Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
سوال زیست
-
سلام دوستان
اصطلاح هسته فشرده رو برای کدوم سلول های لوله اسپرم ساز استفاده میکنن؟
سلول های زام یاختک مثل زامه زا هسته فشرده دارن این گزاره غلطه؟
اسپرماتید توانایی حرکت داره؟یه جایی کتاب واژه حرکت براش اورده
ماده مخاطی در همه جا بدن هست؟
@تجربیا -
هسته فشرده مختص اسپرم هستش،درواقع زمانی که اسپرماتید هستش فشرده میشه تمایز میابد میشود اسپرم پس نمیشه برای اسپرماتید(زام یاختک)هسته فشرده اطلاق کرد
خود اسپرم در لوله اسپرم ساز توانایی حرکت ندارع شما میگید اسپرماتید حرکت داره؟؟؟؟؟در لوله اسپرم ساز هیچ کدومشون قادر به حرکت نیستند بلکه اسپرم لعدا میره در اپیدیدیم یا همون برخاگ توانایی حرکتیشو بدست میاره پس اسپرماتید و حرکت کلا پارادوکس زیستیهاما سوال اخرتون جاهایی که ما ماده مخاطی داریم کتاب در هر فصل گفته همه جای همه جا هم ماده مخاطی نداریم الان شما تو سطح پوستتون مخاطی میبینید؟؟؟یا ابتدای بینیتون ماده مخاطی هست؟؟؟؟
-
Mahan Xodayi 2
بله اونجا حداقل 18 ساعت میمونه بعد توانایی حرکت به دست میاره ولی یه جایی کتاب گفته در حین حرکت اسپرماتید به سمت وسط لوله تمایزشون انجام میشه ینی هل میدن همدیگرو میان وسط
درسته ولی توی لوله گوارش همه جا ماده مخاطی داریم؟ درسته؟ -
@asma-ht نه در اثر زامه زایی طی تقسیم یا حالا تمایزی که انجام میدن جابراشون کم میشه همدیگرو هل میدن بقول شما پایین تر تا در نهایت زامه در وسط لوله قرار بگیره
در لوله گوارش بله همه جا توسط ماده مخاطی پوشیده شده اصلا ماده مخاطی جزوی از لایه هلی دیواره هست دیگه -
Mahan Xodayi 2
ممنونم
ببخشید شما ازمون ماز شرکت میکنید؟
یه جایی از پاسخنامه اش گفته بود اسپرماتید و اسپرم تاژک دارن ولی توانایی حرکت با اونا روندارن
ولی کتاب گفته اسپرم ها طی تماز اسپرماتید ها تاژک دار میشن
الان اسپرماتید تاژک داره؟ -
@asma-ht نه ماز شرکت نمیکنم چطور؟؟
ببینید اگر به شکل کتاب توجه کنید میبینید که اسپرماتید ها به دو شکل دیده میشن یکی شکل اولیشونه که گرد و بهم چسبیده هستن یکی هم شکلشون شبیه اسپرم هست ولی خب از لحاظ فشردگی هسته و ی سری جزئیات با اسپرم تفاوت داره
ما در شکل دوم اسپرماتید میبینیم که مثل اسپرم تاژک داره اما توانایی حرکت این تاژک رو هرگز قرار نیست ببینیم -
@asma-ht دقت کنید گفتند قبل از اینکه کامل تمایز پیدا کنند تاژک درمیارن به واژه قبل توجه نکردید
-
Mahan Xodayi 2
وای بله درسته من اشتباه خوندم -
Mahan Xodayi 2 @سینا-0
اشکالم حل شد خیلی ممنون دوستان -
@asma-ht خواهش میکنم