🟢راه حل !
-
تازه خیلی وسواس هم نداشته باشید چون وسواس افت مطالعه هست خب خیلی به خودتون وسواس الکی و بیهوده ندهید
-
@danial-hosseiny
-
Yegane Dehqan خب سلام خوب هستید؟به نظرم خلاصه نویسی کنید من خودم یکی کلاسور برداشتم و نکاتی را که خیلی خیلی مهم هست یا احتماد میدم فراموش کنم را نی نویسم تا با مرور سریع خیلی راحت تر جمع بندی کنم
arthur morgan سلام
اینجوری که طول میکشه 🥲
من میخوام سریع بخونم بدون اینکه وسواسی باشم .
وسواسم رو چه کنم🤦♀️ -
سلام دوستان
من برای ادبیات و شیمی وسواس مطالعاتی دارم ://////
برای ادبیات اینجوری ام که مثلا هی میرم کلماتی که ایهام هستن یا مجاز و ... میخونم و شیمی هم چون مطالب خیلی زیاده طول میکشه بخونم و اینکه هی درسنامه رو میخونم .
پ.ن. برای شیمی چون مطالب زیاده تا من بخوام مطالب رو کامل تموم کنم روز آزمون میرسه :////اصلا حجم زیاد شیمی استرس میده 🥲😐
قبلا اینجوری نبودماااا ولی خب الان اینجوری شدم .
اینم بگم که بنا به دلایلی شیمی دهم رو نصفه خوندم ولی شیمی ۱۱ام و ۱۲ام با بودجه بندی پیش رفتم ( فقط تست کم زدم چون وقت نمیکردم و آزمون میرسید و مجبور میشدم برم پارت های بعدی و ...)خواستم بپرسم چه کنم واقعا و اینکه اونایی که درصدهای خوبی دارن چه جوری این ۲ درس رو میخونن؟
ممنون که تا اینجا خوندی 💛
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
راه-ابریشمی-ها-شیمیYegane Dehqan سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ! یکی از راهای از بین بردن وسواس مطالعه تو هر درسی، اینه که توی حجم های کم و پارت های زیاد بخونیش ! یعنی چی؟ یعنی اینکه اگه قراره حفظیات یه فصل از شیمی رو بخونی و ده صفحس، بجای اینکه همشو یکباره بخونی و این حس بهت دست بده که هیچی یاد نگرفتی، سعی کن ده تا تایم پرت و کوچیک پیدا کنی و توی اون ده تایم کوچیک این ده صفحه رو بخونی ! چون توی حجم کم معمولا وسواس از بین میره ! در ضمن اگه واسه حفظیات شیمی از لقمه ی مهر و ماه (جلدش نارنجیه) استفاده کنی، خیلی بهتر از کتاب درسی جوابگوعه ! اگه سوال دیگه ای هم داشتی حتما بپرس ! موفق باشی !
-
Yegane Dehqan سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ! یکی از راهای از بین بردن وسواس مطالعه تو هر درسی، اینه که توی حجم های کم و پارت های زیاد بخونیش ! یعنی چی؟ یعنی اینکه اگه قراره حفظیات یه فصل از شیمی رو بخونی و ده صفحس، بجای اینکه همشو یکباره بخونی و این حس بهت دست بده که هیچی یاد نگرفتی، سعی کن ده تا تایم پرت و کوچیک پیدا کنی و توی اون ده تایم کوچیک این ده صفحه رو بخونی ! چون توی حجم کم معمولا وسواس از بین میره ! در ضمن اگه واسه حفظیات شیمی از لقمه ی مهر و ماه (جلدش نارنجیه) استفاده کنی، خیلی بهتر از کتاب درسی جوابگوعه ! اگه سوال دیگه ای هم داشتی حتما بپرس ! موفق باشی !
Disgustion 1 سلام
اره فکر خوبیه 👀
بعضی وقتا از این کارا میکنم ولی از این به بعد همین کارو میکنم . 🖐بعد اینکه برای درسنامه و تست کلا من جزوات ابریشم رو دارم . این کتابی که گفتید رو ندیدم که چه جوریه 😬
-
Disgustion 1 سلام
اره فکر خوبیه 👀
بعضی وقتا از این کارا میکنم ولی از این به بعد همین کارو میکنم . 🖐بعد اینکه برای درسنامه و تست کلا من جزوات ابریشم رو دارم . این کتابی که گفتید رو ندیدم که چه جوریه 😬
Yegane Dehqan قطعا بهترین تصمیم با آزمون و خطا بدست میاد ! یکم این روشو امتحان کنین ایشالا که نتیجه بگیرین ! و اما ویژگیای کتاب:
کل مطالب حفظی کتاب و فعالیت ها و بقیه تمارینی که جوابی تو کتاب واسشون نیست تو این کتاب نوشته شده ! یه بخش هم تهش داره که کل واکنش ها و فرمول ها و کاربرد موادی که تو کتاب هست رو گفته ! و اما مهم ترین ویژگی که داره اینه که هند بوکه (تو ابعاد کوچیک) ! جزوه شیمی به اون سنگینی رو همه جا نمیتونی ببری ولی این یکیو میشه و حتی موقع خوندنش کمتر اذیت میشی ! در کل با راه ابریشم تطابق کامل داره بجز قسمت سوالای حل کردنی ! -
Yegane Dehqan قطعا بهترین تصمیم با آزمون و خطا بدست میاد ! یکم این روشو امتحان کنین ایشالا که نتیجه بگیرین ! و اما ویژگیای کتاب:
کل مطالب حفظی کتاب و فعالیت ها و بقیه تمارینی که جوابی تو کتاب واسشون نیست تو این کتاب نوشته شده ! یه بخش هم تهش داره که کل واکنش ها و فرمول ها و کاربرد موادی که تو کتاب هست رو گفته ! و اما مهم ترین ویژگی که داره اینه که هند بوکه (تو ابعاد کوچیک) ! جزوه شیمی به اون سنگینی رو همه جا نمیتونی ببری ولی این یکیو میشه و حتی موقع خوندنش کمتر اذیت میشی ! در کل با راه ابریشم تطابق کامل داره بجز قسمت سوالای حل کردنی !Disgustion 1 اها ممنون 😁🌱
این روش هایی که گفتید رو امتحان میکنم . 🌸
برای ادبیات هم نظری دارید ؟😬
درصدم رو ۳۰ مونده 😑 از عمومی ها ادبیات فقط اینجوری ام . -
Disgustion 1 اها ممنون 😁🌱
درصدم رو ۳۰ مونده 😑 از عمومی ها ادبیات فقط اینجوری ام .Yegane Dehqan سلام یگانه
خب ادبیات مشکلت کدوم بخشه؟
املا
معنی لغت
قرابت
ارایه
دستور -
Yegane Dehqan سلام یگانه
خب ادبیات مشکلت کدوم بخشه؟
املا
معنی لغت
قرابت
ارایه
دستور@ftm-montazeri سلام عزیز 💚
توی هیچ کدومشون ضعیفه ضعیف نیستم ولی مثلا انواع را ، جهش ضمیر و ... رو توش ضعیفم انگار .
هر چقدرم میخونم و نمونه تست میزنم بازم توی آزمون زمان دار طول میکشه حل کنم 😑🗡
مشکل سرعتم توی ادبیات هم هست 😐
یه تست رو چند بار باید بخونم ولی بقیه درسای عمومی اینجوری نیستم ... -
@ftm-montazeri سلام عزیز 💚
توی هیچ کدومشون ضعیفه ضعیف نیستم ولی مثلا انواع را ، جهش ضمیر و ... رو توش ضعیفم انگار .
هر چقدرم میخونم و نمونه تست میزنم بازم توی آزمون زمان دار طول میکشه حل کنم 😑🗡
مشکل سرعتم توی ادبیات هم هست 😐
یه تست رو چند بار باید بخونم ولی بقیه درسای عمومی اینجوری نیستم ...Yegane Dehqan ببین یه بحث طول کشیدن یه بحث اشتباه جواب دادن
برای دستور وقتی که جزوه میخونی
بعدش حتما برو تست بزن
که فقط حفظ کردن تنها نباشه
تو ذهنت تثبیت شه
نه فقط ادبیات همه عمومی ها
و هرکدوم از بخش ها که فکر میکنی ضعیف تری
باکس شبانه بزار واسه خودت
حتما نباید خیلی وقتت بگیره ۵ تا تست بزن(مثلا قرابت)
و تحلیل کن تست هاشو
طول کشیدن جواب تست ها هم بخاطر شک داشتنت روی بقیه گزینه هاست
که با تست زدن و تسلط بالا بهتر میشه
در حدی که خیلی راحت تر و سریع تر رد گزینه میکنی -
Yegane Dehqan ببین یه بحث طول کشیدن یه بحث اشتباه جواب دادن
برای دستور وقتی که جزوه میخونی
بعدش حتما برو تست بزن
که فقط حفظ کردن تنها نباشه
تو ذهنت تثبیت شه
نه فقط ادبیات همه عمومی ها
و هرکدوم از بخش ها که فکر میکنی ضعیف تری
باکس شبانه بزار واسه خودت
حتما نباید خیلی وقتت بگیره ۵ تا تست بزن(مثلا قرابت)
و تحلیل کن تست هاشو
طول کشیدن جواب تست ها هم بخاطر شک داشتنت روی بقیه گزینه هاست
که با تست زدن و تسلط بالا بهتر میشه
در حدی که خیلی راحت تر و سریع تر رد گزینه میکنی@ftm-montazeri راستش روتین شبانه دارم برای ادبیات
ولی بعضی وقتا انقدر مغزم خسته میشه که میگم اوکی این تایم مطالعاتی رو کنسل کنم و استراحت کنم .
به خاطر همین فکر کنم باید ادبیات رو توی شب نخونم 🥲😂🗡 -
سلام دوستان
برای ادبیات اینجوری ام که مثلا هی میرم کلماتی که ایهام هستن یا مجاز و ... میخونم و شیمی هم چون مطالب خیلی زیاده طول میکشه بخونم و اینکه هی درسنامه رو میخونم .
پ.ن. برای شیمی چون مطالب زیاده تا من بخوام مطالب رو کامل تموم کنم روز آزمون میرسه :////اصلا حجم زیاد شیمی استرس میده 🥲😐
اینم بگم که بنا به دلایلی شیمی دهم رو نصفه خوندم ولی شیمی ۱۱ام و ۱۲ام با بودجه بندی پیش رفتم ( فقط تست کم زدم چون وقت نمیکردم و آزمون میرسید و مجبور میشدم برم پارت های بعدی و ...)خواستم بپرسم چه کنم واقعا و اینکه اونایی که درصدهای خوبی دارن چه جوری این ۲ درس رو میخونن؟
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
راه-ابریشمی-ها-شیمیYegane Dehqan سلام
سعی کنین تو ادبیات ب جا خوندن تست کار کنین تو تست ب چالش میکشین خودتون و بهتر
تو شیمی تو مسائل مشکل دارین یا حفظی؟ -
@ftm-montazeri راستش روتین شبانه دارم برای ادبیات
ولی بعضی وقتا انقدر مغزم خسته میشه که میگم اوکی این تایم مطالعاتی رو کنسل کنم و استراحت کنم .
به خاطر همین فکر کنم باید ادبیات رو توی شب نخونم 🥲😂🗡Yegane Dehqan اره عمومی هات اخر برنامه نزار همشون
من یه مدت میزاشتم اخره برنامم عمومی هام
بعد دیگه موقع خوندن اونا تنبلی میکردم و خب باعث میشد نخونمشون
یه تایمی بزار که هم ذهنت امادشون باشه هم حوصله خوندنشون داشته باشی -
arthur morgan سلام
اینجوری که طول میکشه 🥲
من میخوام سریع بخونم بدون اینکه وسواسی باشم .
وسواسم رو چه کنم🤦♀️Yegane Dehqan خب ببینید من میگم که نکاتی را که احتمال می دهید که در اینده یا سر ازمون فراموش کنید را بنویسید تازه این کار فرایند یادگیری شما هم بهتر میکنه و در اینده برای مرور کردن خیلی به مشکل برنمیخورید و برای وسواس باید تفکرتون را عوض کنید اینقدر حساس نباشید و سخت نگیرید 🙂🙂
-
Disgustion 1 اها ممنون 😁🌱
درصدم رو ۳۰ مونده 😑 از عمومی ها ادبیات فقط اینجوری ام .Yegane Dehqan سلام، صبحتون بخیر. ادبیات هم مثل یه سری درسا دو قسمت داره: یه بخش حفظی (مثل لغت و املا) که اگه کامل مسلط باشین سر آزمون ازتون وقت نمیگیره و یه بخش که فقط با تمرین میتونین بهش مسلط شین ! در مورد بخش حفظی که فقط باید حفظ کنین و هیچ راه حلی نداره ! در مورد بخشای تمرینی هم باید بگم که رشدتون واقعا ربطی به تعداد تستی که میزنید نداره (این راه حل واسه شماست و درمورد همه صدق نمیکنه) ! اول باید یه درسنامه خوب بخونید و بعدش یکم تست بزنین و رو تحلیل اون تستای کم زمان زیادی صرف کنین ! زمانی که واسه تحلیل تست میزارین حداقل دو برابر زمانی باشه که واسه حل کردنش میزارین ! اینجاست که ایراداتون کم کم رفع میشه ! و اما یه راه واسه افزایش درصدتون ! تو هر آزمون نرمال، حدودا 9 سوال قرابت هست و 6 تا هم لغت و املا ! 60 درصد کار همینه ! سعی کنید واسه آزمون بعدیتون فقط این دو موضوع رو کار کنید و بقیه چیزارو رها کنید و وقتشو سر آزمون بدین به این مبحثا ! اینم میتونه کمک کننده باشه و اگه میدونستم منبعتون چیه، قطعا بهتر راهنماییتون میکردم ! اگه سوال دیگه ای داشتین حتما بپرسین؛ موفق باشین !
-
Yegane Dehqan سلام
سعی کنین تو ادبیات ب جا خوندن تست کار کنین تو تست ب چالش میکشین خودتون و بهتر
تو شیمی تو مسائل مشکل دارین یا حفظی؟@Zahra-Zahraii مسائل 🥲
دستم زیاد تو شیمی تند نیست 😑🗡 -
@Zahra-Zahraii
@ftm-montazeri
Disgustion 1
arthur morgan
دوستان ممنونم لطف کردین 🌞
ببینم چیکار باید کنم 🥲🤦♀️ -
@Zahra-Zahraii
@ftm-montazeri
Disgustion 1
arthur morgan
دوستان ممنونم لطف کردین 🌞
ببینم چیکار باید کنم 🥲🤦♀️Yegane Dehqan فقط یگانه خانم عزیز وسواس و استرس الکی به خودتون ندید اصلا چون هم خودتون اذیت میشید و هم بازده مطالعتون هم خیلی میاد پایین پس خواهش میکنم نگران نباشید اصلا وسواس نگیرید و اون کاری را که احساس می کنید درست هست را انجام بدهید
-
سلام دوستان
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
راه-ابریشمی-ها-شیمیYegane Dehqan
سلام.
برای شیمی نمیدونم...
اما برای ادبیات، میتونی تمام کلمات ایهامدار و این صحبتا رو به در و دیوار اتاقت بچسبونی تا در طول روز زیاد چمشت بهشون بخوره و از حجم استرس و وسواست کم کنه.
بعدم شما هرچقدر استمرار داشته باشین توی درس خوندن، نیازی ندارین که استرس داشته باشین🤷🏻♂️
توی آزمونتون مشخص میشه که چقدر بلدین.
استرس داشتن و وسواس الکی، باعث پیشرفت نمیشه. باعث پسرفت میشه. همینو که بدونید، آروم آروم با خودتون کنار میاید. -
سلام دوستان
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
راه-ابریشمی-ها-شیمی