حکم روزه
-
سلام دوستان
حکم روزه نگرفتن یه کنکوری تو ماه مبارک رمضان جهت آسیب نرسیدن به درس خواندنش چی هست؟
آیا علاوه بر قضای روزه، کفاره هم داره؟
مرجع تقلیدم هم علامه طباطبایی
ممنونعلیرضا تمدنی
من اطلاعی ندارم -
-
سلام دوستان
حکم روزه نگرفتن یه کنکوری تو ماه مبارک رمضان جهت آسیب نرسیدن به درس خواندنش چی هست؟
ممنونعلیرضا تمدنی منم نمیدونم ولی با یک سرچ ساده میشه فهمید بازم ببخشید که نمیدونم خیلی عذر می خواهم
️
️
️
-
علیرضا تمدنی منم نمیدونم ولی با یک سرچ ساده میشه فهمید بازم ببخشید که نمیدونم خیلی عذر می خواهم
️
️
️
arthur morgan
مرسی ولی من با سرچ به جایی نرسیدم
بازم ممنون -
arthur morgan
مرسی ولی من با سرچ به جایی نرسیدم
بازم ممنونعلیرضا تمدنی اهان بازم می تونید توی سایت پرسمان بپرسید
-
سلام دوستان
ممنونعلیرضا تمدنی سلام
پارسال مشاورمن میگف موردی نداره باید بگیری
اگه مشکل جسمانی برات پیش میاد و اینا خب بحثش فرق میکنه
ولی من دوستام پارسال میگرفتن رتبشونم خوب شد مشکلیم پیش نیومد براشون
خودمم میگرفتم -
س: آیا کسی که درس مهمی دارد و نیاز به مطالعه زیاد دارد، یا کسی که امتحان آخر سال دارد میتواند روزه نگیرد؟
ادامه تحصیل عذر موجهى براى روزه خوارى نیست ولى اگر فرض بر این باشد که ترک تحصیل براى او موجب حرج وسختى است به حدى که معمولاً تحمل نمى شود و امکان تحصیل با روزه نمى باشد، مى تواند پس از قصد روزه در صورتى که ناچار به خوردن یا آشامیدن شود به مقدار ضرورت میل کند، ولى سیر نخورد وننوشد، وبعد از ان قضا نماید وکفاره بر او واجب نیست.
و همچنین مى تواند قبل از اذان ظهر به مقدار مسافت شرعی (۲۲ کیلومتر) از شهر خارج شود و آنجا روزه را بخورد ـ چون مسافر است ـ و بازگردد و روزه آن روز ساقط است و فقط قضا دارد.
به نظرم کنکوری ها هم جزو همین سوال میشن
-
ع علیرضا تمدنی marked this topic as a regular topic on
-
من کلا از وقتی این ماه توی امتحانات افتاد نگرفتم
اما پارسال با قم تماس گرفتم گفتن باید گرفته بشه ( کفاره هم یادم نیست گفت باید بدی یا نه ) گفت اگر نمیخوایی بگیری باید هر روز قبل از اذان ظهر مسافت شرعی رو طی کنی ، اونجا روزه ات رو بخوری بعد برگردی خونه
اینطوری مانعی نداره. -
اما پارسال با قم تماس گرفتم گفتن باید گرفته بشه ( کفاره هم یادم نیست گفت باید بدی یا نه ) گفت اگر نمیخوایی بگیری باید هر روز قبل از اذان ظهر مسافت شرعی رو طی کنی ، اونجا روزه ات رو بخوری بعد برگردی خونه
اینطوری مانعی نداره.خانومِ_دوست_داشتنی
هر روز مسافت شرعی بریم و بیاییم؟
کفاره اش رو بدیم که به صرفه تر میشه -
خانومِ_دوست_داشتنی
کفاره اش رو بدیم که به صرفه تر میشهعلیرضا تمدنی والا به من اینو گفتن..!
کفاره نمیدونم باید بدی یا نه ( فکر کنم گفت آره )
ولی خب اینو یادمه که گفت به ازای هر یک روز دو ماه باید روزه بگیری =_)
این بدهاینم بگم نمیدونم نظر مرجع شما چیه..!
من چون مرجع تقلید ندارم تماس گرفتم و بهشونم گفتم که مرجع ندارم ، اینو گفتن...! -
خانومِ_دوست_داشتنی
کفاره اش رو بدیم که به صرفه تر میشهعلیرضا تمدنی
بله کفاره باید بدی
و به ازای هر یک روز اگر اشتباه نکنم ۶۰ روز باید بگیرید
ولی من تو ماه رمضون اینجوری درس میخوندم
البته از کلاس هشتم شروع کردم به روزه گرفتنو اون قبلیا به گردنم هست
حالا اینکه چرا نگرفتم داستان داره...
ولی مثلا من اینجوری درس میخوندم
از بعد سحر میخوندم تا ظهر(درسای تخصصی)
ظهر تا دم افطار درسایی که راحت ترین یعنی عمومیا رو میخوندم
بعد دوباره بعد افطار تخصصی تا ۱۲ -
اینطوری مانعی نداره.خانومِ_دوست_داشتنی در حکم روزه گفته است:
اینطوری مانعی نداره.علیرضا تمدنی
سلام بله درسته
اگر صرفا درس خوندن باشه،(منظورم اینکه بیماری یا عذر و اینا نباشه) باید اینطور عمل کنید،در واقع یجور کلاه شرعیه.. -
سلام خب شب ها درس بخونید روز ها که روزهاین بخوابید
-
اسما نادری این اشتباهه ( نظر منه )
نزدیک کنکوره دیگه
باید خوابش تنظیم بشه
برای یک ماه بخواد بهمش بریزه تا دوباره تنظیمش کنه خراب میشه همه چی
برای منی که تنظیم خواب خیلی کار سختیه که خب پشنهاد خوبی نیست..!
گفتم بگم بقیه به اینم توجه کنن..! -
اسما نادری
نمیشه سیستم بدنم رو بهم بریزم... اونوقت درس خوندنم بازدهی نداره -
خانومِ_دوست_داشتنی
علیرضا تمدنی
بله اینم هست من خودم دو سال این کارو کردم و نتیجه گرفتم -
خانومِ_دوست_داشتنی
علیرضا تمدنی
بله اینم هست من خودم دو سال این کارو کردم و نتیجه گرفتماسما نادری آره خب سیستم بدنا فرق داره..!
-
سلام واقعا اونقدر که فکر میکنین سخت نیست همزمان روزه گرفتن و درس خوندن .
یه سرچ کنی کلی از فواید روزه میاد . آرامش و تنظیم خواب میتونه بهترین فایده باشه برای ما کنکوریا .
شاید بگید چرا تنظیم خواب؟!
خب تو ماه رمضان شب زود میخوابیم تا سحری بیدار بشیم (این باعث میشه شب تا دیر وقت بیدار نباشیم) از اون طرف هم چون سحر بیدار میشیم، این کمک میکنه که ما عادت کنیم به صبح زود بیدار شدن . -
سلام دوستان
ممنونعلیرضا تمدنی
اگه منظورتون اینه که گشنه و تشنه میشین و نمیتونین درس بخونین ، خب میشه بعد از سحر نخوابی و تا ظهر درس بخونی (تقریباً ۶ ساعت ) چون تو این بازه انرژی داری. از طرفی اکثرا از ظهر به بعد گشنگی سراغ آدم میاد پس عصر رو استراحت کن و بعد از افطار هم تقریبا ۴ ساعت میتونی بخونی . -
سلام دوستان
ممنونعلیرضا تمدنی
من از یه روحانی الان سوال کردم اینم جوابی که دادن.(( سلام علیکم عاقبت شما بخیرکنکور عذر شرعی نمی شودمحترم))