IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
Help
-
-
mlika hoveida سلام
خب ببینید دو تا دهلیز با هم منقبض میشن؛ خونی که داخل دهلیز راسته وارد بطن راست میشه و ماله دهلیز چپ هم وارد بطن چپ میشه.
اون دوتا حجم از خون( که یکی وارد بطن چپ میشه و دیگری وارد بطن راست) یکی نیستند! هرکدوم از اونا از دوجای مختلف اومدن.(راستیه از اندام ها اومده و چپیه هم از شش اومده)
ما اون مراحل که خون طی میکنه رو فقط برای یکی از دوحجم میگیم و یه حالت کلی داره. وگنه در یک دوره انقباضی قلب(0.8 ثانیه) کار دو گردش خون رو انجام میدیم( گردش خون عمومی و گردش خون ششی)
نمیدونم، متوجه شدید؟ -
@First خب آخه خونی که مال شش هاست قبل از اینکه بره بطن چپ از جای دیگه اومده که اونم سمت راست قلبه
-
mlika hoveida خب اره دیگه دقیقا همینطوره
در ادامه حرفای قبلم:
حالا خونی که وارد بطن راست میشه، و خونی که وارد بطن چپ میشه، با انقباض همزمان هردو بطن، یکیشون به گردش عمومی میره(چپیه ) و اون یکی به شش هامیره (راستیه).
حالا که گردش عمومی در اندام ها و گردش ششی در شش ها انجام شد. خونا دوبار برمیگردن به قلب ( ماله گردش عمومیه به دهلیز راست میره و اونی که از شش ها میادبه چپ میره_ میشه گفت جاشون عوض میشه) -
@First پس یعنی در حقیقت میشه گفت اولین بار خون وارد سمت راست قلب میشه بعد چپ و بعد از اون این چرخه همزمان ادامه پیدا میکنه درسته؟
-
mlika hoveida سلام این جریان خون یه جریان پیوسته است خونی که وارد دهلیز چپ میشه در اصل خونیه که از قبل توسط بطن راست رفته به شش ها و مبادله رو انجام داده
خونی که دو تا دهلیز وقتی همزمان منقبض میشن به بطن ها میدن یکی نیستن نمیدونم فهمیدیش یا نه -
faezeh ebrahimi نه اینو میدونم ک خونش فرق داره و خب با این چیزی ک گفتید یعنی اولین بار خون در سمت راست قلب جریان پیدا کرده بعد سمت چپ و بعد از اینها همزمان دهلیز ها و بطن ها منقبض میشن درسته؟
-
mlika hoveida در Help گفته است:
سلام دوستان امیدوارم حالتون عالی باشه
راستش چند وقتیه ذهنم درگیر ی موضوعی شده فکر میکنم بازم پرسیده باشم ولی تاحالا حل نشده
سوال من مربوط میشه به فصل ۴ زیست دهم گفتار۱
توی مرحله استراحت عمومی گفتیم خون سیاهرگ ها وارد دهلیز ها میشه به طور همزمان و بعد دهلیز ها با هم منقبض میشن خب من با قسمت اولش که خون تیره توسط ۳ تا سیاهرگ میریزه به دهلیز راست مشکلی ندارم
اما خب مگه نباید بعد بره بطن راست=> سرخرگ ششی=> تبادل گاز و روشن شدن خون و بعد از اینا( بعد از ورود به سیاهرگ های ششی ) وارد دهلیز چپ میشه خب پس چجوری دو تا دهلیز ها با هم منقبض میشن آخه اول باید خون بره دهلیز راست بعد از مبادله میره دهلیز چپ
️
@تجربیاسلام .ببینین این چرخه کار قلب رو که کتاب اورده مرحله به مرحله براتون توضیح داده به خاطر اینکه شما خوب یاد بگیرین وگرنه همه مراحلی که تو سوالتون پرسیدین دارن همزمان با هم انجام میشن .هر دوطرف قلب دارن همزمان کار میکنن اصلا منتظر نمیشینن یه طرف کارشو انجام بده بعد طرف بعدی شروع کنه کارشو.به نظرم بهتره برین یه انیمیشن از چرخه کار قلب ببینین بهتره .
-
mlika hoveida ببین اولین بار که موقع جنینی میشه
در جنینی هم دیواره بین دو دهلیز کامل تشکیل نشده و خون روشن وتیره کمی قاطی میشه -
mlika hoveida در Help گفته است:
سلام دوستان امیدوارم حالتون عالی باشه
راستش چند وقتیه ذهنم درگیر ی موضوعی شده فکر میکنم بازم پرسیده باشم ولی تاحالا حل نشده
سوال من مربوط میشه به فصل ۴ زیست دهم گفتار۱
توی مرحله استراحت عمومی گفتیم خون سیاهرگ ها وارد دهلیز ها میشه به طور همزمان و بعد دهلیز ها با هم منقبض میشن خب من با قسمت اولش که خون تیره توسط ۳ تا سیاهرگ میریزه به دهلیز راست مشکلی ندارم
اما خب مگه نباید بعد بره بطن راست=> سرخرگ ششی=> تبادل گاز و روشن شدن خون و بعد از اینا( بعد از ورود به سیاهرگ های ششی ) وارد دهلیز چپ میشه خب پس چجوری دو تا دهلیز ها با هم منقبض میشن آخه اول باید خون بره دهلیز راست بعد از مبادله میره دهلیز چپ
️
@تجربیامشکلتون حل شد ؟
-
mlika hoveida ببینید در قلب همه مراحل باهم دیده میشن فقط هرکدومشون مربوط به یکی از جریان خونا مرتبط میشه. میتونید تو یوتیوب سرچ کنید blood flow اونجا انیمیشن های جذابی ازین بحث گذاشته شده و درک موضوع خیلی کمک می کنه. موفق باشید
-
@First متشکرمم
-