سهمیه تخمین
-
سلام من وقتی تو سایت قلمچی تخمین رتبه باا س۲همیه ۵ درصد زدم بعد درصدای مثل ۳۰ ۶۰ ۲۰ اینا وارد کردم رشته های پزشکی گرگان یا جاهای دیگه رو اورد میخاستمدبپرسم واقعا اینجوریه اینقدر تاثیر داره؟ اخه رتبه ۱۸۰۰۰۰ اینا اورد بعد پزشک@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-کنکور-1401
-
سلام من وقتی تو سایت قلمچی تخمین رتبه باا س۲همیه ۵ درصد زدم بعد درصدای مثل ۳۰ ۶۰ ۲۰ اینا وارد کردم رشته های پزشکی گرگان یا جاهای دیگه رو اورد میخاستمدبپرسم واقعا اینجوریه اینقدر تاثیر داره؟ اخه رتبه ۱۸۰۰۰۰ اینا اورد بعد پزشک@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-کنکور-1401
-
@yeganeh-fallah
سلام
بله خیلی تاثیر داره
من یکی از اشناهامون رتبه اش بدون سهمیه یه چیزی حدود ۵۰ هزار شده بود با اعمال سهمیه رتبه اش شده بود ۸۰۰ و خورده ای الانم داره پزشکی دانشگاه دولتی میخونه@Alzahra-Daftar 😑😑😑😑😑😶😶😶😶😶😶
شت://///// -
@yeganeh-fallah
سلام
بله خیلی تاثیر داره
من یکی از اشناهامون رتبه اش بدون سهمیه یه چیزی حدود ۵۰ هزار شده بود با اعمال سهمیه رتبه اش شده بود ۸۰۰ و خورده ای الانم داره پزشکی دانشگاه دولتی میخونه -
@yeganeh-fallah
سلام
بله خیلی تاثیر داره
من یکی از اشناهامون رتبه اش بدون سهمیه یه چیزی حدود ۵۰ هزار شده بود با اعمال سهمیه رتبه اش شده بود ۸۰۰ و خورده ای الانم داره پزشکی دانشگاه دولتی میخونه -
سهمیه 5 با 25 فرق داره
این هزار و دویست بار... -
@yeganeh-fallah
سلام
بله خیلی تاثیر داره
من یکی از اشناهامون رتبه اش بدون سهمیه یه چیزی حدود ۵۰ هزار شده بود با اعمال سهمیه رتبه اش شده بود ۸۰۰ و خورده ای الانم داره پزشکی دانشگاه دولتی میخونه@Alzahra-Daftar
میدونید خیلی بده در قضیه ای که ادم خودش تجربه ای نداشته نظر بده دوست عزیز
من سهمیه ایثارگری دارم،در ۱۲سال تحصیلم همیشه شاگرد اول بودم حتی دیپلمم با بیست تموم کردم اما بازم وقتی حرف از کنکوره میگن تو با سهمیه قبولی؟؟؟اگه اینجوری چرا وقتی دوستام تو کافه های شهر جولون میدادن من کنج اتاق بودم؟؟چرا نفهمیدم کی۱۹ سالم شد نفهمیدم ...واقعا من از ده سالگیم تاحالا هیچ خاطره ای ندارم نه با خونوادم نه با دوستام از همه چیز زدم تا به هدفم برسم اما این بحث های سهمیه داری و....ی وقتایی بدجور تو پرم میزنه نمونه قبول شدم گفتن سهمیه پارسال پرستاری هوشبری میاوردم گفتن سهمیه نفس میکشیم میگن سهمیه
من پارسال کنکور دادم رتبم هفت هزار و خورده ای منطقه سه بود ولی پزشکی نیاوردم و پشت موندم چطور میگید با این رتبه ها پزشک شدن؟؟؟
تصوراتتون راجب سهمیه اشتباهه
من رفیقمم سهمیه داره تازه۲۵درصدم داره ولی سهمیش اصلا اعمال نشد میدونید چرا؟؟؟چون حدنصاب رو نیاورد و سهمیش اعمال نشد ایثارگران سهمیه رو با شروطی در اختیار تو قرار میده شرطشم حد نصابه میگه اخرین نفری که پزشکی قبول شده اگر زیست رو صد زده تو باید هفتاد و پنج بزنی تا من حمایتت کنم این قدر نزنی سهمیت اعمال نمیشع
!!شما حتی تصوری از اینا ندارید فقط صرفا دارید تخریب میکنید.
لطفا قبل از هرکاری اطلاعاتمونو ببریم بالا واقعا سایتا همشون اشتباه میگن برا من با اون رتبم پارسال پزشکی تخران میاورد اما من پزشکی تبریزم نیاوردم پرستاری اینا میشد که برا اونا اصلا انتخاب رشته نکردملطفا انتقادی دارید در چهارچوب ادب بگید ون قصدم فقط اگاه کردن بود
-
@yeganeh-fallah دوستان سهمیه ۵ درصد با سهمیه ۲۵ درصد خیلی فرق داره و اونی که خیلی تاثیر داره سهمیه ۲۵ درصده نه ۵ درصد
اگر سهمیه ۵ درصد داشته باشید بیشتر تو ظاهر رتبتون تاثیر میزاره و تقریبا رتبتونو نصف میکنه ولی تاثیر آنچنانی تو قبول شدنتون تو دانشگاه نداره و نهایتا با همون رتبه در سهمیه ی منطقتون قبول میشید.در واقع تاثیرش خیلی کمه
و اما سهمیه ۲۵ درصد که خب همه میدونید بشدت رو رتبه تاثیر گذاره و خیلی رتبه رو جا به جا میکنه.مثلا رتبه ای در حد ۵۰۰۰ یا بیشتر رو میاد میکنه ۳۰۰ -
@yeganeh-fallah درود
دوستان عزیز ، بدانید و آگاه باشید که سهمیه نه رتبه رو نصف میکنه و نه ازش صفر برمیداره
سهمیه به این صورت عمل میکنه که کسایی که اون سهمیه رو دارن باهم سنجیده میشن و بقیه باهم
مثلا اگر کسی سهمیه منطقه ۱ داشته باشه با ۱۰۰هزار نفری(عدد رو مثال گفتم) که سهمیه منطقه ۱ دارن سنجیده میشه و کسی که سهمیه ۲۵ درصد داره ، با ۲۰ هزار نفری(عدد فقط یه مثاله) که سهمیه ۲۵ درصد دارن سنجیده میشه
. -
@yeganeh-fallah درود
دوستان عزیز ، بدانید و آگاه باشید که سهمیه نه رتبه رو نصف میکنه و نه ازش صفر برمیداره
سهمیه به این صورت عمل میکنه که کسایی که اون سهمیه رو دارن باهم سنجیده میشن و بقیه باهم
مثلا اگر کسی سهمیه منطقه ۱ داشته باشه با ۱۰۰هزار نفری(عدد رو مثال گفتم) که سهمیه منطقه ۱ دارن سنجیده میشه و کسی که سهمیه ۲۵ درصد داره ، با ۲۰ هزار نفری(عدد فقط یه مثاله) که سهمیه ۲۵ درصد دارن سنجیده میشه
.@سینا-0 دقیقا،بهترین حالت تعریف سهمیه
Maryam Nadi سهمیه ۲۵درصد هم با اونایی که این سهمیه رو دارن سنجیده میشن و اصلا بحث نصف و صفر و....نیست در توضیحاتمم گفتم این سهمیه با شروط لحاظ میشه -
@سینا-0 دقیقا،بهترین حالت تعریف سهمیه
Maryam Nadi سهمیه ۲۵درصد هم با اونایی که این سهمیه رو دارن سنجیده میشن و اصلا بحث نصف و صفر و....نیست در توضیحاتمم گفتم این سهمیه با شروط لحاظ میشهMahan Xodayi 2 دوست عزیز فک کنم منظور ایشون معادل سازی رتبه های تو سهمیه های مختلف بود. مطمئنا سهمیه مناطق خیلی تفاوت داره با سهمیه ایثارگری. تو بحث رقابت و ....
-
@سینا-0 دقیقا،بهترین حالت تعریف سهمیه
Maryam Nadi سهمیه ۲۵درصد هم با اونایی که این سهمیه رو دارن سنجیده میشن و اصلا بحث نصف و صفر و....نیست در توضیحاتمم گفتم این سهمیه با شروط لحاظ میشهMahan Xodayi 2 بله وقتی حرف از سهمیه میزنیم یعنی یه گروه جدا و من فکر کردم این رو همه میدونن و توضیح ندادم
و طبق تجربه ای که از اطرافیانم داشتم اونا رو گفتم
مثلا از دوستام رتبه منطقش ۲۸۰۰ بود و ۵ درصدش ۱۴۰۰
یکی دیگه رتبه منطقش ۲۰۰ بود و سهمیه ۵ درصدش ۸۰
و یکی دیگه رتبه منطقش ۱۰۰ بود سهمیه ۵ درصش ۴۰
ولی بازم میگم رتبه ی منطقه خیلی بیشتر تاثیر داره
یه مثال ساده
کسی که ۱۴۰۰ باشه رتبش خیلی راحت باید پزشکی پردیس ایران قبول شه ولی چون این رتبه ی ۵ درصدش ۱۴۰۰ بود و منطقش ۲۸۰۰ در نهایت پزشکی ازاد تنکابن قبول شد!جایی که کسایی که هیچ سهمیه نداشتن و همون ۲۸۰۰ و این حدودا اورده بودن قبول شدن.
راحت بگم نباید به سهمیه ۵ درصد دل بست -
Mahan Xodayi 2 دوست عزیز فک کنم منظور ایشون معادل سازی رتبه های تو سهمیه های مختلف بود. مطمئنا سهمیه مناطق خیلی تفاوت داره با سهمیه ایثارگری. تو بحث رقابت و ....
ali amintarem تنها تفاوتش اینه که تعداد نفرات کمتر
من نمیگم تاثیر نداره داره ولی اینقدر که گفتن -
Mahan Xodayi 2 بله وقتی حرف از سهمیه میزنیم یعنی یه گروه جدا و من فکر کردم این رو همه میدونن و توضیح ندادم
و طبق تجربه ای که از اطرافیانم داشتم اونا رو گفتم
مثلا از دوستام رتبه منطقش ۲۸۰۰ بود و ۵ درصدش ۱۴۰۰
یکی دیگه رتبه منطقش ۲۰۰ بود و سهمیه ۵ درصدش ۸۰
و یکی دیگه رتبه منطقش ۱۰۰ بود سهمیه ۵ درصش ۴۰
ولی بازم میگم رتبه ی منطقه خیلی بیشتر تاثیر داره
یه مثال ساده
کسی که ۱۴۰۰ باشه رتبش خیلی راحت باید پزشکی پردیس ایران قبول شه ولی چون این رتبه ی ۵ درصدش ۱۴۰۰ بود و منطقش ۲۸۰۰ در نهایت پزشکی ازاد تنکابن قبول شد!جایی که کسایی که هیچ سهمیه نداشتن و همون ۲۸۰۰ و این حدودا اورده بودن قبول شدن.
راحت بگم نباید به سهمیه ۵ درصد دل بستMaryam Nadi نه همه میدونستن که دیگه نمیگفتن
صد وهشتادد هزار شده پزشکی -
Maryam Nadi نه همه میدونستن که دیگه نمیگفتن
صد وهشتادد هزار شده پزشکیMahan Xodayi 2 دوستان قضیه رو پیچیده نکنید😅رتبه ی ۱۸۰ هزار اصلا مجاز به انتخاب رشته برای روزانه و اینجور چیزا نیست
من سال اول کنکورم با رتبه ۳۵۰۰ نتونستم پزشکی ازااااد برم و مردود شدم
لطفا گول اینجور افراد که مثلا میگن با ۵۰۰۰۰ پزشکی روزانه قبول شدم و فلان رو نخورید واقعا اینجور نیست
سال ۱۴۰۰ فکر کنم اخرین نفری که مجاز شده بود ۵۶۰۰۰ بوده -
عزیزای من
مملکت ما اگه نظام آموزشیش عدالت داشت و بویی از علم برده بود هیچ موقع این مدل ادا و اصول هارو نداشت...
اکثریتمون میدونیم نظام آموزشی ایرادات کلانی داره و سازمان سنجشم زیر بار نمیره که مشکل اساسی هستش.برای همین با این چیزا با آینده و جوونی ما بازی میشه و ماشاءالله کک مسئولینم نمیگزه و هیچکسی کاری نمیکنه،همه بفکر خودشونن کسی برای مردم کاری نمیکنه!
بقول شاعر:هر که نقش خویشتن بیند در آب / بزرگر باران و گازُر آفتاب
به هر مسئولی میگی میگه کی بود کی بود من نبودم!
به نظر من هرکسی که واقعا بخواد تلاش کنه به این چیزا فکر نمیکنه و سرشو میندازه پایین درسشو میخونه،درسته سخته برای همه سخته،این بامبول بازیارم درآوردن فقط سر همه گرم خودش باشه.
فکرشو نکنین تمرکزتونو بزارین سر درساتون که زمان داره مثل برق میگذره واقعا.
-
-
Mahan Xodayi 2 دوستان قضیه رو پیچیده نکنید😅رتبه ی ۱۸۰ هزار اصلا مجاز به انتخاب رشته برای روزانه و اینجور چیزا نیست
من سال اول کنکورم با رتبه ۳۵۰۰ نتونستم پزشکی ازااااد برم و مردود شدم
لطفا گول اینجور افراد که مثلا میگن با ۵۰۰۰۰ پزشکی روزانه قبول شدم و فلان رو نخورید واقعا اینجور نیست
سال ۱۴۰۰ فکر کنم اخرین نفری که مجاز شده بود ۵۶۰۰۰ بودهMaryam Nadi اره میگم یادم رفت ی چیزی رو بگم😂😂😂 اصن طرف مجاز نبوده