چیز طبق برنامه پیش نمیرود همچنان آسوده خاطر هستند و دست و پای خودشان را گم نمیکنند، سرعت انطباقپذیری آنها با شرایط جدید بالاست و در این مواقع چندان دچار استرس نمیشوند ، معلمولا این افراد بدون برنامه ریزی بهتر پیش میرن و برنامه ریزی چون براشون چارچوب تعیین میکنه بهش عمل نمیکنن
البته این یک احتمال هست ، شما سعی کنید حتما تو وقت آزادتون درباره شخصیت شناسی mbti مطالعه کنید . -
@بچه-های-همخوانیسید حسین قربانی 1 سلام درکت میکنم ما ها انعطاف رو بیشتر دوست داریم ولیی...
-
سید حسین قربانی 1 سلام وقتتون بخیر
بله درسته تیپ شخصیتی شما اینطوره اگر با mbti آشنا باشید احتمالا شنیدید ، شما احتمالا Perceiving هستید ، یعنی دریافتگرا ، منعطف ، منعطفها وقتی همه چیز به هم ریخته است و هیچ چیز طبق برنامه پیش نمیرود همچنان آسوده خاطر هستند و دست و پای خودشان را گم نمیکنند، سرعت انطباقپذیری آنها با شرایط جدید بالاست و در این مواقع چندان دچار استرس نمیشوند ، معلمولا این افراد بدون برنامه ریزی بهتر پیش میرن و برنامه ریزی چون براشون چارچوب تعیین میکنه بهش عمل نمیکنن
البته این یک احتمال هست ، شما سعی کنید حتما تو وقت آزادتون درباره شخصیت شناسی mbti مطالعه کنید .sh m 1 بله تست شخصیت دادم و همینه حالا شما راه حلی براش دارید ؟
-
شما دچار اختلال سس ماستی شدید
به خودت تلقین نکن
برنامه تو بنویس عین وحشیا درس بخون -
به خودت تلقین نکن
برنامه تو بنویس عین وحشیا درس بخون -
sh m 1 بله تست شخصیت دادم و همینه حالا شما راه حلی براش دارید ؟
سید حسین قربانی 1
من خودم به شخصه قضاوتی هستم و بدون نظم و برنامه ریزی اصلا کارهام پیش نمیره ، ولی به نظرم شما برنامه ریزی شناور رو امتحان کنید ، یعنی مبحث و اینکه چه مقدار خونده بشه معلومه ولی اینکه دقیقا چه ساعتی نه ، یعنی با ساعت محدودش نکنید ولی حتما مبحث مشخص شده روز رو تموم کنید ، بعد بگید هر چقدر زودتر شرو بشه زودتر هم تموم میشه
پیشنهاد من این هست -
به خودت تلقین نکن
برنامه تو بنویس عین وحشیا درس بخونDr Aryan 0
کمرم الان نشکست
خورد خاکشیر شد از حرفت -
به خودت تلقین نکن
برنامه تو بنویس عین وحشیا درس بخونDr Aryan 0
خیلی خیلی ممنون از راهنماییت -
به خودت تلقین نکن